Şimdi Ara

Project Zomboid Westpoint'te Başlamanın Yararları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün bi değişiklik yapıp Single'ı ikinci şehirde 'Westpoint' adlı yerde oynıyayım dedim. Her ne kadar nüfusu fazla olsada evleri ve lootları o kadar fazla. Hatta o kadar şanslyıım ki şehirdeki en büyük ev başlangıç evi olarak bana gelmiş bulunmakta. Evde saydığım kadarıyla 1 mutfak,1 salon, 8 tane yatak odası ve 4 tane banyo bulunmakta ne zengin adammış yav ayrıca içerde 1 zombi bile yok.

Eğer daha çok zombiyle savaşma riskini alıyorsanız kesinlikle tavsiyem 2. şehirde başlamanızdır. Hemde hep 1. şehir oynadığım için artık yerleri ezberledim diyebilirim,sıkılanlar için 2. şehir idealdir.

Bu arada yeni açılan Project Zomboid Türkiye adlı Steam Grubumuz:http://steamcommunity.com/groups/projectzomboidTR Herkes birbirine yardım edebilir,yardım alabilir,hamachi ağı atıp birbirleriyle multiplayer oynayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameMage -- 25 Haziran 2015; 10:56:44 >

• hangi server? aksam geleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 25 Haziran 2015; 14:01:01 >
  • FlameMage kullanıcısına yanıt
    orası otel

Faydalı Linkler:

Harita:http://pzmap.crash-override.net/
    Crafting:http://pzwiki.net/wiki/Crafting
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

hangi server? aksam geleyim

Single la
  • Beyler bir şey sorucam muldraugh haritasında sol tarafta, mccoy muydu o kereste şirketinin üst tarafındaki büyük ormanın ortasında bir tane wooden cabin var. Orada yaşamayı deneyen oldu mu? Veya orayı bulan oldu mu? Orayı zamanında çok aramıştım ama bulamamıştım. Çok güvenli olur bence zombi açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Beyler bir şey sorucam muldraugh haritasında sol tarafta, mccoy muydu o kereste şirketinin üst tarafındaki büyük ormanın ortasında bir tane wooden cabin var. Orada yaşamayı deneyen oldu mu? Veya orayı bulan oldu mu? Orayı zamanında çok aramıştım ama bulamamıştım. Çok güvenli olur bence zombi açısından.

kereste sirketinin orası genel olarak iyi
    malzeme bol alan genis ve savunması kolay

yanlız su sıkıntısı var

kabin hangisi?

edit:
    http://pzmap.crash-override.net/#0.4214434420541287,0.1702737905585371,2.777777777777778
    kabin gozukuyor
    pek mantıklı gelmedi bana bosta cıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 25 Haziran 2015; 18:28:43 >

• Klinik_Psikolog K kullanıcısına yanıt
    Su kuyusu vardı heralde öyle okumuştum. Oyuna bir de NPC gelse orda ne güzel yaşanır ki şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Su kuyusu vardı heralde öyle okumuştum. Oyuna bir de NPC gelse orda ne güzel yaşanır ki şimdi

NPC'ler varmışta kaldırmışlar nedense Hatta NPC'lerin kaldırıldığı yamada NPC'lerle kızışma gibi kötü özellikler vardı özellik ekranında

Bu arada bence en iyi yer:
    Burası olabilir etrafında çitler var ve şehirler falan çok uzakta

• verdiginiz bölgeyi bulamadım koordinatları nedir? linkte sol altta koordinatlara basıp acılan sf linkini atarmısınız.

http://pzmap.crash-override.net/#10762x10555 >> buradaki taverna benim 6 ay önceki oyunlarımda hep sığındığım uzun sure dayandığım yer oldu.
    burada
    2kisi
    alt pencerelerin tamamını kapadık, ust kattan ip sarkıttık ustkatta 7-8 kutu yaptık hepsi dolu item
    assagıdada tarım yaptık yagmur varilleri 4tane ve yine 4civarı kutu kamp ateşi
    zaten bu asamadan sonra tek gereken sey duzenli yiyecek oldu
    onuda sebzelerle karsıladık hep susuzlukta yagmur suyuyla 2kisi cok rahattık
    tarlaya bakmak biraz ugrastırıyor okadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

verdiginiz bölgeyi bulamadım koordinatları nedir? linkte sol altta koordinatlara basıp acılan sf linkini atarmısınız.

