Şimdi Ara

Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN ÖDÜLLÜ - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem ve müthiş gurur verici bir şey bu.
  • Teşekkürler arkadaşlar..
    Kasayı yakından görmek lâzım, fotoğraflar tam anlamı ile ifade edemiyor görselliği..
  • valla süper olmuş, elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

Devam edelim:
    4 adet Nanoxia FX1250 fanı yerlerine vidalıyoruz:
     Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN  ÖDÜLLÜ -

Panel tam istediğim gibi olmadı. Aslında ben siyah bir panelden sadece yazıların bulunduğu alandan ışık sızsın istiyordum. Ama şu an için elimizdeki bu. Nanoxia fanların kontrollerini takarak başlayalım.:

Şerit ledleri kasamıza monte edelim. Tüm ledler için ön iç parçada delişkler açmıştık önceden.

Tabii ki kablolar sleevelenecek ve şeritler sıcak silikon ile sabitlenecek.

Led testi. Sorun yok:

Tüm ledleri (içeride 2 mavi 2 kırmızı şerit ve panel arkasında bir mavi şerit) tek bir molexden besliyoruz. Her biri toggle switchler ile kontrol edilecek şekilde bağlıyoruz.

Yine tüm fanları tek bir molexden besliyoruz ve bunların her biri de bir kontrolcü tarafından kontrol ediliyor. Panel şeffaf olduğundan içerideki tüm karmaşa şu an göz önünde. Aslında çok kötü durmuyor bana göre.. Ama hem usb kablolarımızdan birisi kısa olmuş, hem power-reset switch kabloları kısa. Tüm bu kabloları yeniden yapıp mümkün olduğunca kasa içerisine saklamaya çalışacağım.. Yeni bir panel yaptıktan sonra elbette. Ve zamanım olduğunda UV ledler yada panel içi kırmızı led aydınlatma koymayı düşünüyorum. Temizlik ve ciladan sonra proje bitmiş olacak. Ancak şimdilik sizi aşağıdaki resimlerle başbaşa bırakıyorum.

Mavi:

Kırmızı:

Panel aydınlatma:

Ve tüm ledler açık:

Umarım hoşunuza gitmiştir. Görüşmek üzere..

Bu arada bu resim panel içi karmaşasını daha iyi gösteriyor:

Ve son bir UV fotoğrafı:

Yeni panel ve kablolama ile temizlikten sonra son resimleri eklerim.. Ancak işlerimin yoğunluğundan bu iş biraz beklemek zorunda şimdilik...

usb1_2 üstündeki acma tuşunu nerden aldınız

• Şöyle birşey geldi aklıma
    silent-cool düğmesi yerine diğer fan düğmeleri gibi dönerek ayarlanan bi düğme koysaydınız
  • gayet güzel elinize sağlık
  • süpermiş
  • Türkler heryerde
  • Bu işin Türk olmakla ne ilgisi var anlamıyorum. Bu muhteşem el emeğine verdiği ilham ve ürettiği estetik için teşekkür etmek neden yetmiyor? Ödül kazanmış bir Dominik'li Dominik bayrağını göndere çekmiş mi oluyor? Bu nasıl bir komplekstir? Bu kompleks kendini dünya milletlerine ispat etme derdiyle yanıp tutuşur. Memleketimle, sahip olduğum kimlikle oturduğum yerde mutluyum her yerde olmamım hiçbir lüzumu yok.

Sayın GTC ve AMFİBİ... Emeğinizin ürünü bu güzel PC kasası, donanımla hiç ilgilenmeyen bayan kullanıcıları kalbinden vuracak kadar yeterli bir aksesuara dönüşmüş. Bu kasa özellikle de gecenin bir vakti ışıldarken artık monitöre mi bakılır yoksa kasanın kendisine mi, bu sorunun cevabını sahibine bağışlıyorum.

Ve...

Herşeyden önemlisi yaptığınız çalışma beni gerçekten etkiledi ve sıfır bilgi ile en geç 1 yıl içinde vakit buldukça - ağır ağır, alttaki resimdeki görünüme yakın bir modifikasyon için güç biriktirmeye başlıyorum. Rehberliğinize teşekkür ediyorum, gerçekten gecenin bir vakti kasa gibi aklımı aydınlattınız.

