Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirinbaba

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Claw'ları aldığımız görevde benden Claw Pounce yapmamı istiyor, yapıyorum ama hiçbir şey olmuyor, ilerleyemiyorum. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu?

Aynı sorun bendede mevcut çözen var ise yardımcı olsun arkadaşlar.

http://www.sendspace.com/file/0dfchh

Burda ki save dosyasıyla o görevi geçtim, o görevden sonra kaydetmiş eleman. Sorun yok şimdi

• çok kısa olmuş.2 günde komple bitti bütün upgradeler dahil.
  • ilk çıktığı günün sabahı bitirdim 1.cisi kadar zevk almadım.Alın çektiğim videolar Gameplay de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 4 Ağustos 2012; 16:28:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

quote:

quote:

bende bitirmiş bulunmaktayım oyunu gerçekten güzeldi

ekran sorununu cözebildinmi ?

Dediğim şekilde çözdüm ati underscan diye küçük bi programla

ana menü aynı ama oyunda girince gidiyo yazmısın ?

siyah çerçeve ana menüde duruyo , ama oyuna girince gidiyo

Link olarak atarmısın o programı

www.oshinetworks.com/ATI_Underscan_Fix.2.2.zip

• Yellow zone'dan green zone'a geçtim Blackwatch kılığına girip APC ile ortalığın tozunu dumana katmamız süperdi şimdi red zone'a girmek için gün sayıyorum Times meydanı ne haldedir acaba
  • Sonunda bitirebildim sonu çok güzeldi
  • Kasa kasa bitirdik adamlar bi patch çıkarmadılar la oyunu da geç çıkarttılar zaten bu activision tam sopalık ya
  • aranan adamları bulmanın kolay bi yolu yok mu, bütün şehri dolanıp duruyorum, bir saatte bir kişi zor buluyorum, q tuşu bozulacak basmaktan...
  • 'aytactm ' q tuşuna bastığında ışığın geri döndüğü tarafa doğru gitmen gerekiyor.Adam bulmalar çok uzun sürmüyor.Bu şekilde bulamazsan aranan adamların görev isimlerini tubeden bakıp yerlerini kestirebilirsin.(Neredeyse tüm görevlerin videoları mevcut)
  • Q tuşuna bastığınızda geri dönen sinyal aradığınız adamdan geliyor . Adamın olduğu yerde daire oluşuyor öyle geri dönüyor sinyal bize
    Öğrendikten sonra rahatlıkla bulabilirsiniz
  • 1.sini pek sevmemiştim biraz oynayıp silmiştim

2.sini oynamama gerek var mı ? güzel şeyler var mı ?
  • oyun asırı derecede kasıyor.cozumu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

1.sini pek sevmemiştim biraz oynayıp silmiştim

Var hocam.Oyunu saatlerce değilde şöyle 4-5 görev yaparak oynarsan çok zevkli oluyor ama saatlerce oynarsan 1-2 gün oynama isteğin kalmıyor mutlaka oyna.1 den çok farklı harika olmuş bana göre.Ama optimizasyon sorunu var.Çoğu yüksek sistemlerde kasıyor orta seviye sistemlerde full ayarlarda akıyor Benim gibi

• ben bu oyunu mu alsam amazing spiderman'i mi alsam karar veremedim sizce ne yapayım?

not:ilk oyunu biraz oynayıp sıkılıp bırakmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

1.sini pek sevmemiştim biraz oynayıp silmiştim

Var hocam.Oyunu saatlerce değilde şöyle 4-5 görev yaparak oynarsan çok zevkli oluyor ama saatlerce oynarsan 1-2 gün oynama isteğin kalmıyor mutlaka oyna.1 den çok farklı harika olmuş bana göre.Ama optimizasyon sorunu var.Çoğu yüksek sistemlerde kasıyor orta seviye sistemlerde full ayarlarda akıyor Benim gibi

bende de hiç kasmıyor ama şu mouse'un takılma olayı bu oyun da dahil tüm oyunlarda var ve bu benim canımı sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Beyler ACİLEN sorularima cevap vermeniz lazim.. Ben prototype 1'i oynadim ama Sürekli kendini tekrar eden Bulantici bir oyundu.. Birazda zordu tabiki.. Bi müddet sonra zaten sıkıldım ve sildim kaldirdim bi daha da yüklemedim..

Şimdi SADECE Hem Prototype 1 Hemde Prototype 2 Bitirenlere sorularim şunlar.. Sadece İlk 2 oyunu oynayip bitirmiş olanlar Cevaplarsa daha iyi olur..

