Şimdi Ara

PROTON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benıde protonla ılgılı baslıklar altnda goreblrsn. cunku bende 8 senedr proton kullanıorm.sımdı herkes dıcek 5 sene kullandı satamadıgı ıcın ama bole bıse yok cunku bu arabayı suren kullanan asık oluo.sahsen bnm arabama kım bındyse ınmek ıstemıo.bnm araba persona 416glxi en fullu.lpg sı yok ben aldıgımda 2000 senesnde 18.000 deydı we suan 140.000 e bastı.motoru hayla 8 sene oncekı gıbı basnca yag gıbı akıo.yakt tuketımı 30 lıtreyle 400 450 km arası gıdıo(normal sartlarda sehır ıcı) ama sureklı basncada 350 400 arası degısıo.8 senede sadece sag sınyalı kırıldı hayla yenısını taktrmadmm o kadar su wuruo ampulune kısa dewre bıle yapmadı.normal perıyodık bakmları 100 150 ytl arası.su ana kadar hıc agır bı arızası olmadı yagına suyuna duzenlı baknca 200.000 300.000 bn km ye kadar gıder.snn su an alacagn arabann hayranıym daha dorusu motorunun 135bg we mukemmel kacıo.yakt tuketımı 10 lt cıwarı lpgyle 7 8 lt ye duser.bence hıc kacrma protona bndkten sora dogan sahın neyms dıceksn emın ol. ıyı forumlar
    sana bırazcık yardmcı olduysam ne mutlu bana

• quote:

Orjinalden alıntı: gen_61

benıde protonla ılgılı baslıklar altnda goreblrsn. cunku bende 8 senedr proton kullanıorm.sımdı herkes dıcek 5 sene kullandı satamadıgı ıcın ama bole bıse yok cunku bu arabayı suren kullanan asık oluo.sahsen bnm arabama kım bındyse ınmek ıstemıo.bnm araba persona 416glxi en fullu.lpg sı yok ben aldıgımda 2000 senesnde 18.000 deydı we suan 140.000 e bastı.motoru hayla 8 sene oncekı gıbı basnca yag gıbı akıo.yakt tuketımı 30 lıtreyle 400 450 km arası gıdıo(normal sartlarda sehır ıcı) ama sureklı basncada 350 400 arası degısıo.8 senede sadece sag sınyalı kırıldı hayla yenısını taktrmadmm o kadar su wuruo ampulune kısa dewre bıle yapmadı.normal perıyodık bakmları 100 150 ytl arası.su ana kadar hıc agır bı arızası olmadı yagına suyuna duzenlı baknca 200.000 300.000 bn km ye kadar gıder.snn su an alacagn arabann hayranıym daha dorusu motorunun 135bg we mukemmel kacıo.yakt tuketımı 10 lt cıwarı lpgyle 7 8 lt ye duser.bence hıc kacrma protona bndkten sora dogan sahın neyms dıceksn emın ol. ıyı forumlar
    sana bırazcık yardmcı olduysam ne mutlu bana

sımdı herkes dıcek 5 sene kullandı (prdn 5 deıl 8 olcaktı )

• quote:

Orjinalden alıntı: matgab

birader, sana arama linkini verdik orda arabayı kullanmış insanların görüşleri var aç bak, her konuda olduğu gibi proton hakkındada aşırı bir ön yargı var...
    şu kadar sölim bi arkadaşla beraber 1998 de proton aldık, ben daha sonra sattım arkadaş satmadı halen biniyor, ve bir kez bile olsun arıza vermedi, araç köy yollarında çok gider... lpg den başka yakıt kullanılmaz, 30 35 ytl lpg alır uzun uzun kullanır ama tam km hesabını hiç yapmadık heralde 150ykr/km civarı olmalı... ayrıca bakımını suyunu yap, ömür boyu kullan.. o derece sağlam bir araç(kullandım, sağdan soldan duymadım)

bir zamanlar hyundai kia içinde böle dediler... olsun desinler, yapamazsan yapanıda eleştirme, bugün kia hyundai amerika da en üstlerde bizim kendini bilmez felaket tellalları halen konuşuyo, miş muş, cak cuk diye diye yerimizde saydık.. hani bir ata sözü der ya: i_t ürür kervan yürür= bizimkiler mış muş derken adam dünya da liderliğe oynuyor.... bak gör proton da aynısı yapacak bizimkiler yenilen pehlivan gibi halen konuşacak, ayranımız yok içmeye, eleştiriyoz ayran üreteni ! !

yoruma saygı polemik yaratmim editledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 26 Aralık 2008; 18:49:20 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 26 Aralık 2008; 23:54:08 >
  • 11.000e MAREA MEGANE alınır
  • bi defa 11.000 YTL ye protonda bulunan özelliklerin yarısını bile alamassınız onu söyleyeyim,,

Ben daha iki gün önce Proton 416 GLXİ aracımı sattım ve şu anda da sıfır almayı düşünüyorum,

Aracımı 2007 Temmuzda 9750 YTL ye almıştım, bir ay kadar önce 850 masrafım oldu,

6500 YTL ye sattım, yani anlayacağınız çok zarar edersiniz, ama hiçbir zaman araç elinizde kalmaz !!

Aracım bana sıkıntı vermeye başlamıştı, ama arabanın sürüş olsun, konfor olsun, yol tutuşu ki mükemmel,

Ancak benim araçta sanırım sorun vardı, LPG 350 hatta 400 yaktığını bilirim, otomatik vites çok iyiydi, keşke

Diyorum, aracım sorun vermeseydi de satmasaydım, yani anlayacağınız, proton gerçekten hoş araba, parça

Konusunda da, ben bi distribütör almak için 25 servisten fiyat aldım ve en son Ankara'dan kargo ile istettim,

Yani anlayacağınız parça sıkıntısı diye birşey yok bu devirde, internetten gir istersen taaa Malezya'dan iste..

