Şimdi Ara

Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN ÖDÜLLÜ - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
18.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wooow işte budur yha AMFİBİ ve GinoTheCop iş birliğiyle dünyayı kasıp kavuran bi mod abi süper yha arada bir sesimizi duyurmak çok önemli TÜRK insanını ne kadar küçümsemeye çalışsalarda başaramazlar =) ayrıca "...FENERBAHÇE Footbol Team, Filter coffee and cheesecake..." buraya bittim yha
    Hediyeleri ii günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • Çalışmanın hakkını vermişler..Bu arada gelen hediyelerle ikinci sistemide toplamışsın..
  • Kasadaki emeğe inanılmaz derecede hayran kaldım. Eminim bunu gördüklerinde diğer kasalara bakmamışlardır bile. Bu kadar küçük parçaların lazer kesimde yaratabileceği sorunları düşündükçe hayranlığım daha da artıyor. Mustafa Abi gibi 4-5 kişi daha olsa şu ülkede ne Lian Li kalır ne birşey. Plexy kesimin üstünlüğünü ve ayrıcalığını belki henüz kimse bilmiyor, ya da zorlukları nedeniyle tercih etmiyor ancak şu işi gördükten sonra da sanmıyorum ki hayran kalmayan 1 kişi çıksın. Gerek Mustafa Abime gerek Müdürüme saygılarımı sunarım böyle bir işi başardıkları için.
  • Helal olsun abi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Kasadaki emeğe inanılmaz derecede hayran kaldım. Eminim bunu gördüklerinde diğer kasalara bakmamışlardır bile. Bu kadar küçük parçaların lazer kesimde yaratabileceği sorunları düşündükçe hayranlığım daha da artıyor. Mustafa Abi gibi 4-5 kişi daha olsa şu ülkede ne Lian Li kalır ne birşey. Plexy kesimin üstünlüğünü ve ayrıcalığını belki henüz kimse bilmiyor, ya da zorlukları nedeniyle tercih etmiyor ancak şu işi gördükten sonra da sanmıyorum ki hayran kalmayan 1 kişi çıksın. Gerek Mustafa Abime gerek Müdürüme saygılarımı sunarım böyle bir işi başardıkları için.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Savaş kardeşim. Biliyorsun, bu plexi kasa fikri ilk senden çıkmıştı ve hatta ilk kasayı sana yapmıştım.(Hey gidi günler)
    Üzerinde çalışılan proje güzel ve beraber çalışılan kişi de pek muhterem olunca, ortaya böyle güzel ürünler çıkması normaldir diye düşünüyorum.

• Baba seni harcıyoz burda sen buraların adamı değilsin :) Yurtdışına git bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Kasadaki emeğe inanılmaz derecede hayran kaldım. Eminim bunu gördüklerinde diğer kasalara bakmamışlardır bile. Bu kadar küçük parçaların lazer kesimde yaratabileceği sorunları düşündükçe hayranlığım daha da artıyor. Mustafa Abi gibi 4-5 kişi daha olsa şu ülkede ne Lian Li kalır ne birşey. Plexy kesimin üstünlüğünü ve ayrıcalığını belki henüz kimse bilmiyor, ya da zorlukları nedeniyle tercih etmiyor ancak şu işi gördükten sonra da sanmıyorum ki hayran kalmayan 1 kişi çıksın. Gerek Mustafa Abime gerek Müdürüme saygılarımı sunarım böyle bir işi başardıkları için.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Savaş kardeşim. Biliyorsun, bu plexi kasa fikri ilk senden çıkmıştı ve hatta ilk kasayı sana yapmıştım.(Hey gidi günler)
    Üzerinde çalışılan proje güzel ve beraber çalışılan kişi de pek muhterem olunca, ortaya böyle güzel ürünler çıkması normaldir diye düşünüyorum.

