Şimdi Ara

[PROTOTYPE 2] (Ana Konu) (2012) (E3 2011 VİDEOLARI!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim en eğlenerek oynadığım oyunlardan biriydi.. Tek eksiği grafikleriydi bence onun dışında süper bir oyun...
  • İlk oyun sağlam üzmüştü, çoğu kişide kötü bir izlenime sahip işleri bu sefer kolay olmayacak.
  • İlk oyunu oynamıstım, tüm gorevleri aynı gelmisti bana neredeyse
    ikinci oyundan da beklentim yok
  • Sürekli aynı şeyleri yapacaksak gene üzücü olur bunun sonuda.İnfamous II daha önde şu anda bu oyundan.
  • 1:03 deki parçalanmaya dikkat ilk mesajdaki videonun aynısı sadece 1:03 deki parçalanma kısmı ilk videoda yok
  • inFamous hikaye ve grafik olarak bu oyundan üstün olsa da, Prototype çok daha eğlenceli ve kendisini oynattıran bir oyundu.
    Tabi bu benim şahsi görüşüm. Firmanın bir önceki nesilde çıkardığı The Incredible Hulk oyunu da aynı şekilde çok eğlenceliydi ve yüksek puanlar almıştı.

• Grafikler fena değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 12 Mart 2011; 9:42:02 >
  • inFamous 2 Killa.
  • ortalık karışınca insan kaçırıp yemek ve daha sonra onun kılığında ortada sakince dolaşmak müthişti grafikleri sağlam yaparlarsa bu oyun tamamdır yoksa oyuncuya sunduğu özgürlük hissiyatı çok sağlamdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Mart 2011; 11:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

sesi açıp izlemeniz tavsiye edilir müzikle video çok yakışmış

PROTOTYPE 2 GELİYOR

ne saçma bi oyundur bu cadelerdeki araçların hepsi aynı en fazla 5 tane değişik araç var bi caddede 10 tane polis arabasımı olur

• E3 2011 VİDEOLARI

TRAILER

GAMEPLAY

• Siz hangi oyunu oynadınız arkadaşlar merak ettim açıkcası benim canım sıkıldıçca prototype kuruyorum oynuyorum hoç ve eğlenceli bir oyun.
    Grafikten bahsedenler sorumun muhataı değildir onlara bol güzel grafikli oyunlar dilerim
  • bu oyunun grafiklerine kötü diyenler bence oyundan anlamıyorlar yada ekran kartları kötünün kötüsü müthiş bir oyun 1. sini oynadım bitirdim 2. si çıktımı yada ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı
  • bu kez görsellik oldukça sağlam olacak gibi

videoda ışıklandırmalar baya iyi görünüyor

• Merlinde "Prototype 2 oynamak için 11 sebep" videosuna bayıldım. Prototype da harikaydı. Umarım 2.si de güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Siz hangi oyunu oynadınız arkadaşlar merak ettim açıkcası benim canım sıkıldıçca prototype kuruyorum oynuyorum hoç ve eğlenceli bir oyun.
    Grafikten bahsedenler sorumun muhataı değildir onlara bol güzel grafikli oyunlar dilerim

Bilgisayara Temmuz olabilir. Diğerleri 17 nisan sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 7 Nisan 2012; 17:04:29 >
  • 1 hafta kaldı çıkışına eğer Tükçe altyazılı olursa alacağım inşallah.
    Bu arada Xbox konsolunda yapılan ilk incelemede 85 almış.

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/prototype-2
  • Oyun Store'da 129 TL kardeşlik yapmak isteyenlere duyurulur.
  • oyunda türkçe varmı beyler varsa dublajmı altyazımı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.