Şimdi Ara

Prometheus (2012) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Film güzeldi. Aklıma arnoldun oynadığı alien filmleri geldi. Orda alienler çok basit görünüyordu.

Yeni teknoloji demek görsel anlamda şölen demek. Senaryoyuda güzelleştirecektir. Devamı izlenir

arnoldun oynadığı alien filmelrimi anaaa kaçın kaçın ben dahada bu konuya girmem

Ne alieni laa predator dedim lafı çarpıtma

http://www.imdb.com/title/tt0093773/

tmm
  • düzgün bir blurayı cıktımı arkadaslar su an malum yerlerde olan web dl nasıl izlenirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 27 Eylül 2012; 11:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

düzgün bir blurayı cıktımı arkadaslar su an malum yerlerde olan web dl nasıl izlenirmi?

Çıktı pm den gönderiyorum
  • 1979 daki film çok mükemmel değildi ama yine çok berbatta değildi. Görüntüyü geçtim sesler baya kötüydü arada yükseliyor arada düşüyor böyle effect sesleri dengesiz. Ve sondaki gemi patlaması bildiğiniz xp nin ekran koruyucuları gibi olmuş ama yine iyidi.

1979 Alien
     Prometheus (2012)

Prometheus
     Prometheus (2012)
  • maalesef beğenmeyenlerdenim daha iyi olabilirdi konu bir yerden sonra kurgu ile beraber insanı sıkıyor ve aynı olay örgüsünde ilerlediği için sıkabiliyor işlenişide maalesef pek beğenmedim benim puanım 6.7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

quote:

düzgün bir blurayı cıktımı arkadaslar su an malum yerlerde olan web dl nasıl izlenirmi?

gelmedi :))
  • quote:

quote:

quote:

sana 2 tane pm gönderdim ikisindede dondu kaldı sonra gitti ve okundu gözüktü ilginç tekrar deniycem
  • film çok iyi arkadaşlar.izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sana 2 tane pm gönderdim ikisindede dondu kaldı sonra gitti ve okundu gözüktü ilginç tekrar deniycem

ok davetıyesı varmı buranın sende..
  • Prometheus 2012 720p BluRay DTS x264-AMIABLE Çıktı.
  • adam 1979 da bir film çekiyor, o filmde bazı görseller var- bir gemi, ölmüş büyük bir yaratık vs.. bunlar gizem olarak kalıyor.. açıklanmıyor..

çektiği filmin 3 tane devam filmi , üzerine bir yığın ilham filmi yapılıyor.. sonra 2012 de 33 yıl sonra ilk filmin başlangıç öyküsünü anlatıyor .. ama bağımsız olarak da izlenebilecek bir film olarak.. ve anlayana 33 yıl önceki filmindeki gizemleri de anlatıyor...

ben filmin ötesinde bu kurguya hayran kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ball88

Prometheus 2012 720p BluRay DTS x264-AMIABLE Çıktı.

gerçek 720p'mi yoksa öncekiler gibi upscale mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

Orijinalden alıntı: ball88

Prometheus 2012 720p BluRay DTS x264-AMIABLE Çıktı.

gerçek 720p'mi yoksa öncekiler gibi upscale mi acaba?

Daha indirmedim.görüntü capslarına baktım güzel görünüyor.Büyük ihtimal gerçektir.
  • beyler 1080p olarak çıkan 8.79 ve 42.44 GB olan versiyonların hiçbirinde deleted scenes yokhttp://screenrant.com/prometheus-deleted-scenes/ eğer linke bakarsanız film deleted sceneslerle 2 hour 34 min bişey oluyor, normalde film 2 hour 4 min.
    42.44 GB olanında tüm diller var hatta DD 5.1 turkish bile var fakat DTS MASTER english 7.1 eğer sisteminizde varsa tadından yenmez.
  • 8.79 GB olanını izleyim diyorum fakat deleted scenesler yok, nasıl bir çözüm önerirsiniz beyler ?
  • bir alien hayranı olarak filmi begendım ridley amcadan daha ıyısını beklerdım ama daha ıyısı sacmalamaya gıderdı..filmın ıkıncısı gelecek dıye umuyorum..notum 10/8,5..fılmde hafıf lalien serisi klişeleride vardı ... robotlar nedense alien serısınde önce kotu sonra ıyı..muhakkak kadınlar ıc camasırıyla operasyona ugruyor..sonra gıdıp bakalım ne olucak modu sılahsız vs.. herkes o telasla yolunu bulurken ıkı salağın kaybolması ..ama sonucta alıene ınanılmaz bagladı bazıları ılgısı yok dıyordu ama 1978 de cektıgı fılme bırebır gondermelerı var..
  • beyler aklınıza geldi mi bilmiyorum ama deleted scenes ler DVD9 versiyonunda bulnuuyor 6.88 GB.

quote:

Extras are six deleted/altered scenes. No Director's commentary. Was hoping for all deleted scenes,..
    Thanks for the upload.
    from TL.

6 tanesi varmış sadece.. hepsi değil.
    ------------------------

•00:02:31:16 (ARRIVAL OF THE ENGINEERS) (DELETED SCENE)
    •00:00:58:05 (T’IS THE SEASON) (DELETED SCENE)
    •00:00:42:08 (OUR FIRST ALIEN) (DELETED SCENE)
    •00:00:42:14 (SKIN) (DELETED SCENE)
    •00:01:22:01 (WE’RE NOT ALONE ANYMORE) (DELETED SCENE)
    •00:02:57:01 (STRANGE BEDFELLOWS) (DELETED SCENE)
    •00:01:25:04 (HOLLOWAY HUNGOVER) (DELETED SCENE)
    •00:00:23:12 (DAVID’S OBJECTIVE) (DELETED SCENE)
    •00:03:27:07 (JANEK FILLS VICKERS IN) (DELETED SCENE)
    •00:03:40:12 (A KING HAS HIS REIGN) (DELETED SCENE)
    •00:02:01:24 (FITFIELD ATTACKS) (DELETED SCENE)
    •00:04:06:06 (THE ENGINEER SPEAKS) (DELETED SCENE)
    •00:05:30:04 (FINAL BATTLE) (DELETED SCENE)
    •00:05:05:19 (PARADISE) (DELETED SCENE)

14 tane deleted scenes varmış. 35 dakika.

--------------------------
    yeni haber

quote:

The DVD will have just these scenes, totalling 10 minutes. All the rest will be on Blu-ray

---------
    No need to pre-order, just a few clicks and you can watch the HD version right away

http://itunes.apple.com/us/movie/prometheus/id547496947

Buying the early release version for $14.99 will give you the full theatrical version of Prometheus, commentary of the movie, 4 deleted scenes, and a viral video called "Transmission".
    --------
    beyler 35 dk lık full deleted/alternate scenes ler film içnie gömülü gelmeyecekmiş yani film 2h4m kalacak bu 35 dklık sahneler ise kullanıcı ayrı izleyecek. sanırım hepsi blurayde var fakat sadece bu 35 dklık olanını bulmaya çalışıyorum.. bugün filmi izleyecem üstünede 35 dk extras ,izlersem şahane olacak.
    ------
     Prometheus (2012)
    birde şu var

komple set http://www.prometheusnews.net/movie/prometheus-alien-box-set/
    -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 29 Eylül 2012; 14:55:18 >
  • sonunda buldum toplamda 56 dk lık (3 gb bişey) bluray 2D extraslarını buldum onlarıda 1080p normal filmi izledikten sonra izleyecem bluray olarak.
    detaylı link buradahttp://www.prometheus-movie.com/news/346

NOT: bluray bonus extras lar ise 3D olanında var yaklaşık 3-4 saat filmin yapımı vs birçok şeye sahip fakat ilgilenmiyorum onunla
  • Genel olarak beğenilmeyen bir film olmuş sanırsam. 1080p indirdim. Yorumlara baktıktan sonra izlemeden sildim. Yorumlar çok değişik biri çıkıp, '' Dostum şu filmi izle, çok beğeneceksin. '' desin artıkta izliyim yahu
  • http://www.prometheus-movie.com/
    http://www.projectprometheus.com/

evvet şu 2 siteyide inceledikten ve birkaç youtube videosu izleidkten sonra şu an filmi 1080p izlemeye geçiyorum daha sonra ise bluray extrasları izleyeceğim (3 gb civarı) 14 tane silinmiş sahne( hepsi) + 4 tane weyland files videosu.

@paardon: pişman olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 29 Eylül 2012; 16:51:02 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.