Şimdi Ara

[PROTOTYPE 2] (Ana Konu) (2012) (E3 2011 VİDEOLARI!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

Herkes baksın ilk oyunda Alex Mercer iyi karakterdi ve askerleri yratıkları öldürüyorduk...prototype 2'de ise james diye birisi çıktı alex kötü oldu....Konu bulamadıkları için alex'i kötü yaptılar...Çünkü Alex Mercer çok sevilen bir karakterdir...1-2 yıl sonra prototype 3 çıkar sonra yeni biri karakter çıkar james kötü olur..böyle devam eder....
    Ama her türlü Alex Mercer seviyorum..

FAzla çizgi film izleme böyle bir kaliteli oyunda sacma sapan bir senaryonun olacagına inanman gercekten senin oyunu fazla ön yargıyla oynadıgının göstergesidir. İlk oyuna laf yapan yarıda bıraktım vs gibi seyler diyen arkadaslar da oyun oynamayı bırakıp sadece ataride takılsınlar tavsiyem budur 15 senelik oyun gecmisim var böyle bir oyuna nasıl ön yargılı yaklasılır anlayamadım ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerim_d-wade

quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

Herkes baksın ilk oyunda Alex Mercer iyi karakterdi ve askerleri yratıkları öldürüyorduk...prototype 2'de ise james diye birisi çıktı alex kötü oldu....Konu bulamadıkları için alex'i kötü yaptılar...Çünkü Alex Mercer çok sevilen bir karakterdir...1-2 yıl sonra prototype 3 çıkar sonra yeni biri karakter çıkar james kötü olur..böyle devam eder....
    Ama her türlü Alex Mercer seviyorum..

FAzla çizgi film izleme böyle bir kaliteli oyunda sacma sapan bir senaryonun olacagına inanman gercekten senin oyunu fazla ön yargıyla oynadıgının göstergesidir. İlk oyuna laf yapan yarıda bıraktım vs gibi seyler diyen arkadaslar da oyun oynamayı bırakıp sadece ataride takılsınlar tavsiyem budur 15 senelik oyun gecmisim var böyle bir oyuna nasıl ön yargılı yaklasılır anlayamadım ??

tüm dünyada oyunlara öyle bir bakıyorlaki oyunları acaba neresinden kötüleyebilirim diye düşünüyorlar ve bu oyunun mp olmadığı için çoğu küşü hikayesine bakıyor hükaye güzelse hoşlarına gidiyor..ben oyunun hikayesiyle ilgili yorum yaptım oynanış tarzına bir yorum yapmadım..aksine oynanış tarzı süper bit oyun....

• Hikaye de bu oyunla son buldu zaten. Prototype serisinin devamının gelmeyeceği açıklanmıştı öncelerden.
  • Konu hortlatmak gibi olmasın ama bir sorum olacak. 75 FPS aldığım yerde oyun 30 FPS'miş gibi oynanıyor. Kasma hissi oldukça fazla. i5-8400 & GTX 1070 ile bunu yapmaması lazım. Oynanışla ilgili çözüm önerebilecek olan var mı?

• torkema61 kullanıcısına yanıt

PlayStation konusu hocam burası. PC konusu şurası.

https://forum.donanimhaber.com/prototype-2-cikti--44956487

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Temmuz 2021; 5:41:56 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Orada da kimse yok. Oyunun sayfasında da sorunlara çözüm bulunamamış. Neyse yapacak bişey yok. Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.