Şimdi Ara

Prostatit belası (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
27
Favori
316.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [simage][/simage]Buyurun gelin herkes i bekler im etli ekmek yemeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet benim anladiğim doktor sana tur ameliyatı yapacak prostatin içini boşaltacak spermin geri kaçmasi büyük ihtimal engellenemez birde idrar tutamama gibi sikintida olabilir bilmiyorum doktorunla bunları iyice konuş ....

• Biliyorum ama yapacak bir şey yok inşallah sorun çıkmaz

• dediğin gibi mehmet,otlarla ilaçlarla uğraşılmıyor bir zaman sonra.en iyisi ameliyat.doktoruna güveniyorsan ameliyatını ol kardeşim.
  • Doktora çok güveniyorum neden derseniz sekiz tane profesörle çalışmış ayrıca o doktoru bana referans veren kişi basit bir insan değil ismi duyulmuş konya bir abi tavsiye etti onun referansı ile gittim muayene mi oldum arkadaşlar bu zamana kadar hangi doktor sızı karşısınız a alıp yarım saat bir saat konuştu beş kuruş para almadan ayrıca ben hastanenin dışarısı n da otururken enjeksiyon dan sonra yanıma gelip nasıl oldun mehmet ağrı sızı varmı diye hangi doktor derdinizi dinledi az daha dursa y dim gel bir çay söyleyim sana diyecekti yani kısacası yüz tane doktora gittiyse m ilk defa bir doktora bu kadar güveniyorum sonucu ne olursa olsun en kötü ihtimal ölü r uz zaten bir gün öleceğiz neyse canını z i fazla sıkma ya yim ben iyi olacağım allahın izni ile buna inanıyorum güveniyorum gerisi allaha kalmış kader de ne varsa onu yaşarsın

• Arkadaşlar siz bu ağrılar la sızı larla ömür boyu yaşamak ne demek düşünebiliyor musunuz kafanız rahat edebiliyor mu ya ameliyatın en kötü sonucu ne olabilir ki sperm geriye kaçar mis kaç sin ya ne olur ki canın dan daha mi kıymet li sabah kalk akşama kadar ağrı sızı böyle nasıl yaşayabilir siniz benim kafam almıyor altı yıldır çekiyorum ömrüm den ömür gitti bundan sonra belki dert siz yaşarım zaten bu şekilde nasıl evlenı r iz şimdi ne ışe yarıyor ki bu cinsel organı mız tabi yanında bel ağrısı diğer sıkıntılar caba si bende doğru yolda olduğuma inanıyorum zaten iyi olursam bu form da sürekli yazılar yazacağım yeni hastalara bizler çektik yıllarca onlar çekmesin

• mehmetkonyaspor M kullanıcısına yanıt
    helal olsun.. belki de çaresi budur. inşallah

• Boy türk kardeşim allah razı olsun senden sağol beni tanıdın demi alparslan beyin açtığı form dada yyorum yapıyordum mehmet 85 di mail adresim inşallah seni de konya da görmek isterim

• Allah şifalar versin Mehmet .Umarım faydasını görürsün.
  • Allah razı olsun kardeş sağol

• keşke alparslan birazcık cesur olup bu kadar çok kendi menfaatini düşünmeseydide buralarda yazmak yerine kendi sitemizde yazıyor olsaydık.o kadar emek boşa gidiyor.
  • mehmetkonyaspor M kullanıcısına yanıt
    Prostat Ameliyatından Sonra Problemler;
    Prostat ameliyatları için farklı cerrahiseçenekler arasında lazer ve laparoskopik ameliyatlar yer alır. Tüm cerrahiprosedürler gibi komplikasyonları ve riski vardır.

İdrar sızıntısı her türlü prostat ameliyatından sonragörülebilir. Kısa dönemli idrar tutamama sık görülür ancak ameliyattan sonrakibir yıl içinde genellikle normal idrar kontrolü edinilir. Bazı erkekler iseidrar retansiyonu yaşar. Yara dokusu, idrarı dışarı atan üretrayı kısmen tıkarve idrara çıkılamaz. Retansiyon durumunda mesaneyi tamamen boşaltmak için sondakullanımı gerekebilir.