Ama sanayiye girdiğin zaman anlayan yok, kornam bozulmuştu, sanayide tam 45 dakikada kornanın kaputun altında

Yerini aramışlardı, ama yinede olsun o fiyata göre gerçekten güzel arabalar... Ön yargılı davranmayalım, arkadaşın

Söylediği gibi, binmeyen ve bilmeyen yorum yapıp milletin beynini bulandırmasın..

• ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLARIM.
    DÜN BULDUM DEDİĞİM BAHSETTİĞİM PROTON 418 GLXİ Yİ ALDIM.
    ÖZELLİKLER:
    2000 MODEL
    1800 CC.
    115 BG.
    SÜRÜCÜ HAVA YASTIĞI
    KLİMA (HEM OTOMATİK HEM MANUEL KULLANMA KONUMU MEVCUT)
    ABS
    OTOMATİK VİTES (SPOR VE ECO KULLANMA İMKANI)
    4 CAM OTOMATİK
    ÇELİK JANT
    4 LASTİK SIFIR
    22.000 KM. (DAHA SIFIR AYARINDA) VS. VS.

ALIRKEN BİRAZ TEREDDÜT ETMEDİM DEĞİL AMA İYİKİDE ALMIŞIM. VE İŞİN EN CAN ALICI NOKTASI ARKADAŞLAR ARABA KM.DE UZUNYOLDA 90-100 KM/S SABİT HIZLA 0.17-0.18 KRŞ. YAKTI. İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN VE ŞU KADARINI SÖYLEYEYİM EFSANE KASA DİYE ABARTILIP UÇUK FİYATLAR İSTENEN TOYOTA BU ARABANIN ELİNE SU BİLE DÖKEMEZ. ARABAYI ALIRKEN GÖSTERDİĞİM USTA İSTANBUL PROTON SERVİSİNİN USTASI VE 600.000KM.DE OLUP MOTORUNA ELLENMEYEN PROTON GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ. AÇIKCASI GERÇEKTEN BİNMEYİP YORUM YAPAN İNSANLARA SÖYLÜYORUM LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPIP İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN. ÇÜNKÜ İNSANLAR BURADAR OKUDUĞU YORUMLARA İTİBAR EDİP HAREKET EDİYOR. DÜŞÜNÜN PROTONU KÖTÜLÜYORSUN ADAM SANA İTİBAR EDİP 2000 MODEL ARABA ALIP BİNECEĞİNE GİTİP 93-93 TOYOTA ALIP BİNİYOR. YAZIK DEĞİLMİ PARASINA. LÜTFEN BİLMEDİĞİMİZ KONULARDA YORUM YAPMAYALIM. ARABAYI TANIDIKÇA VE GÜN GEÇTİKÇE YENİ YORUMLARIMI İLETİRİM. SAYGI VE SEVGİLERİMLE.

• fotoğrafları bu arkadaşlar

PROTON

PROTON
  • protonu kötüleyen ben çok göremedim...

özellikle 2.el ve parça sıkıntısı vurgulanmış....
    arkadaşlar yardım etmek istemişler....

birçok marka için yapılan dökülür, elinde kalır,, dandik ,,yolda kalırsın türü yorumlar pek yok yukarda
  • seawolf

PROTON
  • temiz görünüyor gerçekten güle güle kullanın hayırlı olsun
  • cok tesekkur ederım whisper911

PROTON
  • Bu protonları meşhur siirtli pazarlamıyomuydu? Hani imza diye araba yapacam deyip paraları toplamıştı
  • hayırlı olsun tecrübelerini paylaşırsan çok iyi olur çünkü bu aracı iyi tanmıyoruz pek.
  • SLM bende proton almayı düşünüyorum ama 416 glxi ile 418 glx arasında kararsız kaldım 418 glxi çokmu fazla yakar yani 416 ya göre 418 alan arkadaş öncelikle hayırlı olsun kullanım tecrübelerinden faydalanabilirmiyiz hangisini tavsiye edersin
  • konu sağlam hortlatılmış!!!
  • hort mort ama araba iyiymiş ben beğenddm
  • araba gerçekten yaşına göre çok iyi duruyor ve özellik olarakta çok iyi ama şimdi olsa bu araç 11000 etmez orası ayrı mesele
  • 11 milyara çok seçenek var sıfır gibi deyip protona yönelmeniz anlamsız hiç bir ikinci el araç 0 gibi olmaz ha 20 bin ha 40 bin kendini kanıtlamış bir marka ve araç bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed need

11 milyara çok seçenek var sıfır gibi deyip protona yönelmeniz anlamsız hiç bir ikinci el araç 0 gibi olmaz ha 20 bin ha 40 bin kendini kanıtlamış bir marka ve araç bulun

adam aracını alalı 1 yıl olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.