Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
525.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar,
    Bir sorunum var SONY VPL-VW50 veya VPL-VW40 alacağız, arada fiyat olarak 400 dolar civarı fark var 40 olan daha ucuz ve yeni model,

AMA ARADA TEKNİK OLARAK FARK YOK BULAMIYORUM, ÇILDIRICİİİM

Bilen varsa lütfen yardım, amazon bilmiyor ve aynı özellikleri yazmış, İstanbul bilişim bilmiyor,
    sony.com.tr de yok, yurtdışı sitelerde ikisinin aynı anda olduğu nadir yerlerde de fark yazmıyor
    sony.usa da ikisi birden yok, sony.co.uk da da yok.

Bir bilen varsa yardım lütfen, nedir bu iki projektörün farkı..

VW40 Turkiyede nerede satiliyor? Model cok yeni. Ozellikler arasinda fark bende bulamadim.

• tr de yok yurtdışı alacağız,
    bazıları da eski model uzak durun diyor, anlamadım gitti..
    böyle farksız iki ayrı model çıkarır mı sony acaba,
    Hani bazen sorunlu bir modelin yenisini çıkarıp öncekini yavaşça piyasadan çekiyorlar.
    amazonda durum tuhaf karşılaştırma yapınca tamamen aynı veriler sadece farklı satırda geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Hani bazen sorunlu bir modelin yenisini çıkarıp öncekini yavaşça piyasadan çekiyorlar.

Bu ihtimali ben de dusundum. Oyle bir ihtimal olsa simdiye kadar duyulurdu. Herhangi bir marka da degilki. Sony den bahsediyoruz. Ozellikle buyuk markalarin kotu haberi tez yayilir.
  • Arkadaşlar ben ofisimde arkadaşlarımla maç izlemek için(arada film ve çok seyrek max. 1080i çözünürlükte oyun) projektor almayı düşünüyorum. Fiyatının mümkün olduğunca uygun olmasını istiyorum.(mümkün olabildiğince ucuz) Ne önerirsiniz???

Ben bu ürünün özelliklerini fiyatına göre cazip buldum sizce yanılıyormuyum? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

OPTOMA EP 720 DLP (2200 ANSILUMEN) PROJEKSİYON CİHAZI
    # 2200 Ansilümen
    # 800 X 600 Çözünürlük, 1024 x 768 çözünürlüğe kadar destekliyebiliyor.
    # 2.0 Kg ağırlık
    # Görüntü : 4:3 Native, 16:9 Compatible
    # 2000:1 Kontrast
    # Keystone Düzeltme ± 18 Derece Dikey
    # Displayable Colours : 16.7 Million
    # 3000 saat lamba ömrü ( Eco modda )
    # Ses Seviyesi : 30dB
    # Video Uyumluluğu : PAL SECAM 576i/p, NTSC 480i/p, HD 720p/1080i
    # 6 Ay / 1000 saat lamba garantisi
    # Dil Seçenekleri :16 Dilde; English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Polish, Dutch, Russian, Finnish, Swedish, Greek, Norwegian/Danish, Hungarian, Czech &Arabic
    # Projection Lens F=2.41 ~ 2.55, f=21.79 ~ 23.99mm, 1.1x Manual Focus
    # Throw Ratio 1.95 ~ 2.15:1 (Projection Distance:Image Width)
    # Projeksyon Mesafesi : 1.2 - 12m
    # Görüntü Boyutu : 0.70 - 7.70m (27.49” - 303.12”) Diagonal 4:3
    # Yatay Tarama : Rate 15 - 100kHz
    # Dikey Tarama : Rate 43 - 85Hz
    # Power Supply 100-240V, 50-60Hz with PFC Power Supply
    # Power Consumption 260W Maximum < 10W Standby mode
    # Operating Conditions Operating: 5 - 40 ??C, 80% Humidity (Max), 3000m Altitude (Max)
    # Security One Kensington Lock Port, Password Protection
    # Standard Aksesuarlar : Lens Cover, AC Power Cord, VGA Cable, USB Cable, Full Function Uzaktan Kumanda, Batteries x 2, Quick Start Guide, CD User Manual, Warranty, WEEE Card
    # 2 yıl cihaz garantisi
    GİRİŞLER
    # 2nd VGA via adaptor
    # 15 Pin D-Sub VGA (SCART & Component via adaptor)
    # S-Video 4 Pin Mini Din
    # Composite RCA
    # 3.5mm Stereo Jack
    # USB (remote mouse)
    # Audio 1 x 1W Speaker
    # 15 saniye açma kapama süresi

Fiyatı: 359 Euro+KDV = 740 YTL KDV DAHİL

Linki:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=15530&productid=ofisopep720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 29 Ocak 2008; 19:49:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Sormak istediginiz modeller varsa buraya yazabilirsiniz. ariza veya problemleri de belirtebilirsiniz. Yardimci olmaya calisayim..

