< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingReis -- 21 Ekim 2016; 18:03:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingReis -- 21 Ekim 2016; 18:03:39 > |
merhaba herkese.projeksiyon fixed frame yani sabit çerçeveli projeksiyon perde olayını kendim yaptım ve çok memnun kaldım aşağıda youtube linkini paylaşıyorum yapımı çok kolay ve sparişle gelenlerden çok daha kaliteli.
kullanılan malzeme dekota 300*200 max:250tl lambiri çıtası 4 adet 20 tl 2 adet slikon 40tl 1 mat prey boya 20 tl isteğe bağlı olarak 4 adet strafor köpüğü 40 tl yapım aşamasını videoda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım malzemelere çok kolay bir şekilde Türkiyenin heryerinden ulaşabiliriniz ve dekota denilen malzeme bugüne kadar gördüğüm en mat yüzeylerden birine sahip gündüz performansı bile çok iyi. şiar çelebiyoutube ÇERÇEVELİ PROJEKSİYON PERDESİ SCREEN FRAME https://www.youtube.com/watch?v=dktBOPceHRQ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingReis -- 4 Mart 2012; 15:05:51 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingReis -- 6 Kasım 2012; 21:15:04 > |