1- Prototype 1 mi daha Güzel yoksa Prototype 2 mi ?
    2- Prototype 1 mi daha Oynanabilirdi Prototype 2 mi ?
    3- Prototype 1'den mi Daha Cok Zevk aldiniz yoksa Prototype 2'den mi ?
    4- Genel olarak Askeri oldun yaratigi olsun Düşmanlar olsun Onlari öldürme konusunda Prototype 1'de mi Daha çok zorlaniyodunuz yoksa Prototype 2'de mi ??
    5- Prototype 2'e 100 üzerinden kaç puan verirsiniz.. ?
    6- Prototype 1'den sonra Prototype 2 Oynamayan Ne kaybeder veya bir kaybi olur mu ?
    7- Prototype 2'nin Prototype 1'den ne Fazlasi var.. ?
    8- Grafikler konusunda Prototype 1 mi Prototype 2 mi ?

Ayriyetten Geçenlerde sistem topladimda Şu sistemde Full Çözünürlükte Donma kasma takilma hoplama titreme fln filan yaşarmiyim ?

Kasa: Cooler master Haf X 942 Black Edition Full Tower
    Anakart: ASUS P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) hdMI&DVI
    Ram: G.Skill Sniper Dual Kit Ram CL9 DDR3 8 GB 1600 mhz 9-9-9-24 (O.C.)
    İşlemci: İntel Core i7 2600K İşlemci
    Ekran karti: Asus GTX 560 Ti DirectCu II Top GDDR5 (O.C.)
    Hdd: Seagate Barracuda 500 GB Sata 3.0 16 Mb Cache 7200 rpm
    Psu: Aerocool Strike X 800W 80+ SilVer Certificate PSU
    Ses karti: Creative Titanium Fatality 7.1 pc-i (elimde mevcuttu)
    Mönitör: Acer S232HL Cbid 23'' 2ms Full HD.

Lütfen bu sorularimi kisa kisa cevaplarsaniz Oynicam veya oynamicam..

1- 2. oyun daha güzel bence. çünkü görevler fazla.
    2- 1. oyun çünkü skiller
    3- 2. oyun şu an zevkli bana göre
    4- açık ara 1 oyun çok zordu. hele hele times meydanında ki o devasa canavarı öldürmek için kıçımı yırttım resmen klavyeyi kırma sebebimdi. 2. oyunun pek zorlayıcı tarafı yok.
    5- 90
    6- Hikayeyi anlayamazsın. neler oldu ne olacak gibisinden
    7- Fazlası yok eksiği var (görevler hariç). 1. oyunda skill fazlaydı. örneğin full kalkan vardı vücudunu kaplıyordu ama 2 oyunda yok. ayrıca tırmanmayı kaldırmışlar sadece duvardan koşma var bu da benim canımı sıktı diyebilirim. zıplarken sol tuşa basılı tutup yere vurduğunda ortalık havaya uçuyordu(2. oyunda V tuşuna basarak yapıyorsun ama sınırlı) bazende kocaman dikenler çıkıyordu, claw gücünde iken yine sol tuşa basılı tuttuğunda belli bir yaratığın altından dikenler çıkarıyordun. bunlar 2 .oyunda yok maalesef.
    8- 2. oyunda gelişmiş biraz

Sistemin gayet yeterli hatta fazla diyebilirim. akıcı oynarsın. bende imzamda ki sistemle akıcı bir şekilde oynadım ve yarım saat önce oyunu bitirdim. muhtemelen 3. oyunda gelcek ama firma kapandı bu da kötü oldu. yalnız oynarken mouse'un takılma sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi
    1-Alex neden birden kötü oldu

alex 1. oyunda da kötüydü zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 5 Ağustos 2012; 18:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

'aytactm ' q tuşuna bastığında ışığın geri döndüğü tarafa doğru gitmen gerekiyor.Adam bulmalar çok uzun sürmüyor.Bu şekilde bulamazsan aranan adamların görev isimlerini tubeden bakıp yerlerini kestirebilirsin.(Neredeyse tüm görevlerin videoları mevcut)

evet çözdüm işi çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Amd Phenom X6
    8 gb ram
    6870 ekran kartı ile felaket kasıyor oyun.

Aa'yı kapattım.Vynsc'yi kapattım.Motion Blur kapattım. Banamısın demedi.

Oyun optimizasyon konusunda 0.

anlamıyorum hocam niye kasıyor sizde.ben 1366.768 de medium high ayarlarda vsync ve blur acık 0 kasma oynuyorum .üstelik laptop yani.i5 2410m işlemci,4gb 1333 mHz ram gt525m ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

intel- nvidia ikilisini kullanıyorum şu forumun yaşadığı oyun sorunlarının %90ını yaşamadım, oyun gayet akıcı gidiyor grafikler falanda gayet güzel

Akıcılıktan kastın kaç fps ?

30 fps altı akıcı değildir.

30-45 arası idare eder.

45-60+ fps verebilen oyun akıcıdır.

Kişiden kişiye değişir tabii 20 fps alıp akıcı diyen arkadaşlarda var forumda birçok defa şahit olduk.

Sen kaç fps alıyorsun ?

fraps acık değilse 30 fpsden sonrasını anlamazsınız kaç fps olduğunu.isterse 35fps olsun isterse 75.30 fps üstüne siz akıcı değil diyorsanız bizim bilmediğimiz bir gözlük falan takıp oynuyorsunuz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.