Sertleşme sorunu veya iktidarsızlık prostat ameliyatındansonra sık görülen bir komplikasyondur. Sebebi ereksiyon için penisi uyaransinirlerin prostatın yakınında olmasıdır. Prostatı ve çevresindeki dokuyu almakereksiyonu sağlayan sinirlere zarar verebilir. Bu durumda normal iyileşmesüreci 4 ay ila 2 yıl sürmektedir ancak daha uzun zaman alabilir. Lazerameliyatı, sonrasında sertleşme problemi yaşama riskini azaltır.

İdrar yolu enfeksiyonu ameliyattan sonra görülebilir.Kişinin prosedürden sonra idrara çıkmasını sağlaması için yerleştirilensondadan kaynaklanabilir. Belirtileri arasında idrar sırasında yanma, idraraçıkma sıklığında değişme ve bulanık idrar yer alır. Sorun antibiyotiklerletedavi edilebilir.

Prostat alındıktan sonra kanama olabilir. Sonrasındakullanılması için kişi ameliyat öncesinde kan verebilir. Bacakta kan pıhtısıoluşumu olabilir. Bu pıhtı damardan kopup vücuttaki kalp, akciğer veya beyingibi bir organa ulaşabilir. Kan pıhtıları felce, kalp krizine veya ölüme sebepolabilmektedir.

Bazı erkekler prostat ameliyatından sonra kuru boşalmayaşarlar. Bu durumda kişi orgazmdan sonra boşalmaz yani ejakülasyon görülmez. Bazıkişilerde ise geriye boşalma görülebilir. Bu durumda sperm vücuttan atılmakyerine mesaneye gider. Geriye boşalma erkeklerde kısıriga sebep olabilir.

Mehmet bey kardesim ben senin yerinde olsam prostatimi aldirmam..Ancak prostat kanseri durumunda aldirilabilir..prostatit icin aldirman durumunda yazik edersin.İyi düşün bu tedavi edilebilir bir hastalik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prostatit_kadir -- 12 Nisan 2015; 9:50:21 >

• Valla Kadir abiye katiliyorum ben de.
    Kararina karismamak icin bisey soylememistim ama evli misin cocuk var mi diye o yuzden sormustum. Cocuk varsa ve baska dusunmuyosan olabilir bir ihtimal. Ama 30 yas henuz cok genC. Yine de sen bilirsin Mehmet kardes.

Onceki siteden de boyle bi arkadas vardi yasi daha da gencti. Olacagim deyip sonradan vazgecmisti.

• ameliyat riskleri arasinda 1-2 yil idrar ve cinsellik problemleri belirtilmis.

Bilmiyorum daha once kullandin mi ama yerinde olsam ben ameliyat sonrasi 1-2 yil bu problemleri cekmektense, 1 tam yil alfa bloker kullanirim. Ve yaninda da cesitli takviyeler (prostatit ve bagisiklik icin) bu sayede hem prostatit belirtilerini en aza indirgemis hem de ameliyatin risklerinden kacinmis olurdum.

Biz ne desek bos aslinda, burnumu sokmak istemiyorum ama ben boyle dusunuyorum. En nihayetinde senin bilecegi is Mehmet kardes.. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Allah cumlemizin yar ve yardimcisi olsun.

• prostatıtı almayacak ki, iltihap olan kısma müdahale edecekmiş doktor.alfa blokerler işeme ile ilgili problemlere iyi geliyor.senin bel ağrına iyi geldimi NeverGiveUpOzan,belim ağrımaya başladı demişdin.iltihap orada durduğu sürece hep bir tedirginlik olur.
  • cells C kullanıcısına yanıt
    Bu iltihap olan kısma müdahale nasıl oluyor ki iltihap sadece belli bir noktada mı toplanıyor?Ben nette dolandım epey ama iltihaplı bölgeye müdahale altında bir operasyon varlığı göremedim.Ameliyat sadece kanserli hastalara ve prostatı çok büyümüş olanlara yapılıyor.Dilerim doktor ne yaptığını biliyordur ve efsane olur gider prostatiti de yerin dibine gömer:)
  • ameliyat sırasında iltihaplı alan gözüküyor.ben öyle biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cells

prostatıtı almayacak ki, iltihap olan kısma müdahale edecekmiş doktor.alfa blokerler işeme ile ilgili problemlere iyi geliyor.senin bel ağrına iyi geldimi NeverGiveUpOzan,belim ağrımaya başladı demişdin.iltihap orada durduğu sürece hep bir tedirginlik olur.

