Şimdi Ara

PROTESTO ADINA bugün başım çok ağrıyo oyuna giremeyebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün başım çok fenaaaa ağrıyo oyuna giremeyebilirim tavsiye ettğiniz bi ağrı kesici var mı majestic hariçç

• offff offf
  • knight da türkiyeye ilk geldiğinde özel bi forum u yoktu.. heronnunda yakında kendine ait bi forumu olur boşuna vakit kaybetme.. çabanı taktir ediyorum ve inan buraya topic açacak kadar vaktim olsa bende ban yiyene kadar yaparım.. konuşanları susturmayı seven bi toplumuz haksız olduğumuzu kabul edemeyiz.. onun için en ii si bağımsız olmak.. adam bizi banlar hero forum u kapatır olan dier ark lara olur.. ben sustum bundan sonra sessiz adımlarla yürüyorum kendi yolumda..
  • bunun bi yolu daha var ewt hero forumunu dağıtabiliriz aslına bakarsanız aramızdan biri site açsa belli kişilere yetki verse sadece hero online ile ilgili bir site bu daha öncede söylendi biri benim arkadaşımdı fdeniz_93 diğerlerini bilmiyorum kabul edilmedi ama bunu kabul etmenin tam sırası bence

birde bizi banlasa ve hero forumunu kapatsa yeni üyelik alırım bütün dh forumunu çökertene kadar her bölümüne gereksiz topicler açarım duysunlar sesimizi artık sıkıldım kurbanlık koyun gibi beklemekten sen gittin fcukstyle gitti başkaları gitti ve daha niceleri gidicek buna bi dur demek lazım herekesin bi hiç topluluğunun uğrana gitmesine seyirci kalamam isterlerse 10 üyeliğimi banlasınlar ben gene de vazgeçmiycem ve sizlerden destek bekliycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 31 Ocak 2007; 15:04:39 >
  • buraya msj yazmakla vakit kaybetmeyen birini tanıyorum =) şu an söylediğin şeyle ilgileniyo.. buraya bundan sonra pek msj atmicam.. herkese ii eğlenceler.. kafanızı takmayın hep bi çözümü oluyo =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.