Şimdi Ara

Projeksiyonu Neye Bağlayıp İzliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Epson TW700 model projeksiyon aldım. Hdmi girisi bozuk, bilgisayara vga dan takıp izliyorum. Ama sanirim pc yuzunden kimi yerlerde akıcılığını kaybediyor, ufacık kasmalar olabiliyor. Media Player almalımıyım ? Birde hdmi girisine cok para istiyor ankaradaki tamirciler. Media player alirsam component girisden daha guzel goruntu alabilirmiyim ? Saygılar, cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mucoaslan06 kullanıcısına yanıt
    Component giris ile pc den aldiginiz goruntuden daha iyi goruntu alirsiniz, compinent giriste Hd dir. Pc den vga ile baglanti yapip film izlemek yerine component girisli mediaplayer alip film izlemek daha mantikli olur, fakat component baglanti ile sadece goruntu alabilirsiniz ses iletmez bildigim kadari ile ses icin ses sistemi baglamalisiniz

• Aspirin_Gripin kullanıcısına yanıt
    Peki hocam wd media player alsam component cikisli, pcden daha akici olurmu goruntuler? Anlatabildimmi bilmiyorum, buyuk ,kalabalik sahnelerde kamera uzaklasirken fln kasmaciklar oluyor da , cok tesekkur ederim yardiminiz icin

• mucoaslan06 kullanıcısına yanıt
    Tabiki daha akici olur,zaten kasmalar pc den kaynaklaniyor, goruntu ekrana gelene kadar bircok islemden gecmek zorunda kaliyor pc.de, component(yesil-mavi-kirmizi) cikisli bir mediaplayer alirsaniz pc den daha akici ve daha kaliteli goruntu alirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.