Şimdi Ara

Stellar Blade | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
18
Favori
25.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• chris92 C kullanıcısına yanıt

bekleyeceğine ps5 alsana. pc si olanın ps5 i olmaz diye kural yok ki

• console-master kullanıcısına yanıt

demon's souls remake bloodborne spiderman 2 stellar blade dışında ps tarafında oynayacağım oyun yok belki uncharted ilk 3 oyunu olabilir birde onun dışında yok bunların zaten 2 tanesini izleyerek bitirdim .tekrar oynar mıyım meçhul.geri kalanlar içinde ps5 almaya değmeyeceğini düşünüyorum .stallar blade yi bitirdikten sonra boş boş durur çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 19 Haziran 2024; 15:19:18 >
  • chris92 C kullanıcısına yanıt

ps5 exleri pc ye hep 1 veya 2 sene sonra çıkıyor beklemek yerine ps5 almak mantıklı bence.

• Güncel ps5 60 fps modu nasıl görüntü ve akıcılık anlamında.Final fantasy gibi kötü değildir umarım.Baya çamur gibiydi.O nedenle onu hala alıp oynamadım.

• Oyunu aldım ama daha oynamak şansım olmadı
  • Source kullanıcısına yanıt

Hocam iki günde bitirdim çok zevkli oyun. Yan görevlere girmedim, pişman olmamak için siz girin :)

• Oyunun parry mekaniği mükemmel 😍

• Stellar Blade satışları bir milyonu aştı

Geliştirici SHIFT UP, Stellar Blade'in toplam satışlarının bir milyon adedi aştığını duyurdu.

Kore yapımı aksiyon macera oyunu 26 Nisan'da PlayStation 5 için piyasaya sürüldü.

SHIFT UP ayrıca Ağustos ayında ücretsiz bir güncelleme ile oyuna bir Fotoğraf Modu ekleneceğini, bunu Ekim ayında ek kıyafetlerin izleyeceğini ve 2024'ün sonunda büyük bir işbirliği yapılacağını duyurdu. Bunlar kısa süre önce başlatılan "Boss Challenge" modu güncellemesini takip ediyor. İndirilebilir içerik ve bir devam oyunu da planlanıyor.

Kaynak :

gematsu
    Stellar Blade sales top one million
    https://www.gematsu.com/2024/06/__trashed-4

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Oyunu daha oynamadık.Biraz daha bekleyelim bakalım : )

• 🔶 Yeni YAZ güncelleme detayları!

🔸 Büyük Çöl Vahası'nda sınırlı bir süre için yaz tatili için küçük bir alan eklendi. EVE'e küçük bir mola hediye edin.

🔸 Büyük Çöl Vahası'nda yaz zamanıyla sınırlı BGM. Ana kampta önceki Oasis müziklerini hala dinleyebilirsiniz.

🔸 Şezlong ile yeni eklenen nesne etkileşimi.

🔸 İki yeni kıyafet ve bir yeni aksesuar eklendi ve Vahadaki Clyde'ın dükkanından edinilebilir.

🔸 Boss Mücadelesi ön ayarında saç rengi değişikliğinin uygulanmaması sorunu düzeltildi.

🔸Çeşitli diğer hata düzeltmeleri.

x (formerly twitter)
    StellarBlade (@StellarBlade) on X
    https://x.com/StellarBlade/status/1816491013487448368

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Boyutu 1,524 GB.. EVE bacımız şezlong keyfini sonuna kadar hak ediyor 

• Oyun bitince tekrar aynı oyundan açık dünyaya giremiyor muyuz? Great Deserte gitmem lazım. Lily boss fight den başlatıyor yine. Ben açık dünyaya gidiliyor diye hatırlıyordum, epeydir oynamıyordum bitirince. New game plus mu yapmam lazım illa.
  • nier kullanıcısına yanıt

Yan görev falan için ise, geçmiş olsun. Oyunda iki tane geri dönüşü olmayan nokta var, bunları geçince bazı bölgeler ve dolayısı ile yan görev ve etkinlik buhar oluyor.

Oyunda manuel save de olmadığı için, oyun bitince Boss’a giden son sekans da kalıyor, benim aklımda böyle kalmış..

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Yok hocam fulledim. İki yeni kıyafet gelmiş onları almam lazım da illa new game + yapmaya zorluyor herhalde.

• nier kullanıcısına yanıt

3 farklı son üstüne kupalar derken, new game + şart oluyor. Aradan zaman geçsin ben yine bir tur atıcam..

• Bu oyun ne zaman pc ye geliyor.
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

max 1 seneye gelir.pc sürümü çoktan hazırdır.ps ile olan anlaşmalarının bitmesini bekliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.