C# programlamada projem var ingilizce türkçe sözlük yapıcam buraya kadar herşey kolay.Veri tabanı SQL kullanıcam.Yalnız hoca benden programda kelimeyi çevirdikten sonra sesli olarak söylemesini istedi. Google translatedeki Voice olayı nasıl bir algoritma kurabilirm.Direk kod olarak yardım edemezseniz bile nasıl bir yol izlemeliyim hayat mayat meselesi benim için :) yoksa kalıcam
Google translate teki voice olayını sıfırdan yazamazsın.Sana tavsiyem girdiğin kelimeyi arka planda google translate e yollar orada voice ile seslendirir telefonuma çekerim.Şunuda şöyle yapabilirsin httpanalyzer gibi bir program kullan bak bakalım voice çekmek için nasıl bir query , post gerekiyor.Query veya post u görünce c# ile çekeresin.
sözlük kısmı filan zaten hazır.ilk başta sadece 100 kelimelik küçük bir sözlük yapıcaktık sonra kendimiz kaydedip çaldırıcaktık.Ama hoca böyle değil kullanıcı kelime ekliyebilsin ve sesli olarak çalsın diyince afalladık. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
sözlük kısmı filan zaten hazır.ilk başta sadece 100 kelimelik küçük bir sözlük yapıcaktık sonra kendimiz kaydedip çaldırıcaktık.Ama hoca böyle değil kullanıcı kelime ekliyebilsin ve sesli olarak çalsın diyince afalladık. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Kullanici kelime girerken okunusunu da girsin o zaman.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme