Şimdi Ara

Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN ÖDÜLLÜ - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

Hiç durmaksızın tam 2 günlük gece yarılarına kadar çalışma.. Parayla yapılacak iş değil yani..

Bu iki cümleden şu sonuca varabiliriz:
    Yani iki tarafta da az biraz delilik (Yapanda ve yaptıranda) olmasa, bu iş yapılmaz kesinlikle..

Abi deli olmadan da böyle sanat eseri oluşturmak mümkün değil ki Ellerinize sağlık gene döktürmüşsünüz

• Evet sonunda ön panel istediğimiz gibi oldu.. Artık kablo karmaşası yok.. Ayrıca yeni bir switch daha ekledik.. Silen/Cool mode diye.. Silent mode da iken CPU fanı hariç tüm fanlar kapanıyor.. Maximum sessizlik.. TV izlerken yada gece sessiz ortamda çok işe yarayacak.

Buyrun yeni resimler:

Kasanın arkası:
     Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN  ÖDÜLLÜ -

Kullandığımız vida yuvaları:

GTC çalışıyor.:

Mavi:

Kırmızı:

Yeni panelimiz:

Bir kaç yakın plan:

Ve soun olarak paneldeki "OUT" yazısının duvarımdaki yansıması :)

Umarım beğenirsiniz..

İyi forumlar...

• Muhteşem İkiliden Muhteşem Bir Başyapıt Daha. Tebrikler ve Elinize , Emeğinize Sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IeVeN

Muhteşem İkiliden Muhteşem Bir Başyapıt Daha. Tebrikler ve Elinize , Emeğinize Sağlık.

Beğenmenize sevindim... Teşekkürler..

Bu da pnelimizin arkasındaki sır

• "Panelin arkasındaki sır" tam 4 saatimizi aldı dün ama, her saniyesine değdi doğrusu. İstediğimizden daha güzel netice aldık. Fotoğraflar herşeyi tam olarak anlatamıyor, yakından çok daha güzel görünüyor.
  • Çok güzel olmuş beyler elinize emeğinize sağlık ..
  • @THE SUBTITLE
    @sft67
    @Evolution
    @mav1li
    @.Tolga
    @yalkie
    @IeVeN
    @U u R

Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Bugün 2 yeni fotoğraf çektim;

• Abi daha ben hiç bişy demiyorum mükemmel olmuş harbi başarılarınızın devamı
  • hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama ön paneldeki yazılar neden Türkçe değil neden İngilizce

ne güzel Türkçe'miz varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn_89 -- 31 Aralık 2009; 12:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKNCLSKN

hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama ön paneldeki yazılar ne den türkçe değil neden ingilizce

ne güzel türkçemiz varken

İki sebebi var,

Birincisi; bu kasanın yapım aşamaları bit-tech.net forumlarında da yayınlandı. Bu daha planlama aşamasında dahi böyleydi. O forumda tüm dünyadan insanlar benzer işler yapıyorlar ve herkezin ortak kullandığı dil ingilizce.. Bu duruma Fransızlar da dahil olmak üzere kimse bozulmuyor.

İkincisi; Türkçe de yazsanız örneğin "panel" kelimesinde olduğu gibi ne kadarı tam Türkçe olacak?

İlave olarak hep savunduğum gibi keşke CPU denen mereti biz icat etseydik de tüm dünya işlemci olarak tanısaydı. Kusura bakmayın ama böyle bir fikri savunurken dahi dilimizi kullanmaya yeteri kadar özen göstermeyen siz, eleştirmeye gelince hamasi yaklaşımlarda bulunabiliyorsunuz. (Bakınız yazınızdan yaptığım alıntıda kalın ve kırmızı ile işaretli bölümler)

Ben benim yaptığım doğrudur demiyorum ama, dünya ile entegrasyon için gerekli bazı temel hususlardan birisi de ne yazıkki İngilizce...

Eleştiriniz için teşekkür ederim size...

Düzeltme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GinoTheCop -- 30 Aralık 2009; 18:40:48 >

• neyse üstad boşunu forum kirliliği yapmıyalım elinize sağlık çok güzel olmuş tebrik ederim acaba açma düğmesinden iki tane almak istesek ne kadar maliyetli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn_89 -- 31 Aralık 2009; 12:40:58 >
  • Sorun değil canım kardeşim ben de 41 yaşındayım.. Bu yaşta bu hassasiyette olman güzel bir şey. Sana bir ağabey tavsiyesi, bir anlık sinirle hiç bir şey yapma.. Biraz zaman ver kendine.. Hayatta her zaman işe yarayacaktır emin ol..

Ve mümkün olduğunca üretken olmaya çalış.. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" çok güzel bir deyiş bu anlamda..

Kal sağlıcakla..
  • teşekkür ederim üstad tavsiyeni dikkate alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn_89 -- 31 Aralık 2009; 12:39:59 >
  • emegınıze saglık gercekten guzel olmus
  • fan kontrolcü potanslar kaçlık
  • tek kelime ile mükemmel
  • kontrolcüler nanoxia fanların içinden çıkanlar.. kaçlık bilmiyorum.. power ve reset düğmelerini 7-8 sterlin civarı bir fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam

@BarbarosTUGRUL
    @tımestop

teşekkürler arkadaşlar
  • bit-tech.net forumlarına projenin yapım aşamalarını anlatan bir log kaydı açmıştım. Custom-PC isimli bir İngiliz dergisinin editörleri projeyi görmüş ve beğenmişler. Benden bir makale yazmamı ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ile birlikte göndermemi istediler. Makaleyi ve fotoğrafları gönderdim, sanıyorum Şubat sayısında yayınlanacak.. Karşılık olarak da çeşitli donanım ürünleri hediye edeceklerini söylüyorlar, bakalım neler olacak
  • Hocam çok güzel bir haber bu inşallah gönderecekleri donanımlarda işe yara şeyler olur sizin adınıza çok sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.