Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
525.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba projeksiyon almayı düşünyorum ev sineması olarak kullanıcam. 2 model baktım panasonic ax100 ve sony aw15 modelleri eğer fiyat konusunda iyi ve servis olarakta kaliteli hizmet veren bildiğiniz yerler varsa bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BesTBay

selam size panasonic ae1000 mi yoksa ae 2000 mi diye sorsam ev sineması için hangisini dersin..?

quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Sormak istediginiz modeller varsa buraya yazabilirsiniz. ariza veyaaba problemleri de belirtebilirsiniz. Yardimci olmaya calisayim..

Aralarinda gerek parlaklik gerekse kontrast olarak cok buyuk farklar var. Fiyat farkina degip degmeyecegini dusunuyorsaniz AE2000 i secmeniz cok daha mantikli. Bana kalirsa 1000 YTL fark oder yine AE2000 i tercih ederim.
  • cevap ve ilginiz için teşekkür ederim

• sayın bilgeolun
    projeksiyon asansörü lift nereden bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan64

sayın bilgeolun
    projeksiyon asansörü lift nereden bulabilirim

Bulursan bana da soyle
  • 3 gün önce epson emp-tw20 home sinema aldım çok memnunum burrdaki arkadaşlarnı tavsiyesine dayanarak almıştım teşekkürler donanım haber herkese tavsiye ederim
  • Labadab,

Arkadaşım TW20 ile hangi aparat ve aksesuarlar çıkıyor ? Mesela scart-vga aparatı mevcut mu ?

Bir de gündüz görüntüsü perde kapalı iken idare eder mi yoksa bayağı kötü mü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Labadab,

Arkadaşım TW20 ile hangi aparat ve aksesuarlar çıkıyor ? Mesela scart-vga aparatı mevcut mu ?

Bir de gündüz görüntüsü perde kapalı iken idare eder mi yoksa bayağı kötü mü ?

Standart aksesuarlar: Power Cord: Power Cord (1.8 m), RGB SCART Adapter, Self Luminous Remote Control, Manganese AA Battery x2,
    Rubber Stand, User's Manual Set
    Opsiyonel aksesuarlar: Spare Lamp: ELPLP33; Air Filter; ELPAF09 (1 sheet x 1 unit = 1 sheet); Soft Carrying Case: ELPKS54

1200 ansi
    1000:1 kontrast
    854x480 çözünürlük
    lens shift var
    HDMI: yok
    3.5 kg ağırlık
    28 dB gürültü (ekonomik mod)

Bu cihaza kac para ödediniz merak ettim..

• aw15, ax100 ve ae2000 modellerini karşılaştırıyorum. ilk iki ürünle 3. arasında 1000€ fiyat farkı var. NEDEN bu kadar fiyat farkı var ki? sonra seyrederken bu beni nasıl etkiler?
  • 12V Trigger out nedir yahu? ne işe yarar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seferaltinoz

aw15, ax100 ve ae2000 modellerini karşılaştırıyorum. ilk iki ürünle 3. arasında 1000€ fiyat farkı var. NEDEN bu kadar fiyat farkı var ki? sonra seyrederken bu beni nasıl etkiler?

Galiba çözünürlükleri farklı.
  • ya cevap vermeyecektiniz ne diye topik açıyorsunuz. tamam bilmiyorsanız anlayışla karşılarım, bilmiyorum deyin
  • Rj45 ,
    Arkadaşım sorum Tw20 alıp kullanmış labadab rumuzlu arkadaşa yönelikti. İnternet sitelerinde verilen bilgiler farklı ülkeler için hazırlanan paket içerikleri nedeniyle pek güvenilir olmuyor. TW20 alıp kullanmakta olduğu anlaşılan Labadap arkadaşımızın cevabını bekleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seferaltinoz

ya cevap vermeyecektiniz ne diye topik açıyorsunuz. tamam bilmiyorsanız anlayışla karşılarım, bilmiyorum deyin

Bu sekilde agresif tavirlarla kimseden yardim alamazsiniz.
  • ben hala cevabımı alamadım. bak bilmiyorsanız söyleyin de demiyorum.
  • Bu özellik BENQ markasındada var.A 12V trigger sayesinde hareketli ekranı doğrudan projektör üzerinden kontrol edebilirsiniz ve böylece daha az cihaz kullanmış olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Bu özellik BENQ markasındada var.A 12V trigger sayesinde hareketli ekranı doğrudan projektör üzerinden kontrol edebilirsiniz ve böylece daha az cihaz kullanmış olursunuz.

hareketli ekran, doğrudan projektör üzerinden ne demek? daha az cihaz ne demek? inanın cahilliğimden, .. olsun diye sormuyorum.
  • hareketli ekran demekle ne kastetti ben de anlamadim. merak ettim simdi..
  • motorlu bir projeksiyom perdeniz varsa bunun da 12v triger girişi varsa ve projektörün 12v triger çıkışına bağlarsanız projektörü açtığınızda perdede otomatik olarak açılır. fonksiyonel sayılmaz ama havalı bir açılış yapabilrsiniz. bununla birlikte eğer asma tavanınız yoksa çetiğiniz kablonun görüntüsü işin tüm havasını söndürebilir. bu amaçla kablosuz aparatlarda var ama ben daha fazla araştırmadım.
  • arkadaşlar panasonic ax100 alamayı düşünen arkadaşlar için 2 sayfa önceki yazımı aşağıya kopyalıyorum;

''amerikada ax100 bazı sitelerde 1000 doların altına düşünce, almayı düşündüm ve projectorcentral daki kullanıcı yorumlarını okudum, 5-6 kişi 300-400 saat kullandıktan sonra dinamik iris probleminden söz ediyor, z5 yorumlarına baktım bu konuda şikayet yok, son olarak ax200 ün ax100 den farkı nedir merak ettim. cevap editörün yorumundan geldi ax200 ün en önemli farkı dinamik iris fonksiyonu geliştirilmiş ve sağlamlaştırılmış. benim bütün bunlardan anladığım kullanıcı yorumları ciddi bir yapısal soruna işaret ediyor. ben hemen vazgeçtim almaktan. söz konusu cihaz geçen yılın açık ara en popüler projektörü ama bence veriler anlamlı. ilgilenenlerle paylaşmak istedim''

bence biraz daha para verip ax200 almayı düşünün veya benim için film izlemek oyun oynamak veya maç izlemekten kesinlikle daha önemli diyorsanız siyah seviyesi daha iyi olan sanyo z5 i değerlendirmenizi öneririm.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.