Şimdi Ara

[PROTOTYPE 2] (Ana Konu) (2012) (E3 2011 VİDEOLARI!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlik yapabilecek varsa ortak olabilirim beyler.
  • İnşallah oyunun sonunda ALEX'i öldürtmezler bu adama deli olurum.
  • oyunu indiriyorum bakalım nasıl
  • Intel(R) Core(TM)3 Duo CPU P8700 @2.53 GHz
    4.00 GB RAM
    ATI Radeon HD 3650
    Prototype 2'yi kaldırır mı? Can you run it'e eklenmemiş henüz oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dementor5454

Intel(R) Core(TM)3 Duo CPU P8700 @2.53 GHz
    4.00 GB RAM
    ATI Radeon HD 3650

PC bölümüne sor diyeceğimde,kaldırır eğer medium ve düşük çözünürlüge razıysan.alayına karambol oyun olduğu için daha çok işlemciye yükleniyor işlemcinde gayet iyi sadece ekran kartından kaybediyorsun onuda işlemci kapadığından rahat oynarsın zaten oyun sağlam optimizasyonlu bir oyun motoru kullanıyor sanırsam ps3 ve xbox360 da aynı görüntü performansı vermesinden bunu anlayabiliriz.ama ben olsam kenara para koyarak bir 300tl biriktirir en azından dx11 destekli hd5850 alır rahatıma bakarım.yada o kadar biriktiremem dersen hd 6750 tarzı düşük modfelde olur 200tl civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

4.00 GB RAM
    ATI Radeon HD 3650

PC bölümüne sor diyeceğimde,kaldırır eğer medium ve düşük çözünürlüge razıysan.alayına karambol oyun olduğu için daha çok işlemciye yükleniyor işlemcinde gayet iyi sadece ekran kartından kaybediyorsun onuda işlemci kapadığından rahat oynarsın zaten oyun sağlam optimizasyonlu bir oyun motoru kullanıyor sanırsam ps3 ve xbox360 da aynı görüntü performansı vermesinden bunu anlayabiliriz.ama ben olsam kenara para koyarak bir 300tl biriktirir en azından dx11 destekli hd5850 alır rahatıma bakarım.yada o kadar biriktiremem dersen hd 6750 tarzı düşük modfelde olur 200tl civarı.

En düşük ayarlarda oynamaya alışkınım zaten. Laptop bilgisayar olduğundan parça değiştirme şansım yok.
    Minimum gereksinimi belki kaldırır.
     [PROTOTYPE 2] (Ana Konu) (2012) (E3 2011 VİDEOLARI!)

Önerileni bahsetmiyorum bile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

4.00 GB RAM
    ATI Radeon HD 3650

En düşük ayarlarda oynamaya alışkınım zaten. Laptop bilgisayar olduğundan parça değiştirme şansım yok.
    Minimum gereksinimi belki kaldırır.

Önerileni bahsetmiyorum bile

belkisi yok kesinlikle kaldırır o site sadece ghz gb falan ölçüyor senin işlemcine çalıştırmaz demiş o işlemci minimumdaki işlemciden çok dah aiyi sadece ekran kartından kaybedeceksin 25fps de düşük ayarlarda oynarsın.

• İnşallah
  • beyler bu oyun 24 temmuzda çıkacak değil mi??
  • olum 27 temmuz oldu hala yok çıkmadı??? PROTOTYPE 2 HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZZZ!!!! :D:D
  • Malum siteye düşmüş.
  • Amma kötülemişiniz yerin dibine sokulacak bi oyun değil ki arkadaş tamam mükemmel değil ama o kadar kötü de değil ben 2 yi indirmeye başladım kasten.
  • Oyunu bitirdim gençler ve +mode die bişi var onu da bitirdim super bi oyun du bence
    bi görevler biraz koşturmacaydı ama zevkliydi yinede
  • James heller :) Alex mercer bildiğimiz mercer değil artık.
    Sonunda intikamımızı aldık. Çok zorladı ama bitti ;)
  • bu oyun da infamous taki gibi bir u.ma var infamous ta elektirkle burda kırmızı bir şeyle uçuyor acaba yapımcılar mı aynı yada diğer özendi hangi oyun önce çıktı ?
  • 1. oyuna grafik yaması yapılmış gibi. pek bir fark göremedim. ama stres atmada bire bir :)
  • bende çok beğendim grafiklerde iyiydi bence ama görev konusunda biraz sınırlı davranmışlar en zorda oynamama rağmen hiç kasmadı ama eğlence ve özgürlük mükemmel binalara tırmanmak bile yeter
  • bende beyenenlerdenim grafiklerde iyiydi bence ama görev konusu biraz sınırlıydı en zorda oynamama rağmen kasmadı ama özgürlük çok iyiydi binalara tırmanmak bile yeter
  • Beyler kardeslik yapmak isteyenler haber versin KK yok ama 33 tl yi hemen istenilen hesaba yatiririm oyun suan PSN de 65 TL...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes baksın ilk oyunda Alex Mercer iyi karakterdi ve askerleri yratıkları öldürüyorduk...prototype 2'de ise james diye birisi çıktı alex kötü oldu....Konu bulamadıkları için alex'i kötü yaptılar...Çünkü Alex Mercer çok sevilen bir karakterdir...1-2 yıl sonra prototype 3 çıkar sonra yeni biri karakter çıkar james kötü olur..böyle devam eder....
    Ama her türlü Alex Mercer seviyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIWorldLifeII -- 11 Eylül 2012; 0:11:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.