Şimdi Ara

[PROTOTYPE 2] (Ana Konu) (2012) (E3 2011 VİDEOLARI!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun çıkacağı neredeyse resmiyet kazandı...12 Aralık 2010'da VGA'da tanıtılacak..
    www.murderyourmaker.com

MURDER YOUR MAKER
    Bu videoda ise Elizabeth'in (İlk oyundaki düşmanımızın) tekrar canlandığını görüyoruz...2. oyunda karşımıza çıkabilir..

İLK TRAILER YAYINLANDI!!

Yeni oyunda Karakterimiz JAMES HELLER.....Oyun 2012'da çıkacak...Grafikler ilk oyuna göre bayağı gelişmiş gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 8 Haziran 2011; 19:18:45 >

• ilk oyun aşırı kötüydü.satışı bile bence tamamen reklamdan kaynaklanıyordu. grafikleri iğrenç oynanabilirlik iğrenç , bi tek elde konu kalıyor onu da işleyememişler zaten. aynı şeyleri yapıp durduğun 2. sınıf berbat bir oyundu. uzak durun. o değil 2. sini hangi cesaretle çıkarıyorlar pes doğrusu.

misal bakın infamous da aynı jenre de ve işi o kadar yaygarayla çıkan prototype dan çok daha iyi kotarmıştı.
  • Oynanabilirliği cidden felaket bir oyundu.Alayına karambol,kime kime saldırıyor belli değil.Yarısında çıkmıştım.
  • 1. ile aynı olucaksa hiç çıkarmasınlar pc de full grafik açtım herşeyi aa sını bilmemneyini yine grafikler çöptü tamam onu geçtim grafik o kadar önemli degil oynanış,kamera açıları da berbattı.
  • 1. ie ynı olcasa jesinlikle almam . Birde olşne oldumu tadından da yenmez am bakıcaz
  • GTA'nın bol aksiyonlu versiyonu.
  • bende aynı oyunu alma gibi bir hataya düşmüştüm oyun çok kötüydü yarım saat anca dayandım 2.cisindende bişey beklemiyorum açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rFactor 2 (2012) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.bile sıkıyordu. 2.de neyi farklı yapacaklar ki sıkmayacak?
  • 2.Oyunun iptali daha büyük bir başarı olur
  • ilk oyun berbatti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

2.Oyunun iptali daha büyük bir başarı olur
  • çok şişirilmiş berbat bir oyundu ama nedense piyasa değeri çok geç düştü, ama yine aynıysa 5 lira verip XBOX a bile almam.
  • İlk oyunun inFamous dan daha iyi olduğunu söyleyen hatta GOTY diyebilenler bile vardı.

En fazla 1 saat eğlenceli gelir gerisi hep aynı,kendini tekrarlayıp duruyor.Zaten grafikler rezalet,sevilecek bir yanıda yoktu ki.
  • İlki neydi ki ikincisi ne olsun? PC'de 15 dakika zor katlandım.

inFamous'tan iyi diyenlere bende ayrı şaşıyordum açıkçası.
  • herkes berbat demiş oyuna. bence güzel oyundu.. helikoptere, tanka binebilmek binalara koşarak çıkmak olsun özgürlük harikaydı oyunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

herkes berbat demiş oyuna. bence güzel oyundu.. helikoptere, tanka binebilmek binalara koşarak çıkmak olsun özgürlük harikaydı oyunda..

Aynen Dostum. Bende Sizin Aksinize Oyunun Güzel Olduğunu Düşünüyorum. Ps2 Grafiklerine Alıştığımdanmıdır Bilinmez Ama Grafikleride İyi Gelmişti Bana :)
  • Oyunu bu kadar kotulemenizi anlayamadım. Tamam olağanüstü bir oyun değildi. Ancak eğlendiren ve Sandbox öğelerini iyi yansıtan bir oyundu.
  • İLK TRAILER YAYINLANDI!!

Yeni oyunda Karakterimiz Alex Mercer değil..Ondan intikam almak için Alex gibi bir yaratığa dönüşen bir asker,Çavuş James...Oyun 2012'da çıkacak...Grafikler ilk oyuna göre bayağı gelişmiş gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 12 Aralık 2010; 9:54:29 >

• bu kez güzel grafik istiyoruz bu oyunda insan kaçırıp yedikten sonra hiçbişey yokmuş gibi halkın arasına karışma olayı kadar müthiş bir olay başka hiçbir oyunda yok
    ben Alex i severdim yeni oyunda napcam ben ilk oyunu benim kadar bekleyen yoktur yeni oyunuda merakla bekliyorum

ben Alex Mercer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Aralık 2010; 9:59:30 >
  • sesi açıp izlemeniz tavsiye edilir müzikle video çok yakışmış

PROTOTYPE 2 GELİYOR
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.