(3 sorum olacak)
    hocam benım şöyle bır dusuncem var paylasmak ıstedım..ben sinema projeksıyon almayı dusunen bırıyım..daha önceden de konusmustuk...PANASONIC PT-AE2000 LCD PROJEKSİYON....şimdi bu urun 2500 2500 euro luk bır fıyata sahıp ve ürün özellıklerı : (ben sony vpl aw15 düşünüorum)
    PARLAKLIK: 1500 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080
    KONTRAST: 16.000:1 Kontrast

bu 4 mılyarlık urun de parlaklık 1500 gibi düşük tutulmuş ama kontrast oranı 16000 olarak görülüyor...burdan sinema projeksıyonunun parlaklık değerınden zıyade en önemlı özelliği kontrast diyebilirmiyiz?...

yani dvd-sinema izlemek amaçlı bır urun alınıcaksa alınacak urunun ansı-lumen değerınden ziyade kontrast ve baglantı özellıklerı mı önemlıdır?

...bunu uzun uzadıya arstırdım...ama 15000 kontrast a sahıp ansılumenıde 3000 e yakın bir ürün arıyorum ve bulamadım...ayrıca bu konudada yardımcı olabilirmisiniz?

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: lynrdskynrd

quote:

Sormak istediginiz modeller varsa buraya yazabilirsiniz. ariza veya problemleri de belirtebilirsiniz. Yardimci olmaya calisayim..

(3 sorum olacak)
    hocam benım şöyle bır dusuncem var paylasmak ıstedım..ben sinema projeksıyon almayı dusunen bırıyım..daha önceden de konusmustuk...PANASONIC PT-AE2000 LCD PROJEKSİYON....şimdi bu urun 2500 2500 euro luk bır fıyata sahıp ve ürün özellıklerı : (ben sony vpl aw15 düşünüorum)

bu 4 mılyarlık urun de parlaklık 1500 gibi düşük tutulmuş ama kontrast oranı 16000 olarak görülüyor...burdan sinema projeksıyonunun parlaklık değerınden zıyade en önemlı özelliği kontrast diyebilirmiyiz?...

yani dvd-sinema izlemek amaçlı bır urun alınıcaksa alınacak urunun ansı-lumen değerınden ziyade kontrast ve baglantı özellıklerı mı önemlıdır?

...bunu uzun uzadıya arstırdım...ama 15000 kontrast a sahıp ansılumenıde 3000 e yakın bir ürün arıyorum ve bulamadım...ayrıca bu konudada yardımcı olabilirmisiniz?

saygılar

Projeksiyon cihazlarinda netligi kontrast ve cozunurluk belirler. O yuzden home cinemalarda cok onemli iki ozelliktir.
    Home cinema modellerinde en onemli giris terminali olan HDMI zaten standart olarak bulunmaktadir.
    Cok yuksek parlaklikta ve cok yuksek kontrastta modellere hic rastlamadim. Uretimi olacagini da sanmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

(3 sorum olacak)

saygılar

Projeksiyon cihazlarinda netligi kontrast ve cozunurluk belirler. O yuzden home cinemalarda cok onemli iki ozelliktir.
    Home cinema modellerinde en onemli giris terminali olan HDMI zaten standart olarak bulunmaktadir.
    Cok yuksek parlaklikta ve cok yuksek kontrastta modellere hic rastlamadim. Uretimi olacagini da sanmiyorum.

o zaman araştırma yapmamın bir anlamı kalmadı..o yüzden bulamamışım...teşekkür ederim..konuyla ilgili sizi tekrar rahatsız edebilirim..sağolun....

