Şimdi Ara

Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN ÖDÜLLÜ - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu projenin ödül kazanacağından eminim, adamlar işi biliyor çünkü.Bol şans dilerim müdürüm.

Projenin bit-tech forumdaki konusunu görmek için linki tıklamanız yeterlidir.

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=179814
  • abi muhteşem olmuş
  • Abi eline, emeğine sağlık. Amfibiyle harika bir iş çıkartmışsınız. Bit-techtede bunları yayınlamanız ve anladığım kadarıyla okuyucuların bunları beğenmeleri ve bu kasadan almak istemeleride ayrı bir güzellik, -ki bana göre bu kasa tam anlamıyla 10 üzerinden 10'luk bir kasa. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz
  • çok güzel bir proje daha gerçekten emek verilmiş ellerinize sağlık
  • çok güzel bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık..
  • Beğenmenize sevindim arkadaşlar.. İlginiz için teşekkürler...
  • Evet arkadaşlar Custom-PC dergisinin bu ayki sayısında kasayı yayınlıyorlar.. Karşılığında da bir adet

Fractal Design DEFINE R2 Black Pearl Kasa

http://www.fractal-design.com/?view=product&category=2&prod=32

Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN  ÖDÜLLÜ -

ve

Bir adet de Fractal Design NEWTON R2 650W PSU gönderdiler..

http://www.fractal-design.com/?view=product&category=3&prod=27

• Hocam hayırlı olsun gerçekten mükemmel bir çalışmaya imza atmışsınız AMFİBİ hocam ile birlikte ve gelen bileşenleride güle güle kullanmanız dileğiyle ..
  • Hediyelerin hayırlı olsun müdürüm. Gerçi ben en basitinden bir anakart veya ekran kartı hediye ederler diye tahmin ediyordum ama, sağlık olsun.
    Bir de dergiler gelsin de bakalım ne şekilde bahsetmişler..
  • Sağolasın Mustafa Üstadım.. Sayende hepsi...

Bugün de postadan bunlar çıktı

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmd4gx3m2a1600c8-4gb-(2*2gb)-kit-xm3-dominator-1600mhz-ddr3-cl8-ram/productdetails.aspx?I_ID=42000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GinoTheCop -- 15 Mart 2010; 13:22:51 >

• hediyeler fln gerçekten güsel iş ya

elinize kolunuza sağlık çok güsel bir çalışma olmuş. bu dergininde detaylarını,
    ne zmn çıktığını fln öğrenebilirmiyiz acaba ? bizde takip edelim.
  • Dergi İngiltere' de yayınlanan Custom-PC isimli bir dergi.. Proje 18 Mart tarihinde çıkacak olan 80. sayısında yayınlanacak..
  • Harika bi çalışma olmuş elinizie sağlık..
  • süper olmuşşş...
  • Mod buna denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

Sağolasın Mustafa Üstadım.. Sayende hepsi...

Alem adamsın müdürüm, kasayı tasarlıyan sensin, ben sadece parçaları birleştirdim.
    Şu 18 Mart gelse de, dergiyi görsek. Bakalım ne döşenmişler..
  • dergi Türkiyede satılıyormu ayrıca proje muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ
    Alem adamsın müdürüm, kasayı tasarlıyan sensin, ben sadece parçaları birleştirdim.
    Şu 18 Mart gelse de, dergiyi görsek. Bakalım ne döşenmişler..

Birleştirmişmiş.. Ben birleştirseydim 3 ayda anca biterdi.. Ortayada ucube çıkma olasılığı da fazlaca olurdu
    Ayrıca makaleyi de ben yazdım proje ile ilgili.. Kendileri bir ek yazı yazarlar mı orasını bilemiyorum tabi..

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
    dergi Türkiyede satılıyormu ayrıca proje muhteşem

Hayır burada satılmıyor malesef.. Dergi editörü 2-3 adet gönderecek piyasaya çıktığında..

AB üyesi olsaydık Madrid yolunu tutuyor olabilirdik yakında..

Neyse yaza doğru bu gönderdikleri yeni kasaya bir el atmak gerekecek.. Bakalım biraz zaman sorunumuz var şu aralar..

• GinoTheCop AMFİBİ elinize sağlık söyleyecek söz bulamıyorum, yalnız iki ricam var zahmet olmazsa ;

birincisi resimler çözemediğim bir nedenden dolayı (opera firefox chrome denememe rağmen) yarım gözüküyor bazıları açılmıyor, topluca sıkıştırıp upload etme şansınız varmı, rapide filefactorye artık neresi uygunsa mesela load2all da olabilir çoklu gönderme yapıyor....

ikinciside bu dergi bizim elimize geçmiyor bu çok üzücü acaba sizin elinize geçince tarayıp ekleme imkanınız varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 15 Mart 2010; 22:59:37 >
  • @ soulcubee, hele dergi bir gelsin de, kaç tarayıcıdan kaç defa geçer, Allah bilir. Buraya da koyarız elbette.
    Resimleri toplayıp, hemen upluyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.