Şimdi Ara

PROTON (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sondaki 416 Proton nun ön arka tampon değişmiş dikkatlice bakınca görülüyor.
    10 bin tl ve üzerine çıkıldığında kesimlikle mazda veya mitsubishi derim ben.
  • muayyer yazan yakut rengi protoncuyu bende daha önce aramıştım lpg yok
    fiyatta da pek düşmüyor aracı görmedim ama telefonda çok temiz diyor
    tabi kesinlikle alıcaksan önce computest
  • bu arada benim protonun cam fitilini değiştirdim seviste fitil 50 TL işçilik 30 TL
  • merhaba arkadaşlar otomatik proton ile ilgibilgi verebilecek var mı bir tane var linkinide veriyorum bu aracı almayı düşünüyorum ne dersiniz yakıt tüketimi bizi çok zorlar mı
    yani 10 litre lpg yakar mıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-416-1998-model-satilik-araba/detay
    bu aracın otomatik şanzımanı sanırım mitsubishi ne dersiniz alammı
  • Alıp satanlara hayırlı olsun ancak bana kalırsa araç sıfır kadar temiz dahi olsa servis ve parça garantisi olmayan bir araca para yatırılmaz o fiyata parça sıkıntısı yaşatmayan köylerde bakkalda dahi parçasını bulabileceğiniz doğan slx kullanmanız daha mantıklı olacaktır..
  • @flawless_cracker, sizin mantığınıza elbet saygı duyarım.

Ancak, piyasada sıfırı satılan, resmi servisi olan, en kötü ihtimalle kargoyla herşeyin her yerden her yere 1-2günde gönderilebildiği bir ülkede, klimalı, abs'li, hava yastıklı, donanımlı, mitsubishi motorlu bir arabaya binmek varken,
    sırf bakkaldan parçasını bulacam diye,

bırakın abs'yi klima'yı, hidrolik direksiyonu bile olmayan konfor yoksunu bir arabaya para bağlamam.

Tofaşlar o paraları hak etmiyor, proton da bu kadar ucuza satılmayı..

Bu da benim mantığım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

@flawless_cracker, sizin mantığınıza elbet saygı duyarım.

Ancak, piyasada sıfırı satılan, resmi servisi olan, en kötü ihtimalle kargoyla herşeyin her yerden her yere 1-2günde gönderilebildiği bir ülkede, klimalı, abs'li, hava yastıklı, donanımlı, mitsubishi motorlu bir arabaya binmek varken,
    sırf bakkaldan parçasını bulacam diye,

bırakın abs'yi klima'yı, hidrolik direksiyonu bile olmayan konfor yoksunu bir arabaya para bağlamam.

Tofaşlar o paraları hak etmiyor, proton da bu kadar ucuza satılmayı..

Bu da benim mantığım..

katılmamak mümkün değil 8000 lira 416 proton al bin serinle vsvsvs
    8000 lira kartal al da gör
  • Talip bey siz de inşallah en kısa zamanda serinlersiniz, ben de 1 ay önce proton aldım ve çok memnunum..
    Otomatik viteslerde benim bildiğim mitsu. ve kronik sorun yok. Ancak haliyle yakıt manuelden fazla ve riski gene de yüksek 11-12 yıllık arabanın geçmişi pek bilinmeyeceği için.
    Çok elzem değilse, otomatik almanızı önermem, gerekiyorsa da iyice baktırdıktan sonra alınabilir diye düşünüyorum.
    Hayırlısı olsun.. Bu arada proton forum diye bir forumda ayrıntılı farklı bilgiler de bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar geçen hafta 416 glxi otomatik vites protonumla antalyaya gittim ortalama 110 km hızla, tabi bu dağlık kesimlerde 80-90 km ye düştü 500 km yol yaptım yaklaşık 96 tl lik gazla (gazı 1.90 tl den aldım) , ayrıca hiç yormadı beni, açtım klimayıda üfül üfül ohhh bu kadar rahat ve konforlu bir arabayla gitmek varken hala doğandan şahinden bahsedenlere şaşıyorum elin yahudisi yıllardır eşşeğe bindiriyo bizide hala aynı kafa gidiyonuz beee...
    valla şu uzun yoldan protonu almakla çok doğru iş yaptığımı anladım 140-150 km le giderken bile hala 80-90 km ile giitiğimi zannediyorum hız kadranına bakmasam oda belli deyil, yanlız yokuş yukarı yerlerde otomatik vites biraz geri kalıyor.... otomatik vites konusuna gelince ben çok memnunum ama siz alıcaksanız problemsiz olmasına dikkat edin mutlaka bir test merkezine gidin...
  • Arkadaşlar ben 1-2 ay içinde Gen-2 almayı düşünüyorum. Acemi olduğum için ve İstanbulda olduğumdan otomatik vites almalıyım. Ama fiyatlara baktığımda, genel olarak, temiz gen-2ler 20000 liradan aşağı değil. Forumda genel olarak 10000-15000 civarı araclar konuşulduğundan soruyorum: 20000in üzerinde bir parayı gen-2ye vermek mantıklı olur mu? Olmazsa alternatifi ne olur?
    Teşekkürler...
  • gen-2 benimde çok beğendiğim bir araç ve almayı düşünüyorum.ulukar.da 18-20 arası fiyatlara orjinal lpg.li bulunabiliyor,vade de yapıyorlar.bu fiyat aralığında alınacak araçlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc12

