Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
525.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer'ın yeni X serisi color boost ve 6 segment renk çarkı ile piyasadaki DLP projektörlerin çoğundan üstündür. Ufak boyutu sayesinde taşınabilirliği ve uygun fiyatı da eklenince zaten kaymaklı ekmek kadayafı oluyor düşünenler için.

Bu yeni X serisi Acer'ları başka cihazlarla mukayese eden ve hakir gören kaybeder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetpara

quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

sayın arkadaşlar;
    bana sadece işyerinde bilgisayar sunumlarında kullanılmak üzere en ucuz alabileceğim cihazı önerebilir misiniz?
    2nci el bile olabilir...

ikinci el projeksiyon almayinda ne alirsaniz alin..
    Asağıdaki modelleri inceleyin isterseniz.. 2000 Ansi Lumen parlaklik, 800x600 cozunurluk ve 2000:1 kontrast oranlari var..

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=35093

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=34320

Arkadaşım bu büroteknik güvenli midir bi bilgin var mı???

Bir arkadasima cep telefonu almistik. Fiyatlari da cok iyi. Problem yasamadik.

Dostum saol ama gittik kazığı yedik Vatan'dan 15 dakika önce mesajı atsaymış olsaydın oradan alırdım çok ucuz olunca güvenemedim neyse tekrar sağol mesajın için.Tüh beeee ulan Vatan

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Acer'ın yeni X serisi color boost ve 6 segment renk çarkı ile piyasadaki DLP projektörlerin çoğundan üstündür. Ufak boyutu sayesinde taşınabilirliği ve uygun fiyatı da eklenince zaten kaymaklı ekmek kadayafı oluyor düşünenler için.

Bu yeni X serisi Acer'ları başka cihazlarla mukayese eden ve hakir gören kaybeder.

Vallahi beni en cok dusunduren cabuk arıza yapmasi. Hangi firmanin teknik servisini ararsaniz arayin en cok bundan sikayetci
  • quote:

Orjinalden alıntı: HUSAMET

Philips Bogart Matchline'nin çözünürlüğü ve görüntü kalitesi hakkında fikir sahibi olan ?

800 Ansi
    1800:1 kontrast
    XGA cozunurluk
    150W lamp power
    1.6 kg.
    34 dB gurultu
    Dikey keystone +/-16°
  • Selamlar....Arkadaşlar BenQ nasıl bir marka projeksiyonda...
    Aşağıdaki linkte bahsettiğim ürün var...
    Siz de bir ineceleyip fikrinizi söyler misiniz?

http://www.masoportunidades.clarin.com/aviso/2820246-proyector-benq-mp611-2400-ansi-lumens-sup-a-mp610
  • arkadaşlar digiturk plus seyretmek üzere kullanılacak bir projeksiyon cihazı arıyoruz. önerebileceğiniz makul fiyatlı cihaz var mı bu iş için kullanılabilecek??

bir de 1920x1080 olması gerekir mi ? yoksa 1280*720 çözünürlük yeterli olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggle -- 25 Ocak 2008; 15:24:42 >
  • sivhavaci
    linkine baktım. ürün türkiyedede var. yabancı linki neden verdin. ürün 800X600 illa böyle bir şey alacam diyosan Toşiba s35 derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggle

arkadaşlar digiturk plus seyretmek üzere kullanılacak bir projeksiyon cihazı arıyoruz.

1920x1080 olması gerekir mi ? bir de önerebileceğiniz makul fiyatlı cihaz var mı bu iş için kullanılabilecek??

Digiturk izlemek icin Full HD bir projeksiyon almaniza gerek yok. Bu modellerden birini almaniz yeterli. Sony VPL-AW15, Panasonic PT-AX100
  • digiturk plus seyretmek için kullanılacak bir projeksiyon cihazı bakıyoruz. makul fiyatlı önerebileceğiniz cihaz var mı?

bir de 1920*1080 olması gerekiyor mu yoksa 1280*720 çözünürlükte bir projeksiyon da iş görür mü ?
  • Ben de naviga13 arkadaşıma katılıyorum. Sony AW15 veya Panasonic AX200 derim. Karışmasın piyasada Pan. AX100'ünü bulacaksın, dikkatli ol.
  • tamam Panasonic AX100 de alsan olur. ben google da arattım senin yerine pan. AX200 diye:

• Baştan sona okudum. Gerçekten insanları güzel noktalara yönlendirmiş. Fakat benim kafam allak bullak oldu. İnsuLumen mi, parlaklık mı, çözünürlük mü, LCD zamazingolu mu vallahi hepsi bir birine girdi.

Karanlık ortamda DVD, DivX, VCD, bazen TV izleyeceğim ve PC 'ye bağlayarak oyun oynayacağım bir projektör arıyorum.

Kısaca bahsedeyim. Eşim sağolsun ben sinemaya gitmeyi sevmediğim için film izlemek adına kocaman ekran plazma ya da LCD istiyor. Fakat gerçekten kaliteli TV'ler 3.500-4.500 YTL arası ve bu gücümüzü aşıyor. Eşim de diyor ki 1.500-2.000 YTL arası bir TV yeter. Ama bence yetmez ve aldıktan sonra pişman olacağımız bir ürün almak istemiyoruz. Dedim ki projektör alalım.

Karanlık ortamda izleyeceğiz. Görüntünün çok net ve parlak olması lazım. Hareketli görüntülerde (film yada PC oyun vs...) kare kare görüntüyü görmeyeceğimiz, soluk renklerle vakit geçirmeyeceğimiz, 1.500-2.000 YTL civarı bir projeksiyon cihazı arıyoruz.

