arkadaşlar proteus hakkında çözemedigim bir olay var. 1)PCB si olmayan malzemeleri arese geçerken tanıtmamak için önceden çizip oluşturabiliyormuyuz.yani PCB si sürekli kayıtlı olması için. bir direnç gibi vs... 2)ares de çizilen baskı devre word e kopyalayabilmek mümkünmü.baskı devreyi şeçip bu nu kopyalayabiliyormuyuz..
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
dostum ares de malzemenin footprintini yaptıktan sonra iside de ilişkilendirince bisey yapmana gerek kalmaz worde atman icin bitmap export dan resim olrak cıkar ve worde at
2)devrenin aynısını word e aktarım için; klavyedeki print screen tuşuna bas. sonra bir paint dosyası aç ve yapıştır. daha sonra istediğin kısmı keserek word e yapıştırabilirsin.
kolay gelsin.
dosya seçeneklerinden export bitmap diye bişey var ordan da bmp olarak resmini alabilirsin
Ben açtım kullanıyorum yalnız bir sorum olacak. led-green falan yok artık aynı isimde bir sürü led var onların içinde sarı kırmızı var mı yine? Bir de bu proteusu Türkçeleştirmek mümkün müdür? Hangi programlarla yapılır. Dil dosyası nerdedir?
hocam zipin içindeki dll dosyalarınıproteusun içinde bin klasörüne at.büyük bir ihtimalle 6.7 ve üstünde çalışır ben 6.7 ve 6.9 da kullandım sorun yok.
arkadaşlar iki linkde açılmıyor.sezer1247 rica etsem dosyayı gmail adresime gönderseniz.proteusu biraz fazla kullanıyorum o yüzden gerekli oluyor.adresim fehul01@gmail.com yardımın için teşk..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme