Bildirim
Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (17. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çözemiyorsunuz.
Dalgalanma storlu perdelerin en büyük dertlerinden biri. Çok rahatsız ediyorsa iade edin ve gerdirmeli ya da sabit çerçeveli perde alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevgili arkadaşlar,
Daha önce ilan ettiğim epson 9100w pj + perde + 7 adet gözlüğün son iki günü. Pazar kurulum yapacağım ve ondan sonra satış bitiyor. Saatini kontrol ettim: 151 saat, bir yıl daha garantisi var.
En son 5000 TL istiyorum. Aktivizyonda perdeyi verince 400 küsür lira indirim alacaksınız. Pj 4500e geliyor. Lütfen bu fiyattan aşağısını teklif etmeyin.
Istanbul ataşehirde deneyip alabilirsiniz.
Saygılar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba
Ofis için projeksiyon perdesi tavsiyenizi alacaktım..
Toplantılarda çoğu zaman sunum için ve nadiren maç izlemek için kullanılacak ..
% 60-70 gündüz , % 30-40 gece kullanılacak.. ( gece de olsa odanın kapısı cam kapı olduğundan ,dışarıdan ışık geleceğinden tam anlamıyla karanlık ortam oluşmayacak.)
Projeksiyon : Viewsonic PJD 5533 W . DLP cihaz..
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2601cuneyt
Herkese merhaba
Ofis için projeksiyon perdesi tavsiyenizi alacaktım..
Toplantılarda çoğu zaman sunum için ve nadiren maç izlemek için kullanılacak ..
% 60-70 gündüz , % 30-40 gece kullanılacak.. ( gece de olsa odanın kapısı cam kapı olduğundan ,dışarıdan ışık geleceğinden tam anlamıyla karanlık ortam oluşmayacak.)
Projeksiyon : Viewsonic PJD 5533 W . DLP cihaz..
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim..
Yardımcı olabilecek kimse var mı ? -
Evde sinema odası yaptım.Görüntüyü duvara yansıtarak izliyorum.Perde almak yerine duvarı beyaz veya başka renkte boyayarak kullanmayı düşünüyorum.Sizce olur mu?Şu an duvar açık yeşil renkte ve beni fazla rahatsız etmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: talkie77
Evde sinema odası yaptım.Görüntüyü duvara yansıtarak izliyorum.Perde almak yerine duvarı beyaz veya başka renkte boyayarak kullanmayı düşünüyorum.Sizce olur mu?Şu an duvar açık yeşil renkte ve beni fazla rahatsız etmiyor.
bu işin ideali kontrast gri fixed frame projeksiyon perdesi kullanmaktır ancak maliyet olarak o fiyatlara çıkamıyorsanız duvarınızı mat açık griye boyayabilirsniz. -
bende spectra 234*132 contrast gri perde aldım, storlu...
aslında gerdirmeli almak istedim ancak aynı ebattaki gerdirmeli 2300tl civarı, nerdeyse 6 kat fiyat farkı var...ebat cok büyük olmadıgı için potlanma cok olacagını zannetmiyorum, en azından bir süre gri perdedeki performansı görecegim, daha sonra gerdirmeli ekranı düşünebilirim ekonomik olarak rahatlayınca...tv kullandıgım icin fixed frame alamıyorum malesef, ses sistemi hem tv hem pj ile kullanıyorum sonucta, dizileri genellikle tv de izledigiim için tv yi kaldırmam söz konusuda degil( zten bu ara filmden cok dizi indirip izliyorum)
bu arada kendi yptıgım daha önce optoma hd25 baslıgında resimlerini paylaştıgım perdeyi de ankarada bir arkdasa verebilirim, sembolik bir para karsılıgında(maksat alısvriş olsun, rakam 20-30TL olur) -
quote:
Orijinalden alıntı: newonw1
quote:
Orijinalden alıntı: talkie77
Evde sinema odası yaptım.Görüntüyü duvara yansıtarak izliyorum.Perde almak yerine duvarı beyaz veya başka renkte boyayarak kullanmayı düşünüyorum.Sizce olur mu?Şu an duvar açık yeşil renkte ve beni fazla rahatsız etmiyor.
bu işin ideali kontrast gri fixed frame projeksiyon perdesi kullanmaktır ancak maliyet olarak o fiyatlara çıkamıyorsanız duvarınızı mat açık griye boyayabilirsniz.
Odam küçük.Beyaza boyarsam fazla parlama yapabilir sanırım.Mat açık gri daha mantıklı.Teşekkür ederim. -
Arkadaşlar, Contrast Gri projeksiyon perdesine çok ciddi ödemeler yapmanıza gerek yok.
Ölçünüz ile birlikte bana pm atarsanız yardımcı olurum.
Kumaşlarda dönme , potluk , kırışıklık , vb hatalar bulunmamaktadır.
Fixed frame gri yüzey istiyorsanız özel ithal olan ürünlerimiz mevcut.
Kadife kaplı alüminyum profillerden oluşan özel üründür.
Siz ölçünüzü bize bildiriniz -
selam arkadaşlar bende mdf den gri metalik sabit perde yaptım kısmetse yarın eve montajını yapacam bakalım nasıl bi görüntü elde edecem
240x140 ölçülerinde
mdf nin üzerini gri metalik boyadım onun üzerine ise metalik toz boya attım vernikli
görüntü kalitesini sizlerle paylaşacam -
selam
aşağıdaki ürün hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim
SPECTA EX-300
www.boyutdijital.com
404 -http://www.boyutdijital.com/SPECTA-EX-300-Gri-Motorlu-Projeksiyon-Perdesi-300x225-cm,PR-1265106.html -
GittiGidiyor
Sabit Çerçeveli Projeksiyon Perdesi 292x164 cm Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sabit-cerceveli-projeksiyon-perdesi-292x164-cm-136398846
Bu perde hakkında yorum alabilir miyim ?
-
Merhabalar, taşınacağım evde sinema odası yapacağım ve dalgalanma sorunlarından dolayı perde kullanmayı düşünmüyorum. Mat gri duvar boyası düşünüyorum. Bu konuda tecrübe sahibi olan varsa nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilir mi? -
ayrı bir sinema odanız olacaksa sabit çerçeveli (fixed frame) perde kullanırsınız böylece dalgalanma sorunu yaşamazsınız. -
herkese merhaba..ben optoma hd26 aldım haftaya gelecek inşallah.izleme mesafem tam 3mt.perde boyutunun 2 mt yeterli olacagını düşünüyorum.fazlası gözde yorgunluk verir diye tahmin ediyorum.perde secimi olarak.gerdirmeli veya fixed frame ler bütçemi aşıyor.tavsiyelerinizi merakla bekliyorum..saygılar.. -
Hocam örnek çalışma ve uygulamalarınız var mı?
Yeni bir konu başlığı açıp ,test Video ve fotoğraflarını paylaşırsanız bence çok daha dikkat çekici ve çarpıcı olur.
Polisan elegans tam mat gri boya aldım 1 haftaya boyar taşınırım. Sonucu bildiririm
Merhabalar evde kullanmak için bir perde almayı düşünüyorum. Flex frame için yer ayarlıyorum ancak olmaz ise stor dalgalanma yapmayacak 240cm ölçülerinde hangi marka perdeyi önerirsiniz. stor perdelerde gerdirmeli model var mı ? ve ankara'da demo da göreceğim mağaza biliyor musunuz? Bu arada ürün PB60G
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftaha -- 21 Mart 2015; 23:13:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ftaha
...stor perdelerde gerdirmeli model var mı ?
motorlu tensioned modellere bakın ama maliyet daha da yükselir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X