Cüneyt Ve Mustafa Abilerim sizi ayakta alkışlamak istiyorum. Başarınız Öyle Böyle Bir Başarı değil Tasarımın Çok Özgün Olmuş. Retro tarzında radyoya benzemiş :) Övgü için ne desek yetmez adeta ilham veriyorsunuz. Bir sorum olucaktı kullandığınız pleksi kaç mm ve toplam maliyet ne oldu
Çok teşekkürler..
Ön panel hariç tüm kasa 5 mm pleksiden yapıldı.. Ön panel ise 3 mm..
Toplam maliyeti ise şu an hatırlamıyorum gerçekten..
vayyy beaaaaaa ne zmn bizde böle yapabilicez kasalarımızı süper olmus tek kelime ile
Çok ilgimi çektiiii
profosyenel bir çalışma
Seri üretim gibi bir düşünceniz varmı
Süper olmuş hocam hayran kalmamak mümkün değil
Ustaların her ikisinin de ellerine sağlık. Profesyonel çalışma diye buna denir. Ben de başta "vida yuvası" denen zamazingo olmak üzere pek çok şey öğrendim konudan. Sonraki çalışmalarımda aklımda olacak. Her ne kadar kübikmiş, slipmiş, falanmış, filanmış tarzı kasaları çok sevmesem ve kasa konusunda biraz muhafazakâr olsam da bu kasa konuşuyor. Kalbimi kazanamaz belki ama baktırıyor kendisine. Hakkını vermek lazım. Ön panelde yapılan düzeltme mucizevi sonuç vermiş. Led'li açma/kapama ve reset düğmelerine bayıldım. En önemlisi de son derece esnek (seçme şansı tanıyan) ve pratik (kullanıma uygun) bir kasa olmasını ayakta alkışlıyorum. Işıklar için farklı anahtar yapma fikri kesinlikle çok başarılı. Kırmızı mı mavi mi diye sormak neden gerekli olsun ki? İster kırmızı, ister mavi, ister ikisi birden! Bu yaklaşımı alkışlamamak mümkün değil Yine anakart çekmecesi fikri son derece pratik. Bunu da takdirle karşılıyorum.
Eleştiri olarak sunabileceğim şeyler kişisel beğenilerime bağlı olduğundan gerekli görmüyorum. Objektif ve tarafsız bir eleştirim yok şu an için. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Gelecek projelerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Belki daha "marjinal" bir çalışma gelir ne dersiniz?
mükemmel bir çalışma. emeğinize sağlık
beğeni ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.. özellikle thunderwatcher arkadaşımıza zaman ayırıp yaptığı eleştiri için.. daha "marjinal" fikirler yok değil.. ama şu sıralar ciddi zaman problemim var.. ve aslında kasada benim de kişisel olarak beğenmediğim pek çok husus var.. daha sadeleşmiş ve daha fonksiyonel bir kasa fikri ağır basıyor bende bu sıralar..
Panel muhteşem olmuş. İçim gitti valla.
Konu hortlatmak gibi olacak ama.. proje bit-tech.net sitesinde yılın modu adayları arasında.. oylama da halen devam ediyor..
Birkaç proje var, onlar olmasa bizim projenin kazanması kuvvetle muhtemel ama, dediğin gibi aday olarak seçilmek bile onur vesilesi.
Ellerinize sağlık muazzam bir sonuç çıkmış ortaya ayrıca tebrikler tüm başarılar için :)