http://pzmap.crash-override.net/#10762x10555 >> buradaki taverna benim 6 ay önceki oyunlarımda hep sığındığım uzun sure dayandığım yer oldu.
    burada
    2kisi
    alt pencerelerin tamamını kapadık, ust kattan ip sarkıttık ustkatta 7-8 kutu yaptık hepsi dolu item
    assagıdada tarım yaptık yagmur varilleri 4tane ve yine 4civarı kutu kamp ateşi
    zaten bu asamadan sonra tek gereken sey duzenli yiyecek oldu
    onuda sebzelerle karsıladık hep susuzlukta yagmur suyuyla 2kisi cok rahattık
    tarlaya bakmak biraz ugrastırıyor okadar.

Ben tam olarak benim tabirimle 'Villalar' adlı yerde yaşıyorum.Sanırım yanda Abondoned Cabinets diye bir yer vardı burası olabilir tıklamaya üşendim

Dat paint skills Gerçekten işaretlediğim yer ve onun alanındaki yerlerin muhtarı gibi birşey oldum artık,zombi falan gözükmüyor istediğim gibi dolaşabiliyorum

Aslında oyuna araba falan eklenirse isolated house base için en güvenli yerlerden biri. Orada zaten spawn point var. O villalı kısımdaki üst taraftaki çitli evdede bir spawn point var. Ama orada çok zombi oluyordu yav

• Cok uzun zamandır oynamıyorum oyunu konuyu görünce aklıma geldi oynayayim tekrar :D

Bu arada menüde çalan müziğin adını biri söyleyebilir mi soundtrack mükemmel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Cok uzun zamandır oynamıyorum oyunu konuyu görünce aklıma geldi oynayayim tekrar :D

Bu arada menüde çalan müziğin adını biri söyleyebilir mi soundtrack mükemmel

Gerçekten mükemmel kardeşim bencede böyle bi an var dınınınını giderken tam DINNINININININININI oluyor şimşekle birlikte gaza geliyorum

Bu arada Rosarian aslında oyunda araba olsa acayip abartı olur bisiklet yada motorsiklet olsa daha iyi olur arabayla çünkü çok op olursun oyunda

Bence hepsi de olabilir
    Yani bisiklet olursa stamina daha fazla dayanır şeklinde olabilir ama işte lastiği patlaması, yağının azalması gibi şeylerinde eklenmesi lazım.

Araba ve motosikletlerin oyunda az da olsa bulunmalı o da şu şekilde: Bu araçların çoğunun bozuk olması gerek,hatta yüzde 90'ının nerdeyse duzeltilemeyecek kadar. Zombiye çarpınca hasar alacak, veya bir yere çarpınca bozulabilecek. Zombi sürüleri araba sesine gelecek. Arabayı bıraktığımız yerde arabaya vurup alarmını çalıştıracaklar, bir daha kullanmak ımkansız olacak. Benzin çok çabuk bitecek,yolda falan kalacağız.

Chevrolet olursa bu sıkıntıların hiçbiri olmaz.
    Yani oyuna araba veya diğer araçlar eğer bu şekilde gelirse bence gayet güzel olur.

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    Araba elimizde patlar diyosun yani :D
  • Bu arada geçen balyoz bulduğum karakterin save ini arkadaşa upload ettim oyuna bi baktım save gitmiş corrupt diyor ne üzüldüm ne üzüldüm

Balyoz gerçekten öneririm 6 ağırlığı ve çok yorsada kodummu oturtan dediğim cinste bir silah o karakterde gitti şimdi,bi daha balyozu ben nerden bulucam O kadar beta blokör gibi değerli ilaçlarda bulmuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.