Celss, 3 gundur aksamlari tek kapsul rantudill forte aliyorum. Bel agrisi dedigim batma ve yanma gibi bir histi. Simdilik yok gibi ama rantudilden dolayi olabilir. Bakalim 20 gun kadar kullanmayi dusunuyorum dostum.

Bu ameliyat birebir prostati almak kadar riskli olmasa da yine de riskleri mevcut. Etrafi sinirlerle dolu bir yapi. Ereksiyon sorunlarina, meninin geri kacmasina dolayisiyla kisirliga ve idrar problemlerine neden olabilir.

Ben prostat agrilarinin idrar problemleriyle birlikte ilerledigini dusunuyorum. Agrilar alevlendiginde idrar problemleri oluyor. Ya da tam tersi. Yani idrar sikintisina cozum bulmak sorunu buyuk oranda cozebiliyor diye dusunuyorum. Yani hic yoktansa arada alevlenen agrilar. Alparslan cardura kullanarak sekiz aydir iyi oldugunu soylemisti. Hala iyiyse dokuz ay oldu. Kis gecirmis olmasina ragmen. Iltihap varsa da yoksa da; agrim, idrar sikintim ve cinsellik problemlerim olmasin dert degil. Arada da alevlenmesine yapacak bisey yok deyip cekeriz.

Onu birak da simdi, prostata kan enjekte edilme olayina ne diyorsun? Bu isleri arastiran birisin belli ki. Adnan Aricanin sitesinde de geciyo. Teknigin ismi PRP. Kan hucresi enjekte ediliyor prostata. Madem kanlanma saglanmiyor prostatta. Bu yontem cozum olamaz mi? Deneyen kimseye rastlamadim henuz. Ne diyorsun?

• Bu ameliyat konusuna dair daha fazla konusma taraftari degilim ben bu arada. Iyi niyetli olarak dusuncelerimi soyledim ama hic birimizin Mehmet Bey'in algisini yonlendirme hakkimiz yok. En nihayetinde kendisi olcup bicmistir yeterince. Gonul ister ki ameliyata girsin ciksin ve sifir sikinti yasasin, hastaligin izlerini de tamamen atsin ve bizlere de bir umut kapisi aralasin.

• Arkadaşlar dünya da hiç prostat it ameliyatı olan duydunuz mu ben duymadım ve hep olası risklerden konuşuyoruz yani üç beş arkadaş ben ameliyat oldum şu sıkıntıları yaşadım tavsiye etmiyorum kesinlikle ameliyat olmayın diyen birisi çıkmadı hepimiz ameliyat olmadan ameliyat sonrası görüşlerimizi söylüyoruz belki de iltihap yok sadece kireç len me var belki çok basit bir ameliyat olacak belki dünü unutup önüme bakacağım ben zaten bütün risk leri göz önüne aldim ben her yolu denedim hem alternatif tıp ı hemde doğal tıp ı otuz bin liraya yakın param gitti üstelik ne birisi yardım etti nede aldığım her üründen para istemem diyen oldu ben artık bir otuz bin daha vermek istemiyorum hem çalışıyorum hem aldığım paranın tamamı nı tedavi me kullanıyorum ne zamana kadar sürecek bu allah bilir demi kısacası ben ölümü bile göze aldim hakkımız da hayırlısı neyse o olsun ölümden öte yol yok ben aylarca düşündüm kararımi verdim inşallah sizler icinde bir kurtuluş olur hepiniz hakkınızı helâl edin

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.