Şimdi Ara

Projeksiyon Cihazına Samsung 40C6000 Led Tv'yi bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 40C6000 model led tv'im var. Üzerinde dahili kart okuyucu vs olduğu için, televizyonumdaki görüntüyü vga girişi ve s video girişi olan projeksiyonuma bağlamak istiyorum.

Bu nasıl olabilir, mümkün müdür görüntüyü bir kablo yardımıyla tv çıkışı şeklinde almak ?

• bir fikri olan var mı ?
  • tv'nizde video out çıkısı yoksa ki muhtemelen yoktur bağlayamazsınız gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockhound67

tv'nizde video out çıkısı yoksa ki muhtemelen yoktur bağlayamazsınız gibi gözüküyor.

Saol dostum cevap için, galiba video out yok..

Tv'den çok memnunum ama şu video out tarzı bi soket olsaydı süper olurdu..

Bundan önce kullandığım toshiba lcd tv'nin arka kısmı terminal gibiydi, akla hayale gelmedik tüm giriş çıkışları vardı..
  • Tv de scart var mi...scart ta tv out olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Hocam tv ince led tv olduğu için normal scart yok ama bir ucu normal scart, bir ucu samsung tv'ye giren özel bir kablo ile geldi..

Bu özel kabloda bildiğim kadarı ile scart tv out yok.
  • Hocam o tvye gözün gibi bak teyzeme almıştım ilk çıktığında, hala onun üzerine kaliteli görüntü veren bir TV görmedim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Hocam o tvye gözün gibi bak teyzeme almıştım ilk çıktığında, hala onun üzerine kaliteli görüntü veren bir TV görmedim..

Cok haklisin hocam, rastgele sectigim bir modeldi ama uzerinden yillar gecsede hicbir tvden bu tadi alamaz hale geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korekaplanı -- 4 Temmuz 2014; 7:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sararmen

quote:

Hocam o tvye gözün gibi bak teyzeme almıştım ilk çıktığında, hala onun üzerine kaliteli görüntü veren bir TV görmedim..

Cok haklisin hocam, rastgele sectigim bir modeldi ama uzerinden yillar gecsede hicbir tvden bu tadi alamaz hale geldim.

Görüntüsüne en azından yakın bir kaç TV söyleyebilirmisin hocam..Philips, LG yada Samsung da varmı böyle bir model?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sararmen

quote:

Görüntüsüne en azından yakın bir kaç TV söyleyebilirmisin hocam..Philips, LG yada Samsung da varmı böyle bir model?

Kardeş yardımcı olmak isterim ama bu tv'den aldığım görüntüyü, başka hiçbir ledde alamadım..

Neo plazmalar iyi ve buna yakın diyorlar ama ne derece doğru gözümle test etmedim..

Bu bozulsa gidip 2. elini bulur, gene aynı modele devam ederim sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.