Şimdi Ara

Projeksiyon Lamba Değişiminden Sonra Görüntü Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Son günler de projeksiyon hayalim yine hortladı. İmkanım şuan olmasa da nasipse polis olucam (intibakı geçersek :) ) Şimdiden araştırmaya başladım desem yeridir. Aklıma takılan bir kaç konu var bilen arkadaşlardan ricam cevaplarlarsa çok sevinirim. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..

1. Projeksiyonlarda 2Cm 3LCD, 2 cm DLP, 2cm SXRD gibi teknolojiler var (3. teknoloji zannedersem sadece Sony'ye ait). Bu teknolojilerin hangisi daha verimli ve doğru renkleri vermektedir?
    2. sorum özellikle Sony Projeksiyonlarda hw serilerinde fiyat oldukça yüksek 10 bin civarında HW-45ES modeli var incelemelerine bakma fırsatım oldu oldukça başarılı. Peki lamba değişiminden sonra bu projeksiyon nasıl bir görüntü verir? Madem o kadar para vericez 1-2 değişimde gitsin istemez kimse.
    3.sorum Dlp teknolojili projeksiyonlar daha önceden edindiğim bilgilere göre lamba değişiminden sonra en sorunsuz görüntüyü veriyormuş. İlk günkü gibi.

Bu sorular ışığında imkan olur da ben bu 10 bin liralık projeksiyonu alırsam sizce yararlı mı zararlı mı bir iş yapmış olurum. Yoksa f/p ürünleri mi tercih etmeliyim. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Cok cok bılgım yok ama polis olacaksan nobetler falan derken sen evde oturupda 10000 tl lık cıhazı ızlemeye fırsat bulamayacaksın kendı polıs arkadaslarımdan bılıorum sonra kullanmıorum dıye satmak ısteyeceksın o yuzden f/p 2-3 bın tl lık fullhd bır cıhazla uzun bır sure ıdare edıcegını dusunuyorum cok gzl goruntulerı var daha once projeksıyonunda yoksa baya keyıf alırsın hem ılerde yogunluktan kullanamasan bıle maddı olarak cok zarar gormemıs olursun
    Bırde led projeksıyonlar var lamba degıstırme yok onlarıda bı ıncele bende led var benı ıdare edıor mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim. Zorluklarını bende biliyorum mesleğin aslında sizin dediğiniz gibi düşünüyorum lakin bu sorulara da bir cevap bulmam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek bir benq w 2000 bak keyfine. Baktın çok sardin bu işe o zaman daha yukarılara çıkarsın.

• Bunlardan ziyade yukarıda sorduğum soruların cevaplarını merak ediyorum. Alma işi geldiginde zaten detaylı bir araştırma yapacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.