Şimdi Ara

Protein Tozu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım boyum 1.84 kilom 70 , spora 3 ay önce başladım ilk 2 ay oldukça kilo vermeye çalıştım daha önce 84 kiloydum 70 e kadar inebildim son 1 aydır ise kas yapmaya başladım.

Günlük aldığım protein yetersiz geldiğinden protein tozu kullanmaya karar verdim üç ürün arasında kaldım

1- OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY 2273 GR - 174 TL

2- MUSCLETECH NITROTECH PERFORMANCE - 198 TL

3- HARDLINE WHEY 3MATRIX 2300 GR + SHAKER - 159 TL

Bunlar arasında karar vericem sanırım uzun süre arakştırdım bunlardan birini almaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim :)

• 1-) Kullanmadım şu anki kutu bitince almayı düşünüyorum ama netteki yorumlar tam bir f/p ürünü diyor bende merak ediyorum.

2-) Kullanmadım salonda bir arkadaş kesinlikle kullanmalısın diyor çok övdü bu markayı.

3-) Şu an kullanıyorum tadı güzel onu söyleyeyim tabi herkesin ağız tadı farklıdır orası ayrı. 2 haftadır falan kullanıyorum tam olarak bir şey diyemem ama iyi gibi. Eskisine göre daha iyi çalışıyorum ağırlık arttırma konusunda etkisi var mı bilemem.
  • Up arkadaşlar yardımcı olun lütfen kafam karışık biraz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

1-) Kullanmadım şu anki kutu bitince almayı düşünüyorum ama netteki yorumlar tam bir f/p ürünü diyor bende merak ediyorum.

2-) Kullanmadım salonda bir arkadaş kesinlikle kullanmalısın diyor çok övdü bu markayı.

3-) Şu an kullanıyorum tadı güzel onu söyleyeyim tabi herkesin ağız tadı farklıdır orası ayrı. 2 haftadır falan kullanıyorum tam olarak bir şey diyemem ama iyi gibi. Eskisine göre daha iyi çalışıyorum ağırlık arttırma konusunda etkisi var mı bilemem.

hocam peki MUSCLEPHARM ARNOLD SERIES IRON WHEY nasıldır bilginiz var mı
  • Atkiuv kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bilmiyorum ilk defa kullanmaya 4. ayımda başladım 3matrix ile. Bakalım bitince gold standart düşünüyorum. Araştırma içerisindeyim bende.
  • Amix Monster Beef

Türkiyedeki fiyatı 190 lira sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJacket

Amix Monster Beef

Türkiyedeki fiyatı 190 lira sanırım.

Etten üretilen protein iyi mi gerçekten pek kullanan görmedim çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yurt dışındayım burda bütün salon bunu kullanıyor. çok yararlı, içeriği çok zengin olan bir ürün.
  • 1) Dymatize
    2) Optimum
    3) Hardline

Dymatize fazla pahalı olmasa onu alırım ama Optimum fiyat-kalite-lezzet üçlüsünü kimseye kaptırmaz.

Not: 3. Kutu Optimum Gold Standart bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 25 Şubat 2014; 19:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

1) Dymatize
    2) Optimum
    3) Hardline

Dymatize fazla pahalı olmasa onu alırım ama Optimum fiyat-kalite-lezzet üçlüsünü kimseye kaptırmaz.

hocam 3. kutuyu kaç ayda bitirdin ayrıca ne kadar geliştirdi seni
  • 3 kullanıyorum, memnunum.
  • Dymatize iso-100 3 ünden çok daha iyi ama fiyatlara zam geldiği için f/p olayı yüzünden en son optimum almak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

quote:

1) Dymatize
    2) Optimum
    3) Hardline

hocam 3. kutuyu kaç ayda bitirdin ayrıca ne kadar geliştirdi seni

Sadece antrenmanlardan sonra takviye olarak alıyorum.

Rahatlıkla 2-2,5 ay civarı götürüyor.

Faydasını gördüm.

Şimdi az önce Optimum Creatine siparişi verdim.

Antrenman öncesine de onu eklemeyi düşünüyorum.

• JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı yorumlarda görüyorum double çikolata olmasına rağmen çikolatadan eser yok diyenler var öylemi cidden. Benim için tat önemli biraz..
  • Ya biraz araştırdım yabancı sitelerde falan beef protein daha iyi diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Hocam bazı yorumlarda görüyorum double çikolata olmasına rağmen çikolatadan eser yok diyenler var öylemi cidden. Benim için tat önemli biraz..

Dalga mı geçiyor o kullanan arkadaşların ?

Suya un falan karıştırıyordur onlar

Şöyle söyleyeyim tozu shakera koyarken, arkadaşlarım yine her yeri Nesquik kokuttun diye dalga geçerler.

Süt ile zaten çok rahat içersin ama ben son 2 kutuyu su ile içtim ve lıkır lıkır içebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 26 Şubat 2014; 8:02:00 >

Anladım hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Şöyle söyleyeyim tozu shakera koyarken, arkadaşlarım yine her yeri Nesquik kokuttun diye dalga geçerler.

Süt ile zaten çok rahat içersin ama ben son 2 kutuyu su ile içtim ve lıkır lıkır içebiliyorsun.

hocam profesyonel yarışmacıyla konuşma fırsatım oldu o da optimum önerdi sen nasıl kullanıyorsun tam olarak antremandan önce 1 ölçek mi bir de suyla mı sütle mi onları yazar mısın teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

quote:

quote:

hocam profesyonel yarışmacıyla konuşma fırsatım oldu o da optimum önerdi sen nasıl kullanıyorsun tam olarak antremandan önce 1 ölçek mi bir de suyla mı sütle mi onları yazar mısın teşekkürler :)

Antrenmanı bititir bitirmez; ölçek kaşığının üstünü geçecek şekilde tepeleme 1 kaşık tozu suya döküp, kafaya dikiyorum.

Mide bulandırmaz, topaklanma yapmaz.

topraklanmadan kasıt nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.