Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
30
Favori
90.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

PJ LCD tabanlı olduğu için perdeden değil de sanki kaynaktan dolayı bir sızma var gibi. Denemek için o kısma daha koyu bir kumaş koyup da deneyebilirsiniz.

• sasuta kullanıcısına yanıt

Perdeden gibi gözüküyor. Perdeye kahverengi arka planlı oğlana ait puzzle ı yapıştırdım. Koyu alanda herhangi bir ışık sızması yok. Fotoğraflar aşağıda:

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar 1+1 evde oturuyorum malesef sabit bir duvarım yok yansıtma yapabileceğim

Tek olur Stor perdelerin üstüne portatif bir perde yaptırabilirim

tavsiyeleriniz varsa alabilirim teşekkürler.

• Muco-46 kullanıcısına yanıt

ustadım fıatı 10.000tl ve ustu fıatla satılan ALR perdelerde gorus acısı ortalama 150 derecedır yanı yanlardanda rahatlıka ızlenebılır

alıexpresste satılan 100ınch boyutundakı alr ozellıklı perde(fıatı ortalama 600tl) yanyana maxımum 3 kısı ızleyebılır yanı ızleme acısı dedıgınız gıbı 20-30 derece acılıdır daha sonra kontrast ve parlaklık kayboluyor maalesef

metalık boyalı perde baslıgında en son sayfaya goz at lutfen .....

• eros50 E kullanıcısına yanıt
    kardeşim bayağı bi ortam değişikliği yapmak zorunda kaldım ama konun takipçisiyim kısa süre icerisinde alr perde almayi düşünüyorum konunnunda sıkı takipçisiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muco-46 kullanıcısına yanıt

dostum slmlar hayırlısı olsun ucuz alr perdenın yada kumasın 2 eksısı var 1.cısı yanlardan ızleme oranı cok cok dusuk 2.cısıde motorlu ve storlu olarak yok cıplak olarak geldıgı ıcın sabır cerceve seklınde kullanman gerekıyor bılgın olsun

egerprojeksıyon cıhazın tavanamonte ıse yadakısa atım ozellıklı ıse gene kullanamazsın bılgın olsun

• eros50 E kullanıcısına yanıt
    aynen hocam alr almayı düşünüyorum en iyisi hangisi ise 200 inc civarı bakalım hayırlısı

• 110-120 " kontrast gri perde lazım arkadaşlar nerede bulabilirim? Frame vs kendim yapabilirim sadece perdeyi nasıl ayarlarım acaba?

• hakikidaredevil kullanıcısına yanıt

Amazon'dan satın aldığım sıfır kutusundaki 120 inçlik perdeyi 1300 TL'ye satabilirim. Ancak projeksiyonunuz triple laser türünde bir cihazsa bu perdeyi tavsiye etmem.

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım.amazon
    BYINTEK Projektör Perdesi, Anti-ışık Projeksiyon Perdesi, Yansıtıcı Kumaş Projeksiyon Perdesi 16:9, Çok boyutlu 72/84/100/120/130 inç (120 inç)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BLVJJ1GY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1W9H33XI09QB&th=1
  • coyote kullanıcısına yanıt

Bu ürünü çıta ile gerdirip kullanma şansımız olur mu

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

En doğru ve sağlıklı kullanım şekli zaten çerçeve ile kullanmak olur.

• Hocam benim sorum vankyo cihazlar yaninda perde de yolluyorlar , bu perdeler isimi gorurmu ? Bir de 15/20 metrelik hdmi ile goruntu aktarimi yapacagim sadece digiturkten mac izlemek icin bahceye kuracagim , bu durumda herhangi bir goruntu bozulmasi yasarmiyim ?

• Bilgi amaçlı yazıyorum. Sorunun nedeni perde değil Projeksiyon Cihazıymış. Optik değişti ve sorun çözüldü.

Servis 2-3 saatten fazla kullanmamamı ve ısınma nedeniyle bu sorunun oluştuğunu söyledi.

•  Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım.

Arkadaşlar merhaba. Full hd epson bir projeksiyon cihazı aldım. Çatı katımda resimde görülen karşıdaki pencere bölümüne yansıtmak istiyorum. Çok kararsızım aklımda olan seçenekler şu şekilde :

1- Buradaki perdeleri komple söküp atıp kumandalı 240x200 hazır bir projeksiyon perdeksi takmak( dez avantaj arka siyah. Çabuk çürüyebilir mi?)

2- bu perde kalıp yandan kanca ile 280x200 sök taklı projeksiyon perdesi takmak.

3- bu perdenin yerine 235x180 ölçülerinde black out mat beyaz bir stor takmak.

Blackout perdelerin tam verimli olacağı konusunda şüpheliyim. Siz olsaydınız burası için ne düşünürsünüz? Başka fikirlere de açığım. Deneyimli arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum. Kafamdaki maliyet 5000i geçmesin.

• Anker Nebula Cosmos Laser 4K için alr perde bakıyorum, tavsiyeniz var mı?

• coyote kullanıcısına yanıt

Sattınız mı?

Anker Nebula Cosmos Laser 4K için uygun mudur?

• Arkadaşlar viewsonic led projector lx60hd cihazım var, ucuz bir perde gerekiyor bütçe az.

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım.perde.com
    Projeksiyon Sinema Perdesi 4K Açık Gri Fiyatı 390,00 TL/m2
    https://www.perde.com/projeksiyon-sinema-perdesi-4k-acik-gri,3227
  • Arkadaşlar perde kullanıyormusunuz? Tavsiyeniz nedir.
    Duvar ve perde arasında ne kadarlık bi görüntü farkı var acaba?

Mesela Bu linkteki perdeyi önerirmisiniz?

perde.com
    Projeksiyon Sinema Perdesi 4K Açık Gri Fiyatı 390,00 TL/m2
    https://www.perde.com/projeksiyon-sinema-perdesi-4k-acik-gri,3227

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.