• PANASONIC PT-AE2000 ile PANASONIC PT-Ax100 veya 200 modellerinin aydınlıkta görüntü kalitesi çok farklımıdır.BenQ MP610 da bir futbol maçı izledim ışıklar açıkken ve beni tatmin etti panasonicler acaba BenQ dan daha iyi görüntü verebilirmi ? sonuçta AE2000 1500 ansi, AX ler 2000 sanırım. BenQ da 2000 ansi.Aslına bakarsanız gönlümde yatanda PT-AE2000 (HD olduğu için) ama kafamda ama aydınlıkta nasıl diye düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Gündüz kullanımı için en az 1500 ansilümen olmalı cihazınız. Perdeleri kapatırsanız az loş bir ev ortamında 1500 ansilümen vaziyeti kurtarır arkadaşım. Ancak gece karanlığında bu 1500 ansilümen şayet mesafe çok fazla değilse fazla parlak gelir ve gözlerinizi de yakar uzun süreli kullanımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

Arkadaşlar ben ofisimde arkadaşlarımla maç izlemek için(arada film ve çok seyrek max. 1080i çözünürlükte oyun) projektor almayı düşünüyorum. Fiyatının mümkün olduğunca uygun olmasını istiyorum.(mümkün olabildiğince ucuz) Ne önerirsiniz???

Ben bu ürünün özelliklerini fiyatına göre cazip buldum sizce yanılıyormuyum? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

# 2200 Ansilümen
    # 2.0 Kg ağırlık
    # Dil Seçenekleri :16 Dilde; English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Polish, Dutch, Russian, Finnish, Swedish, Greek, Norwegian/Danish, Hungarian, Czech &Arabic
    # Operating Conditions Operating: 5 - 40 ??C, 80% Humidity (Max), 3000m Altitude (Max)
    # Standard Aksesuarlar : Lens Cover, AC Power Cord, VGA Cable, USB Cable, Full Function Uzaktan Kumanda, Batteries x 2, Quick Start Guide, CD User Manual, Warranty, WEEE Card
    # 2 yıl cihaz garantisi
    GİRİŞLER
    # 2nd VGA via adaptor
    # S-Video 4 Pin Mini Din
    # Composite RCA
    # 3.5mm Stereo Jack
    # USB (remote mouse)
    # Audio 1 x 1W Speaker

Linki:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=15530&productid=ofisopep720

Yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı? bu marka bu ürün bu fiyat nasıl alternatif önerebilirmisiniz yoksa yanlış mı düşünüyorum bu ürün yaramazmı?.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben ofisimde arkadaşlarımla maç izlemek için(arada film ve çok seyrek max. 1080i çözünürlükte oyun) projektor almayı düşünüyorum. Fiyatının mümkün olduğunca uygun olmasını istiyorum.(mümkün olabildiğince ucuz) Ne önerirsiniz???

# 2200 Ansilümen
    # 2.0 Kg ağırlık
    # 2 yıl cihaz garantisi
    GİRİŞLER
    # 2nd VGA via adaptor
    # S-Video 4 Pin Mini Din
    # Composite RCA
    # 3.5mm Stereo Jack
    # USB (remote mouse)
    # Audio 1 x 1W Speaker

Yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı? bu marka bu ürün bu fiyat nasıl alternatif önerebilirmisiniz yoksa yanlış mı düşünüyorum bu ürün yaramazmı?.

dostum bu urun nerde satılıyor,satışını nerden okudun yada? fiyatı bana cok uygun geldide?

• OPTOMA EP 720 modelini yerine PDG-DSU20 Sanyo modelini tavsiye ederim. Parlakliklari arasinda cok buyuk bir fark goremezsiniz. Sanyo nun renkleri DLP olmasina ragmen cok daha kaliteli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurko

PANASONIC PT-AE2000 ile PANASONIC PT-Ax100 veya 200 modellerinin aydınlıkta görüntü kalitesi çok farklımıdır.BenQ MP610 da bir futbol maçı izledim ışıklar açıkken ve beni tatmin etti panasonicler acaba BenQ dan daha iyi görüntü verebilirmi ? sonuçta AE2000 1500 ansi, AX ler 2000 sanırım. BenQ da 2000 ansi.Aslına bakarsanız gönlümde yatanda PT-AE2000 (HD olduğu için) ama kafamda ama aydınlıkta nasıl diye düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Televizyon izlemek icin Full HD bir projeksiyon almanizin hicbir anlami yok. yayinlar daha yeni yeni HD ye gecmeye basladi. Full HD icin herhangi bir gelisme yok. Ancak PS3 veya BluRay film izlemek istiyorsaniz Full HD alirsaniz 1080P izleyebilirsiniz. Parlaklik hersey demek degildir. Netlik icin kontrast ve cozunurluk onemlidir. Benim size tavsiyem projeksiyon cihazlarini calisir vaziyette gorup oyle karar vermeniz..

• quote:

dostum bu urun nerde satılıyor,satışını nerden okudun yada? fiyatı bana cok uygun geldide?

• quote:

quote:

PANASONIC PT-AE2000 ile PANASONIC PT-Ax100 veya 200 modellerinin aydınlıkta görüntü kalitesi çok farklımıdır.BenQ MP610 da bir futbol maçı izledim ışıklar açıkken ve beni tatmin etti panasonicler acaba BenQ dan daha iyi görüntü verebilirmi ? sonuçta AE2000 1500 ansi, AX ler 2000 sanırım. BenQ da 2000 ansi.Aslına bakarsanız gönlümde yatanda PT-AE2000 (HD olduğu için) ama kafamda ama aydınlıkta nasıl diye düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Televizyon izlemek icin Full HD bir projeksiyon almanizin hicbir anlami yok. yayinlar daha yeni yeni HD ye gecmeye basladi. Full HD icin herhangi bir gelisme yok. Ancak PS3 veya BluRay film izlemek istiyorsaniz Full HD alirsaniz 1080P izleyebilirsiniz. Parlaklik hersey demek degildir. Netlik icin kontrast ve cozunurluk onemlidir. Benim size tavsiyem projeksiyon cihazlarini calisir vaziyette gorup oyle karar vermeniz..

Ben sadece maçlar için işyerinde düşünüyorum.Sanırım projeksiyon ve hd olarak bulunduğum yerde böyle bir işletme olduğunu sanmıyorum. İşyerini zifiri karanlık yapamayacağım için soruyorum.Ayrıca sanırım işlerimi halledersem İstanbulda projeksiyon cihazlarını çalışır vaziyette görebileceğim bir kaç yere uğramayı düşünüyorum. Zaten birde 106 plazma veya lcd ye de ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurko -- 31 Ocak 2008; 15:06:19 >

• quote:

hocam özellikle durdugunuz bir konu var alacağınız ürünleri gidip kontrol edin bakın ve ineceleyin demişsiniz...ben bu ürünlerin hem satışını yapan hemde sunum odaları olan inceden inceye ürünü anlatan bir firma bulamadım...internettede bulamadım..gezip dolaştığım muhitlerdede sunum yapabılcecek altyapıya sahip satış yerleri göremedım..sizin bildiğiniz,sizin söylediğiniz işlemleri yapabileceğimiz birkaç yer varmı...en azından önerebileceğiniz yer?
  • 2000-3000 lümen geniş ekran bir cihazla negatif gain li bir perdeye ihtiyacınız var. optoma hd71 uygun olabilir. gri renkli 1.5-1.8 gainli bir perdeyle ışık altında çok iyi netice alabilirsiniz. perdenin beyaz olmaması gri veya koyu gri olmasına dikkat. gain li perdede izleme açısı ile gain derecesi orantılı olduğundan oturma alanına göre izleme açısını dikkate almanız faydalı olur.

quote:

quote:

quote:

Ben sadece maçlar için işyerinde düşünüyorum.Sanırım projeksiyon ve hd olarak bulunduğum yerde böyle bir işletme olduğunu sanmıyorum. İşyerini zifiri karanlık yapamayacağım için soruyorum.Ayrıca sanırım işlerimi halledersem İstanbulda projeksiyon cihazlarını çalışır vaziyette görebileceğim bir kaç yere uğramayı düşünüyorum. Zaten birde 106 plazma veya lcd ye de ihtiyacım var.

• meraba. ben sony aw-15 aldım.şimdi de perde almayı düşünüyorum. 240'a 180 lik bir perde düşünüyorum. 240'a 200'de olabilir.storlu perde yeterli.hangi markayı önerirsiniz.

fon screen, specta, pro-lite, sunlight'ın var bu boyutlarda hangisini tavsiye edersiniz. lütfen yardım edin..
  • mat beyaz duvarın gain i olmayan mat beyaz perdeden farkı yok(denenmiştir). zaten bu modellerde gainli perde tavsiye edilmiyor.hem de oldukça pahalı. beyaz duvarı 5-10 cm lik siyah d-c-fix şeritlerle maskelemek en basit yöntem. alçıpan paneli koyu renk mobilya çıtaları ile çerçeveleyip mat beyaza boyamak daha şık görünüyor. perdenin kendisi evde biraz basit görünüyor. illa alınacaksa ince, ucuz modellerden kaçmalı çünkü dalgalanma kaçınılmaz.
  • madem öyle herkes neden milyonlar verip perde alıyor.. duvara yansıtır biter.. herkes Ivnt gibi mi düşünüyor?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.