Şimdi Ara

PROTON (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • waja iyi bir araç diyorlar. Sallıyorlar mı, sağlam değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talip

waja ile ilgili düşüncelerinizi biraz daha açıklarmısınız neesini beğenmediniz kaç km kadar hızı gördünüz siz mi kullandınız vsvss

aracı babam kullandı max 170 gördük o kadar basmaya.Üstelik devrini hemen kaybediyordu araç.Ayrıca içindeki plastik çok kalitesiz.
  • Herkesin bayramını kutlarım. İki ilan dikkatimi çekti. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Kısmet olursa ben de PROTON ailesine katılcam.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-proton-416-acil-satilik-proton-biniciye-30901343/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-proton-416-proton-4-16-glxi-28394291/detay

İkinci ilandaki aracın km si şüphe uyandırmalı mı?
    İlk ilandaki aracın 99 model ve manuel olması hoş geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bordod

Arkadaşlar ben 1-2 ay içinde Gen-2 almayı düşünüyorum. Acemi olduğum için ve İstanbulda olduğumdan otomatik vites almalıyım. Ama fiyatlara baktığımda, genel olarak, temiz gen-2ler 20000 liradan aşağı değil. Forumda genel olarak 10000-15000 civarı araclar konuşulduğundan soruyorum: 20000in üzerinde bir parayı gen-2ye vermek mantıklı olur mu? Olmazsa alternatifi ne olur?
    Teşekkürler...

arkadaşım biz 9 aydır gen-2 sahibiyiz. araç verilen parayı fazlasıyla hakediyor. plastik kalitesi kötü. plastik kalitesi iyi olan araçta yani yumuşak plastik kullanılmış araçta tıkırtı falan olmaz derler. taş gibi plastikten yapılmış gen-2 2008 model. 9 aydır acemi 4 kişinin elinde ama hiçbiryerinden tümsekte veya çukurda ses gelmiyo. motor hakkında bahsetmek bile istemiyorum, hava girişini uzun veya kısa olarak ayarlayan intake manifoldu, tork bandını daha düzgün bi çizgi haline getiriyo. buda aracın 4000 den sonra her devirde max torku vermesine yardımcı oluyo.

aracı aldığınızda kaputu açınca şaşıracaksınız. çünkü kule gergisi en düşük donanımda bile standart. kutu içi hava filtresi , açık hava filtresi mantığıyla konumlandırılmış, ön panjurdan alıyo taze havayı.
    ve acemilere kesinlikle tavsiye etmediğim manuel vitesi bu araçta tavsiye ediyorum. çünkü vites kamyoncu vitesi gibi kendi başına sallanmıyo. sert sport bi karakteri var.

yada boşver sen bi gen-2 test şürüşü yap. zaten görevli seni basman için gaza getircektir

• Merhaba 1. Ilandaki araç 415 olabilir 2. Araç ideal
  • aman ikinci protona sakın yaklaşma ben bu aracı çorumda görmeye gittim araba çok yıpranmmış km orjinal deyil, lastikler eskiydi,
    en önemliside şanzıman sorunlu vitesler geçmiyor ustayada gösterdim sakın alma dedi,
    ankaradan çoruma gittim o arabayı görmek için fotolarda iyi gözüküyordu,
    satan adamda olumsuz taraflarını söylemedi
    şimdide başka ilden satılık yazmışlar ayrıca dıştan boyalı olduğu doğru ama boyasıda kötü
    resimdeki gibi durmuyor, bu araba benim hem senelik iznimden bir günümü hemde verdiğim yol parasını yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam35tam35

Herkesin bayramını kutlarım. İki ilan dikkatimi çekti. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Kısmet olursa ben de PROTON ailesine katılcam.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-proton-416-acil-satilik-proton-biniciye-30901343/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-proton-416-proton-4-16-glxi-28394291/detay

İkinci ilandaki aracın km si şüphe uyandırmalı mı?
    İlk ilandaki aracın 99 model ve manuel olması hoş geliyor.

aman ikinci protona sakın yaklaşma ben bu aracı çorumda görmeye gittim araba çok yıpranmmış km orjinal deyil, lastikler eskiydi,
    en önemliside şanzıman sorunlu vitesler geçmiyor ustayada gösterdim sakın alma dedi,
    ankaradan çoruma gittim o arabayı görmek için fotolarda iyi gözüküyordu,
    satan adamda olumsuz taraflarını söylemedi
    şimdide başka ilden satılık yazmışlar ayrıca dıştan boyalı olduğu doğru ama boyasıda kötü
    resimdeki gibi durmuyor, bu araba benim hem senelik iznimden bir günümü hemde verdiğim yol parasını yedi

• Yorumlarınız için çok teşekür ederim. Uzun zamandır takipteyim, ucuzlama bekliyorum ama fiyatlar artmaya devam ediyor.