İstanbul'da oturmadığımız için aletleri karşılaştırma şansımız yok.

Bir tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim...

• lcd veya plazma tv yerine ucuz bir alternatif olarak projektör düşünüyorsunuz. ben 5 yıldır projektör kullanıyorum ve kesinlikle televizyonun yerine geçmiyor. yani projektör alırsanız ayrıca televizyon da almak zorunda kalacaksınız. ayrıca projektörle birlikte kesintisiz güçkaynağı, surge protector, belki askı aparatı , kompanent ve hdmi kablolar , perde almayıda hesap etmelisiniz. sinemaya meraklıysanız birazda becerikliyseniz halledersiniz. bence film izlemek için hiçbir televizyon projektörün yerini tutmaz ama diğer şeyler için lcd veya plazma tv ler daha iyi. yazınızdan anladığım kadarıyla televizyon sizin için daha uygun gibi görünüyor.
  • arkadaslar acer x1160 cvplarınız ıcın tsk'ler ama benım anlamadıgım noktalar yardımcı olursanız cok sevinirim

1-neden 1800 ansi lümen değilde 2100 ?
    2-neden 800x600 çöz.değilde 1280x1024 ?
    3-neden 1200x1 kontrast değilde 2000x1 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyo -- 26 Ocak 2008; 9:46:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravis

Baştan sona okudum. Gerçekten insanları güzel noktalara yönlendirmiş. Fakat benim kafam allak bullak oldu. İnsuLumen mi, parlaklık mı, çözünürlük mü, LCD zamazingolu mu vallahi hepsi bir birine girdi.

Karanlık ortamda DVD, DivX, VCD, bazen TV izleyeceğim ve PC 'ye bağlayarak oyun oynayacağım bir projektör arıyorum.

Kısaca bahsedeyim. Eşim sağolsun ben sinemaya gitmeyi sevmediğim için film izlemek adına kocaman ekran plazma ya da LCD istiyor. Fakat gerçekten kaliteli TV'ler 3.500-4.500 YTL arası ve bu gücümüzü aşıyor. Eşim de diyor ki 1.500-2.000 YTL arası bir TV yeter. Ama bence yetmez ve aldıktan sonra pişman olacağımız bir ürün almak istemiyoruz. Dedim ki projektör alalım.

Karanlık ortamda izleyeceğiz. Görüntünün çok net ve parlak olması lazım. Hareketli görüntülerde (film yada PC oyun vs...) kare kare görüntüyü görmeyeceğimiz, soluk renklerle vakit geçirmeyeceğimiz, 1.500-2.000 YTL civarı bir projeksiyon cihazı arıyoruz.

İstanbul'da oturmadığımız için aletleri karşılaştırma şansımız yok.

Bir tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim...

1 hafta önce sony vpl-aw15 projeksiyon cihazı aldım.Görüntüler gerçekten muhteşem.Şiddetle tavsiye ediyorum.Cihazı kargoyla yolladılar.
    Aşagıdaki linke tıklarsanız kendi çektiğim fotoğrafları görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_20530531/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

arkadaslar acer x1160 cvplarınız ıcın tsk'ler ama benım anlamadıgım noktalar yardımcı olursanız cok sevinirim

1-neden 1800 ansi lümen değilde 2100 ?
    2-neden 800x600 çöz.değilde 1280x1024 ?
    3-neden 1200x1 kontrast değilde 2000x1 ?

1- Parlaklik arttikca projeksiyon cihazini perdenizden daha uzak mesafeye koyabilirsiniz. Ayrica perdenizdeki goruntu disardan gelen isiktan daha az etkilenir. Ortami karartma ihtiyaciniz azalir.
    2- Pixeller arasi mesafeyi belirleyen bir ozelliktir. Netlik acisindan bu onemli
    3- Zit renklerin birbirine oranina kontrast denir. Ozellikle karanlik sahnelerde bunun onemi cok daha artiyor.

Bunlarin disinda DLP-LCD farkini iyi irdelemek gerekir. ihtiyaca gore teknoloji, ihtiyaca gore model secmelisiniz.
  • bilgeolgun cvpların için sagol ama anlamadığım bir konu var çözünürlük bu kdr net etki yaparmı yani 800x600 ile 1280x1024 gözle, bariz fark edilebilir bir etki bırakırmı?
  • sony Bravia AW15 Bravia olmasa ne fark ederdi? Sony olup fiyat farkı olunca insanın aklına geliyor?
  • Arkadaşlar,
    Bir sorunum var SONY VPL-VW50 veya VPL-VW40 alacağız, arada fiyat olarak 400 dolar civarı fark var 40 olan daha ucuz ve yeni model,

AMA ARADA TEKNİK OLARAK FARK YOK BULAMIYORUM, ÇILDIRICİİİM

Bilen varsa lütfen yardım, amazon bilmiyor ve aynı özellikleri yazmış, İstanbul bilişim bilmiyor,
    sony.com.tr de yok, yurtdışı sitelerde ikisinin aynı anda olduğu nadir yerlerde de fark yazmıyor
    sony.usa da ikisi birden yok, sony.co.uk da da yok.

Bir bilen varsa yardım lütfen, nedir bu iki projektörün farkı..

• quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

bilgeolgun cvpların için sagol ama anlamadığım bir konu var çözünürlük bu kdr net etki yaparmı yani 800x600 ile 1280x1024 gözle, bariz fark edilebilir bir etki bırakırmı?

Cozunurluk farkini ozellikle acik renkli sahnelerde hissedersiniz. Ne kadar yuksek cozunurluk o kadar yuksek netlik
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.