Şimdi Ara

proton 416 ya da 415 hyundai accent 1.5 gls tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki aracı da kullananlar ya da bilenler nederler? Gerçekten ihtiyacım var böyle bir kıyasa, değerlendirmeleriniz çok önemli benim için, (Bu arada araçlar otomatik olacak düz vites istemiyorum)

Teşekkür ederim

• accent kullandım icinde daral geldi 1.80 boyum var ama sıgamadım sanki kutu gibi araba.
    416 nın özellikleri standart abs,airbag,klima,4 tekerde fren disk(2011 model cogu aracta bile arka frenler kampana düşün)
    benim aklımdada 416 var ama imkan yok suan almaya yaz geldi fiyatlar uctu
  • eyvallah @by_efendy kilosu da azmış accentin bakalm napacaz bekliyoruz yorumları
  • quote:

Orijinalden alıntı: farisi

eyvallah @by_efendy kilosu da azmış accentin bakalm napacaz bekliyoruz yorumları

şahsen accentin yanından geçmem 11000 tl kliması bile yok bi ilan gördüm yazık verilen o paraya yazık
  • 415 tavsiye etmiyorum, o araçta abs gibi birkaç donanım eksikti, eğer performans da isterseniz 418'e yönelebilirsiniz 416lar 95 beygir, 418ler 115 beygir vergisi de çok farketmeyecektir o yaşlardaki bir araç için... hatta 416 ya da 418 hangisinin temizini bulursanız onu alın bence. Ve accentte 416 teknolojisi için sanırım 20.000 lira falan vermeniz gerekiyor sanırım (abs+2 hava yastığı+asr+klima+4 teker disk fren)
  • quote:

415 tavsiye etmiyorum, o araçta abs gibi birkaç donanım eksikti, eğer performans da isterseniz 418'e yönelebilirsiniz 416lar 95 beygir, 418ler 115 beygir vergisi de çok farketmeyecektir o yaşlardaki bir araç için... hatta 416 ya da 418 hangisinin temizini bulursanız onu alın bence. Ve accentte 416 teknolojisi için sanırım 20.000 lira falan vermeniz gerekiyor sanırım (abs+2 hava yastığı+asr+klima+4 teker disk fren)

aynen, kesin kararımız protondur, teşekkürler herkese, nasip olur inşallah en kısa sürede alırız..
  • 416lar donanımlı araçlardır.Eğer kolay satma gibi bir isteğiniz yoksa değerlendirilmesi gereken bir araçtır.418ler de genellikle otomatik oluyor.(Benim bildiğim 418lerin hepsi otomatik vites ama bir tane düz vites denk gelmişti diye hatırlıyorum.)
  • 418lerde coupe mi ne öyle bir isimle ayırmışlardı, o isimde olanlar manuel gerisi otomatik vites, aslında 115 beygirlik 1.8 motorun seriliğini otomatik vites biraz törpülüyor o açıdan ben 418'in manuelini isterdim (aslında favorim yaşım itibari ile 218'dir ama)
  • eyvallah arkadaşlar, proton kesin kararımız 416 veya 418 bakacaz artık..en sağlam hangisini bulabilirsek artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farisi

eyvallah arkadaşlar, proton kesin kararımız 416 veya 418 bakacaz artık..en sağlam hangisini bulabilirsek artık..

bende diğer konuda danıştımda edargüner ve umera nickli arkadaşlar çok iyi yardımda bulundular.temiz bi proton bulmanda yardımcı olacaklardır benimde planlarım var protonla ilgili ama şuan erken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.