Kurban bayramı öncesi ben de bir proton kullanıcısı olmak istiyorum artık.

1.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-proton-416-satilik-proton-33166959/detay Her gün bakarım ama bu aracı dün farkettim, ilan tarihi eski.

2.http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2547357 Bu ilan da uzuuuuun süredir yayında.İnceleyeniniz veya bu araç hakkında bilgi sahip olanınız var mı?

• Proton=çakma mitsubishi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam35tam35

Herkesin bayramını kutlarım. İki ilan dikkatimi çekti. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Kısmet olursa ben de PROTON ailesine katılcam.

Bu nasıl güzel bir protondur böyle yahu...

Sevgili proton sevdalısı arkadaşlar, ben de protonlara bakıyorum şu an ama bu kadar temiz ve uygun fiyatlısına rastlamadım..Önereceğiniz benzer bir araç var mı?

Örneğin bu araç nasıl fiyat donanım motor vs....saygılarımla..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-proton-415-125-000-km-de-1998-model-proton-persona-415-gli-sedan-30885699/detay

• 1. araç iyi gibi bakılabilir illaki computeste götür derim
    2.araç hiç yaklaşma derim ön tampon değişmiş jantlar değişmiş araç boyalı kazadan dolayı olabilir fiyattan da belli oluyor
  • X 1 5 ;

BU PROTON 415 almışken 416 yada 418 modellerinden birini almanı tavsiye ederim
  • 418 sanırım 1824 cc..Peki 416 ile 415 arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

418 sanırım 1824 cc..Peki 416 ile 415 arasındaki fark nedir?

sayın x15 bu forumun ilk sayfalarına bakarsanız umera hocamın bu konudaki tavsiyelerini bulabilirsin
    ben proton almadan önce onun fikirlerini sormuştum sanada bu konuda yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc12

quote:

Orijinalden alıntı: x15

418 sanırım 1824 cc..Peki 416 ile 415 arasındaki fark nedir?

sayın x15 bu forumun ilk sayfalarına bakarsanız umera hocamın bu konudaki tavsiyelerini bulabilirsin
    ben proton almadan önce onun fikirlerini sormuştum sanada bu konuda yardımcı olur

teşekkürler, okudum..şu an 416 da karar kıldım gibi parça treni.com a baktım yedek parçası da 418 e göre daha fazla..esasında üstteki sarı 416 satılmasaymış ki 8000 e epey bekleyip 7500 e satılmış galiba..kaçırmışız...
  • hayırlısı olsun 416 isabet olur, yalnız tanıdığın iyi bir ustan yoksa mutlaka computeste götür en azından çok büyük bir sorun yoksa bile çıkan arızaları fiyattan düşersin olmadı almazsın, benim protonun bir sürü masrafı çıktı, bilsem en azından fiyattan düşerdim yaptığım masraf amaotisörleride değiştirirsem 1000 tl yi bulacak, neyazıkki insanlar ticaret yaparken hile yapmayı marifet sanıyorlar Allah ıslah etsin o yüzden kimseye güvenmemek gerekiyor
  • birde otamatik camları yavaş kalkan veya zorlanan arkadaşlar ben fitilleri yağladım şimdi camlar rahat inip kalkıyor boşuna para verip cam fitillerini değiştirmeyin... tecrübeyle sabittir
  • protonum var 416 yedek parça sorunum olmadı japon arabalardan anlayanlar olduğu surecede olmayacagını düşünüyorum
  • konu hort

quote:

Orijinalden alıntı: kadirkayik

protonum var 416 yedek parça sorunum olmadı japon arabalardan anlayanlar olduğu surecede olmayacagını düşünüyorum
  • Hortladığı iyi olmuş.. 2 ay proton aradım ama temiz uygun bir tane bulamadım ve başka araba aldım ama yakın zamanda yine proton düşünüyorum..Tercihim büyük ihtimal otomatik vites olacak..Otomatik kullanan var mı, memnuniyet ne düzeyde?

Bu vesileyle proton forumuna ne oldu? Kaç gündür açılmıyor..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.