|
Project CARS 3’ten 4K/ultra grafik ayarında dokuz dakikalık oynanış videosu geldi
-
-
Berbat ötesi
-
desenize yeni konsollardan xbox series x haricinde, hic birinde 4k 60fps ray tracing ile calismayacak
ve burada ayrica yazılımsal anlamda kabiliyet/yapabilirlik farkı da ortaya çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 24 Ağustos 2020; 13:55:36 >
-
2080ti ekran kartı ile PS3 oyunu oynar gibi. Arabalar haricinde pek çok şey çok kötü görünüyor. RTX haricinde bir espirisi yok görsel olarak. Zaten bu nesil konsollara da çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 24 Ağustos 2020; 7:56:59 > -
Oyuncu değilim yorumum yanlış olabilir ama bence her şey grafik değildir, helede bu tür oyunlarda, zamanında G25 im vardı, LFS nin verdiği tadı hiç bir oyun veremiyordu, birazda GTR2.
-
Yıllardır varsa yoksa Grafik üzerine geliştirme yapıyor tüm araba yarışları.
Halen ses olarak gerçeklikten çok uzaklar. Hiç bir araba yarışında aradığım ses kalitesini bulamadım. RB26, 2JZ, BUSSO V6 vb. kendine has tınısı olan dünyadaki hiç bir sese benzemeyen motor seslerini ne yazıkki halen yapamıyorlar.
İşin ilginç tarafı hiç bir oyun incelemesi de bu konuya değinmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 25 Ağustos 2020; 9:38:4 > -
Aynı forza serisi gibi forza horizon 4 oynuyorum araba grafikleri çok iyi ama çevre detayı bir o kadar berbat.Arabaya abanacam derken çevre detaylarına önem vermiyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şaka gibiquote:
Orijinalden alıntı: Metal-Gear2080ti ekran kartı ile PS3 oyunu oynar gibi. Arabalar haricinde pek çok şey çok kötü görünüyor. RTX haricinde bir espirisi yok görsel olarak. Zaten bu nesil konsollara da çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence baktılar gerçek yarış deneyimini sunan aylık abonelik sistemli oyunlar var i racing vs.
Aşırı arcade kısmı crew ve nfs hallediyor. ortaya karışık bir şey yapmazsak tutunamayız kafasına girmişler gibi duruyor puan sistemi falan gelmiş. Oynamadan karar vermek istemem çünkü grafiklerden çok sürüş kötüyse bir halta benzemiyor oyunlar.
-
Grafik ve hesaplamalar bu kadar gerçeğe yakın ilerler ise yakında hiç bir fiziksel yarışa gerek duyulmayacak veya sayıları en aza indirilecek. Böylece küresel kirlenmenin ve gereksiz masrafların da önüne geçilebilir. Tüm pilotlar bir yarış salonuna oturtulup VR gözlükler ile yarışırken seyirciler de online yarışı reklam gelirleri karşılığında evinde bilgisayarları veya TV'den izleyebilir, araya da fantastik arabalar konur egzantrik yarışlar da yapılır ise yeme de yanında yat.
-
PC candır ya..
Düzenleme: Project Cars olcak o..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 24 Ağustos 2020; 12:58:10 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu ne ya çok kötü. mobil oyun gibi.
-
Oyun güzel görünüyor. Grafik olarakta çok iyi gözüküyor. Ayrıca unutmayın herşey grafik değildir. Oyun size zevk vermedikten sonra dünyanın en iyi grafiği olsa kaç yazar. Mesela fh4te harika grafik var ama oyun içerik olarak beş para etmez. Bf5te harika ilmek ilmek işlenmiş dehşet grafik var ama ondada oyun içeriği tırt.
Pc3te grafik görmek isteyenler şunu izlesin: 1080pde izleyin bakalım oyundaki grafik nasılmış.
Birde şu var:
-
Bu pistide çok beğendim. Tam evde eğlene eğlene kastırmadan oynamalık oyun olmuş:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metal-Gear2080ti ekran kartı ile PS3 oyunu oynar gibi. Arabalar haricinde pek çok şey çok kötü görünüyor. RTX haricinde bir espirisi yok görsel olarak. Zaten bu nesil konsollara da çıkıyor.
Korkunç detayları bırak Cross-Gen bile olmadığı halde Next Gen oyun olacak zannedip bu ultra low grafiklerin vereceği Ray Tracing üzerinden XboSx övmeye kalkacak hale geldiler. İki mesajın sıralı denk gelmesi komedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 24 Ağustos 2020; 14:50:5 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Galatas4ray
Aynı forza serisi gibi forza horizon 4 oynuyorum araba grafikleri çok iyi ama çevre detayı bir o kadar berbat.Arabaya abanacam derken çevre detaylarına önem vermiyorlar. -
Kaç yıl önce çıkan driveclubta bundan daha iyi detay var :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Galatas4rayKaç yıl önce çıkan driveclubta bundan daha iyi detay var :)
oynamamış olsam inanırdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkooynamamış olsam inanırdım
Alıntıları GösterKarşılaştırma yaparken de iki oyun arasında 4 yılın olduğunu 4K ile 1080p karşılaştırdığınızı da hesaba katın :) Driveclubtaki sadece bir haritadaki "Nakasendo, Japan" da ki görsel şöleni bile forzaya değişirim :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıllardır varsa yoksa Grafik üzerine geliştirme yapıyor tüm araba yarışları. Halen ses olarak gerçeklikten çok uzaklar. Hiç bir araba yarışında aradığım ses kalitesini bulamadım. RB26, 2JZ, BUSSO V6 vb. kendine has tınısı olan dünyadaki hiç bir sese benzemeyen motor seslerini ne yazıkki halen yapamıyorlar. İşin ilginç tarafı hiç bir oyun incelemesi de bu konuya değinmiyor. |
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme linki
- instagramdan nasıl para kazanılır
- reddit video indir
- warband mobil
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X