Şimdi Ara

protein tozu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2haftadır body e gidiyorum ve çok kilosuzum 1.82 boyum var fakat 55 kiloyum böyle kilo aldıracak bir protein tozu önerebilirmisiniz

• 2-3 ay git sonrada protein degil karbonhidrat al + bol bol yemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 1 Ağustos 2015; 19:29:40 >
  • Peckala P kullanıcısına yanıt
    protein tozu kilo aldırmaz , önce bir araştırma yap ne ne değildir büssürü forum siteleri mevcut . Henüz yenisin birşeyde alma.
  • protein tozu kilo AL-DIR-MAZ. paranızı sokağa atmayın. forumda genellikle yeni başlayanlar var. tek önerim.

SUPPLEMENTLER MUCİZE YARATMAZ.

Günlük kalori alımını %20 arttır. Düzenli ağırlık-cardio antrenmanı yap. Aman kilo veririm diye cardio yapmamazlık yapma aslında ağırlık antrenmanı cardiodan daha fazla kalori yaktırır! Cardio kondisyonun için önemli! Daha 2 haftadır gidiyorsun. Supplement istediğine göre belliki ya bilmeyen bir arkadaşın önerdi, ya bilmeyen bir FITNESSS HOCASI önerdi.. O hocanın niyeti sana supplement satıp para kazanmak. Dışarıda 200 liraya satılan ürünü sana 250 liraya satmak..
  • 4 aydan önce kullanma emin ol boşuna para vermiş olursun. Sonrada karbonhidrat miktarı fazla olan bsn syntha 6 alabilirsin
  • bende yeni başladım spoara kendiliğimden gidip protein tozu aldım sonra salondaki hocaya sordum kullanıyımmi diye kullan hiçbir zararı yok dedi ama kullanırken antrenmandan sonra 1 ölçek al dedi sadece spor günleri bende o şekilde kullanıyorum bu konuyla ilgili dünyaca ünlü doktorun açıklamasını izlemenizi tavsiye ederim.Dr öz'e göre spor yapmasan bile içilebilir.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LyBvuIXhcnI#t=224

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denkel -- 3 Ağustos 2015; 21:49:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.