Bildirim
PROTHERM GAZ VALFİ DEĞİŞİMİNE 400 TL FİYAT İSTENDİ YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
model nedir -
Protherm Leopard 24 BTV/BOV -
bu yakada olsaydın 270 -
300 tl normal 400 fazla istersen yardımcı olurum. -
Vaybeee bir gaz valfinin fiyatına bak arkadas.Alma arkadas gıt kombi al.50-60 tl olan seye 400 fiyat veriyolar. -
fazla afaki rakam oldu kardeş bu parçanın öyle bir fiyatı yok -
evet haklı olabilirsin 100 tl yi gecmez.2 tane bobin var ıcınde yani altı üstü.Üreten adam tanesini 20 tl ye yapıyodur.70 tl yede satıyodur.Lynx kombinin sıt 845 olabilir gaz valfi sanırım.Honeywell olacağını düşünmüyorum. -
Gaz valfi bu şuan 189 tl insanları yanıltmayalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu protherm dedigin demirdökümün ürettiğimi acaba.Arkadas demirdöküm servisi 400 tl tutar diye yazmısda.Sayet demirdöküm üretimi ise malesef kombiustası demirdöküm hiçbir modelinde honeywell gaz valfi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliance21 -- 7 Haziran 2017; 11:16:43 > -
Kardeş bana işmi ögretiyorsun arkadaşın cihazın gaz valfi honeyvell şimdi demirdöküm üretimlerinde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demirdöküm servisi tam tamına 400 TL ücret istedi.Başka bir servisi aradım 280 tl fiyat çektiler.Kombi 11 senelik şimdiden 400 tl lik bir arıza veriyorsa yarın öbür gün kartı yanar vs. bir kombi parası çıkartır.Uygun fiyatlı bir kombi almak daha mantıklı gibi.Bu konuda önerisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. -
işte milli servete böyle heba ediliyor.koca kombi bi gaz valfi yuzunden çöpe gidicek.Sakın yanlış anlamayın size birsey demiyorum.Kızgınlığım su kıytırık gaz valfine 300-400 fiyat cekenlere dostum.Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok ama bu fahiş fiyatlar yuuznden neler cöpe gidiyor.1500 tl ye almıs oldugun kombiyi tek tek parcasını alıp toplamak istesen 10000 tl olur boyle ac gözlüler yüzünden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X