Şimdi Ara

projeksiyon için duvara boya önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
12
Favori
41.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kulanmanız gereken boya Vogels MPW30 Mighty Brighty Projection Screen Paint
    bilginize
  • nerden bulabiliriz??
  • amazon.com da bulabilirsin pahallı ama sonuç mükemmel(Vogels MPW30 Mighty Brighty Projection Screen Paint)veya
    (Vogels MPW10 Mighty Brighty Projection Screen Paint)
  • kaç kuruş ki??
  • İngiltere satış fiyatı yaklaşık 750ytl civarı..Bide yol gümrük vs masrafları düşünemiyorum..Bunu alacağıma da-lite perde alırım burdan..Oda zaten 800ytl civarı fiyat vermişlerdi..

İkinci seçeneğin satış fiyatı 250ytl civarı ama pahalı olan kadar teferruatlı değil..Acaba ne farkı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 29 Mayıs 2007; 7:36:27 >
  • off cok para yaww

boya işinemi girsek acaba??

arkadaslar zaten arastırıyor sunlamı karıstırsak bunlamı karıstırsak die
    bi sonnuc alınsın bakalım o zaman biz boya işine girelim o zaman:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodans

off cok para yaww

boya işinemi girsek acaba??

arkadaslar zaten arastırıyor sunlamı karıstırsak bunlamı karıstırsak die
    bi sonnuc alınsın bakalım o zaman biz boya işine girelim o zaman:)

Arastirma sonucunu bekliyoruz..
  • boşuna masraf yapmayın, perde en mantıklısı
  • yarbay masraf dil belkide Ülkemizde bu boyanın satışını yaparız
  • arkadaslar ben Marshall da calisyorum. bu konuda size bir fikir vereyim istedim. Onemli olan boyanin matlık derecesidir. Bu derece 60 uzerinden bir sayıdır ve her kutunun arkasında yazar. sizin icin onemli olan mevzu eger boyanin mat ve beyaza denklik derecesi ise Tam mat boya tercih etmeniz lazım.

Piyasadaki urunler icinde matlık derecesi en yuksek olan boyalar

Marshall - Mumlu Mat
    Marshall - Plastik Mat Prestij Serisi
    Polisan - P1
    Dyo - Dyoplast
    Kale - Kaliamat
  • Çok güzel bilgi teşekkürler

Ufak bir eklemede benden olsun :
    Projeksiyon yan duvar vb lerinde rengini alıp ekrana yansıtabilir (Kırılan ışıkta çok önemli) bu tip uygulamalarda genelde nötr gri yan duvar (yada tavana monte ise önündeki alan) rengi tercih edilir yada ana siyah gibi.(Boya olmaz ise benzer özelliklerde kumaş/perde vb)
    quote:

Orjinalden alıntı: JasmineFree

arkadaslar ben Marshall da calisyorum. bu konuda size bir fikir vereyim istedim. Onemli olan boyanin matlık derecesidir. Bu derece 60 uzerinden bir sayıdır ve her kutunun arkasında yazar. sizin icin onemli olan mevzu eger boyanin mat ve beyaza denklik derecesi ise Tam mat boya tercih etmeniz lazım.

Marshall - Mumlu Mat
    Polisan - P1
    Dyo - Dyoplast
    Kale - Kaliamat

• En iyi en net Görüntüyü gümüş alaşımlı perdeden alırsın..
    İllada boya diyorsan Kireç Kullan çünkü ondaki matlık hiçbir boyada yoktur...Öbür boyalar yansıma yapar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JasmineFree

arkadaslar ben Marshall da calisyorum. bu konuda size bir fikir vereyim istedim. Onemli olan boyanin matlık derecesidir. Bu derece 60 uzerinden bir sayıdır ve her kutunun arkasında yazar. sizin icin onemli olan mevzu eger boyanin mat ve beyaza denklik derecesi ise Tam mat boya tercih etmeniz lazım.

Marshall - Mumlu Mat
    Polisan - P1
    Dyo - Dyoplast
    Kale - Kaliamat

Bunlardan en iyisi hangisi peki..

• "Projektörün yansıtılacağı duvardaki boya ve beyaz tonu nasıl olmalı?" konusu açıklığa kavuşturulamadı?
    Doğrusu ben en açık gri, kirli beyaz olarak tabir edilebilecek bir renge boyamayı planlıyorum.
  • Perde daha iyi olmakla birlikte, pratik değil ve yer işgal ediyor. En iyi sonuç tüm renkleri aynen yansıtması nedeniyle standart beyazda alınabilir. Yansıtma için ise pürüzsüz bir yüzey ve ışığı yansıtan boya kullanmakta fayda var diye düşünüyorum. Mat boyalar ışığı daha çok emerler. Ama yine de kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master90 -- 13 Haziran 2007; 20:19:10 >
  • arkadaşlar bende boyacı arkadaın boya önerisini uyguladım..daha önceki duvarın boyası açık sarı gibi bir renkti hiç astar kullanmadım..direk 2 kat boya attım...ve görüntü mükemmel kesinlikle fazla masrafa gerek yok birde kenarlarına siyah çerçeve yapmak istiyorum tahta dan yapsam belki olmazsa sökmesi problem..boyasam oda problem en iyisi folya olmazsa sök gitsin folyo sizce nasıl olmalı matmı parlakmı
  • reklamcılarda tabelecılarda branda olur o olmazmı? istenilen ebatta kestirilir ve duvara çakılır
  • arkadaşlar perdelerin pixelleri flulaştırma etkisi vardır...bunları hiçbir boya ve duvarda gerçekleştiremezsiniz dikkatinizi çekerim..gerçi belli mesafeden sonra pixeller gözükmüyor....
  • Perde güzel fikir ama estetik açıdan odanın içine edebiliyor.
  • duvarın beyaz olduğunu var sayalım ee perdeyide duvara monte ettikten sonra hatta etrafı siyahta olabilir neresi kötü durcakki? zaten evine sinema odası yaptıran kişilerin odalarına bakın hepsinde duvara monteli perde var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.