Şimdi Ara

Stellar Blade | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
18
Favori
25.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.000 liraya alınır mı bir türlü emin olamıyorum. Türkçe olması baya cezbediyor %50 indirim görse alınır gibi.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt
    hocam oyun baya güzel,piyasa bu civarlarda zaten biliyorsun,konsolun cd'li versiyon ise 2 bin liraya kutulu alıp bitirip satabilirsin,kendim dijital ön sipariş almıştım ama şuan olsa böyle yapardım :) silent hill 2 ve astro bot'u bu şekil oynadım,her oyuna 2-2.5 vermek yoruyor beni artık 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Güzel oyun hocam. Başka konularla ön plana çıkması oyunun güzelliğini biraz gölgede bıraktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 22 Kasım 2024; 21:54:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Hocam oyun ne kadar zor? 10 üzerinden zorluğa puan verirseniz kaç verirdiniz? Böyle zor oyunları pek beceremiyorum genellikle orta zorlukta oyunları oynuyorum.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    hocam başlarda 7 falandır,parry ve savaş sistemine alışınca 4-5 lere düşüyor diyebilirim,ilk bosslar hafif zorluyor sisteme alışana kadar,birde en son boss zorladı beni sadece,öyle souls'lar vs gibi bi oyun değil,bende standart zorlukta bitirdim 👍🏻😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam cevabınız için :)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.