arkadaşlar geçen hafta 416 glxi otomatik vites protonumla antalyaya gittim ortalama 110 km hızla, tabi bu dağlık kesimlerde 80-90 km ye düştü 500 km yol yaptım yaklaşık 96 tl lik gazla (gazı 1.90 tl den aldım) , ayrıca hiç yormadı beni, açtım klimayıda üfül üfül ohhh bu kadar rahat ve konforlu bir arabayla gitmek varken hala doğandan şahinden bahsedenlere şaşıyorum elin yahudisi yıllardır eşşeğe bindiriyo bizide hala aynı kafa gidiyonuz beee...
    valla şu uzun yoldan protonu almakla çok doğru iş yaptığımı anladım 140-150 km le giderken bile hala 80-90 km ile giitiğimi zannediyorum hız kadranına bakmasam oda belli deyil, yanlız yokuş yukarı yerlerde otomatik vites biraz geri kalıyor.... otomatik vites konusuna gelince ben çok memnunum ama siz alıcaksanız problemsiz olmasına dikkat edin mutlaka bir test merkezine gidin...

• Arkadaşım bende senin gibi baya bi irdeledim Protonu sonra arştırmalarım neticesinde bazı bilgiler öğrendim.

1 Dünyanın en teknolojik 11 araba fabrikasından birisi Protona aitmiş

2 Proton dünyaca ünlü mühendislik harikası Lotus spor otomobil markasının sahibi

3 Lotus mühendislerinin yeni nesil Protonları tasarladığını

4 Birçok otomobilinin Avrupada satınalınabilecek yılın en iyi otosu seçildiğini

5 Otomobilin şasesine montajlı güvenlik kafesinin bulunduğunu

6 Motorlarının 1998 yıllarına kadar Mıtsubıshı olduğunu (Sonrası Lotus tasarımı)

Netice itibari ile zaten aracın yaş ve km durumu fiyatı mukayese edilirse bence fiyat performans donanım acısından cok doğru bir tercihtir.

Hangi arabayı alıp 3 sene sonra satınca kar ediyoruzki
    Birde Protonla aynı donanımdaki aracı 6 7 bin daha pahalıya alıp 3 sene sonra yine 2 3 bin ucuza satmayacakmıyız sanki neden fazla ödeyeyimki

gerekirse sene sonra protonu piyasadan 500 tl altına verir yine satarım o doanıma ucuza 3 yıl binmeyide kar sayarım

• quote:

Orijinalden alıntı: KOZMONOT79

Arkadaşım bende senin gibi baya bi irdeledim Protonu sonra arştırmalarım neticesinde bazı bilgiler öğrendim.

1 Dünyanın en teknolojik 11 araba fabrikasından birisi Protona aitmiş

2 Proton dünyaca ünlü mühendislik harikası Lotus spor otomobil markasının sahibi

3 Lotus mühendislerinin yeni nesil Protonları tasarladığını

4 Birçok otomobilinin Avrupada satınalınabilecek yılın en iyi otosu seçildiğini

5 Otomobilin şasesine montajlı güvenlik kafesinin bulunduğunu

6 Motorlarının 1998 yıllarına kadar Mıtsubıshı olduğunu (Sonrası Lotus tasarımı)

Netice itibari ile zaten aracın yaş ve km durumu fiyatı mukayese edilirse bence fiyat performans donanım acısından cok doğru bir tercihtir.

Hangi arabayı alıp 3 sene sonra satınca kar ediyoruzki
    Birde Protonla aynı donanımdaki aracı 6 7 bin daha pahalıya alıp 3 sene sonra yine 2 3 bin ucuza satmayacakmıyız sanki neden fazla ödeyeyimki

gerekirse sene sonra protonu piyasadan 500 tl altına verir yine satarım o doanıma ucuza 3 yıl binmeyide kar sayarım

araba heryönden 4-4.lük ancak aracın ülkemizdeki şanssızlığı reklam bilmez distribütörü. dalga geçtikleri jet fadıl zamanında fenerbahçe.nin forma reklamı bile proton 5x5 ti.
    reklam olmayınca kısıtlı bir kesim dışında araçlar ve kalitesi bilinmiyor. piyasası oluşmuyor malesef.
    bu durum bir bakıma iyi zira böylece daha az paraya böyle kaliteli bir araç alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keppir -- 10 Ağustos 2010; 17:18:30 >

• proton waja ile uzun bir yolculuğum oldu .kesinlikle parasını hak etmeyen bir araç.siz almışsınız güle güle binin fakat alıcak olanlara tavsiyem başka araçlara bakmaları yönünde.
  • Merhabalar arkadaslar

Proton 416 glxı sahıbıyım sıze bır sorum olacak.Aracımın km gosterge (yanı aydınlatması) ısıgı seyır halındeyken yada dururken yanmıyor ısıgı gıdıp gelıyor bunun sebebı ne olabılır tesekkurler
  • sayın cemwira42 benimkide aldığımda çok zayıf yanıyordo işçilik dahil 30 tl ye yeni ampuller taktılar
    şimdi ışıl ışıl ama aklıma gelmemişti keşke mavi ışık yaptırsaydım,
  • waja ile ilgili düşüncelerinizi biraz daha açıklarmısınız neesini beğenmediniz kaç km kadar hızı gördünüz siz mi kullandınız vsvss
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc12

sayın cemwira42 benimkide aldığımda çok zayıf yanıyordo işçilik dahil 30 tl ye yeni ampuller taktılar
    şimdi ışıl ışıl ama aklıma gelmemişti keşke mavi ışık yaptırsaydım,

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.