• wowwwwwwww mühendislik harikasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Bu işin Türk olmakla ne ilgisi var anlamıyorum. Bu muhteşem el emeğine verdiği ilham ve ürettiği estetik için teşekkür etmek neden yetmiyor? Ödül kazanmış bir Dominik'li Dominik bayrağını göndere çekmiş mi oluyor? Bu nasıl bir komplekstir? Bu kompleks kendini dünya milletlerine ispat etme derdiyle yanıp tutuşur. Memleketimle, sahip olduğum kimlikle oturduğum yerde mutluyum her yerde olmamım hiçbir lüzumu yok.

Sayın GTC ve AMFİBİ... Emeğinizin ürünü bu güzel PC kasası, donanımla hiç ilgilenmeyen bayan kullanıcıları kalbinden vuracak kadar yeterli bir aksesuara dönüşmüş. Bu kasa özellikle de gecenin bir vakti ışıldarken artık monitöre mi bakılır yoksa kasanın kendisine mi, bu sorunun cevabını sahibine bağışlıyorum.

Ve...

Herşeyden önemlisi yaptığınız çalışma beni gerçekten etkiledi ve sıfır bilgi ile en geç 1 yıl içinde vakit buldukça - ağır ağır, alttaki resimdeki görünüme yakın bir modifikasyon için güç biriktirmeye başlıyorum. Rehberliğinize teşekkür ediyorum, gerçekten gecenin bir vakti kasa gibi aklımı aydınlattınız.

@ Gerginix, iyi dilekleriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
    Yıllarca bastırılmanın, birşeyler yaptırılmamanın, yeniliklere kapalı oldurulmanın ve bunun neticesinde otomatikman oluşan ezikliğin sonucu olarak, ufak başarılardan bile pay çıkarmayı ve bununla övünmeyi normal olarak görüyorum ben.

Fotoğraftaki gibi muhteşem bir alet bulabilsem, işi gücü bırakır, kolları sıvardım hemen. Aslında eskicileri gezsem fena olmayacak gibi..(Siz de bu konuda bana ilham verdiniz.)
    Sağlıcakla...

• quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Bu işin Türk olmakla ne ilgisi var anlamıyorum. Bu muhteşem el emeğine verdiği ilham ve ürettiği estetik için teşekkür etmek neden yetmiyor? Ödül kazanmış bir Dominik'li Dominik bayrağını göndere çekmiş mi oluyor? Bu nasıl bir komplekstir? Bu kompleks kendini dünya milletlerine ispat etme derdiyle yanıp tutuşur. Memleketimle, sahip olduğum kimlikle oturduğum yerde mutluyum her yerde olmamım hiçbir lüzumu yok.

Ve...

@ Gerginix, iyi dilekleriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
    Yıllarca bastırılmanın, birşeyler yaptırılmamanın, yeniliklere kapalı oldurulmanın ve bunun neticesinde otomatikman oluşan ezikliğin sonucu olarak, ufak başarılardan bile pay çıkarmayı ve bununla övünmeyi normal olarak görüyorum ben.

Fotoğraftaki gibi muhteşem bir alet bulabilsem, işi gücü bırakır, kolları sıvardım hemen. Aslında eskicileri gezsem fena olmayacak gibi..(Siz de bu konuda bana ilham verdiniz.)
    Sağlıcakla...

Olayın geri planını iyi açıkladınız gayet ikna edici idi Madem ilham verdim, o zaman sizden ricam, açmış olduğum şu başlıkta bana biraz tecrübe aktarmanız

edit: linki vermemişim
    http://forum.donanimhaber.com/m_57493516/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57493516

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 8 Şubat 2012; 10:43:58 >

• power butonunu nerden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

Seri üretim gibi bir düşünceniz varmı

katılıyorum çok harika bi kasa olmuş ödüllerden fazlasını hakediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

power butonunu nerden aldınız

www.chilledpc.co.uk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GinoTheCop -- 17 Şubat 2012; 13:48:14 >
  • 50's 60's retro style olmuş..fakat bu avrupa ödüllüyse bizimkide mars ödülü alır herhalde :)
  • yinede emek verilmiş başarılar..
  • harika bir iş olmuş
  • güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

50's 60's retro style olmuş..fakat bu avrupa ödüllüyse bizimkide mars ödülü alır herhalde :)

Sizin projenizi nerede görebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.