Bu arada o kasa halen duruyor (tam anlamıyla ilk yapılan yani), yad etmek istersen haber ver.

• tek kelime edeceğim harikulade
  • çok harika olmuş içim gitti yahu nazar değmesin inş.. :D paylaşım için tşkler..
  • Elinize sağlık çok güzel olmuş cidden, o panelin üzerine yazıları nası yazdınız merak ettim
  • inanmamak gibi bi amacım yok yanlış anlaşılmasın lütfen ancak acaba hediyelerin gerçek resimlerini koyarmısınız özellikle kasa geldiyse kasanın resimlerini rica ediyorum nasıl durdurğu hakkında fikir edinmek amaçlı çünkü böle prof çekilen resimler bence gerçkeçiliği yansıtmıyor. tebrik ederim bu arada muhteşem bir başarı öyküsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overhaulin

Elinize sağlık çok güzel olmuş cidden, o panelin üzerine yazıları nası yazdınız merak ettim

Teşekkürler... Şeffaf pleksi arkasına siyah renkli folyoyu yazıların olduğu bölümü keserek yapıştırdık..

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

inanmamak gibi bi amacım yok yanlış anlaşılmasın lütfen ancak acaba hediyelerin gerçek resimlerini koyarmısınız özellikle kasa geldiyse kasanın resimlerini rica ediyorum nasıl durdurğu hakkında fikir edinmek amaçlı çünkü böle prof çekilen resimler bence gerçkeçiliği yansıtmıyor. tebrik ederim bu arada muhteşem bir başarı öyküsü

Teşekkür ederim.. PSU ve Anakartı sattım.. Kasa ve ramler duruyor.. Kasanın içerisine i5 tabanlı bir sistem kurdum şu an.. Gerçekten de son derece şık ve verimli bir kasa olduğunu söyleyebilirim.. Türkiye' de satılmıyor sanıyorum.. Özellikle ses izolasyonu oldukça iyi.. Bir kaç ilave fan ile soğutma sorunu da yok.. Zaten bu anlamda seçenekleri son derece fazla kasanın. Resimlerini akşam eve gidince çekip eklemeye çalışırım..

• Tebrik ederim, çok güzel bir çalışma. Yabancı bir dergide görünce kendim yapmış kadar gururlandım.
    Bende "sessiz pc" konusunda saplantılı durumdayım. Endüstriyel mutfak üreticisi arkadaşımdan bana kasa yapmasını istedim, ancak çalışmanızı görünce pleksiglas kullanımı daha mantıklı geldi. Benim derdim ışıklar olması, güzel görünmesi değil; mümkün olabildiğince azami sessiz olması. Hava bir yerden girip diğer taraftan çıkacağı için ses oluşması kaçınılmaz görünüyor, bunu çözmek için susturucuların (egsoz, silah susturucuları) çalışma prensiplerini inceliyorum
    Yakında zannediyorum ben de burada bir başlık açacağım. O vakit benden bilgilerinizi esirgemezseniz çok memnun olurum.

Sağlıcakla kalın.
  • arka kısımda yükseklik hatası var
  • Hocam süpersiniz son nokta budur, en içten dileklerimle tebrik ederim
  • Teşekkürler arkadaşlar..

quote:

Orijinalden alıntı: plussinan

arka kısımda yükseklik hatası var

Hatanın tam olarak neresi olduğunu söylerseniz bizler de bilgileniriz.. Ben bakıyorum bir yükseklik hatası göremiyorum..
  • hocam ellerinize sağlık güzel olmuş
    hocam power ve reset tuşlarından nerde bulabilirim satan bi site varmıı ben izmirdeyim de kasa icin inceden hazırlıklara başlıyomm tuş lardan nası bulabilirim isimleri ne olarak geçiyoo
  • power ve reset butonlarının adı vandal switch.. ben yurtdışından almıştım..
  • Hocam eline sağlık. Mükemmel bir kasa olmuş. Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.