Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

Oyun sağlammı beyler ona göre alıcam?

Almaya değmez. Ama güzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

Oyun sağlammı beyler ona göre alıcam?

Almaya değmez. Ama güzel oyun.

O zaman
  • oyun çok güzel abi ya bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

quote:

quote:

Ben hayatımda bu kadar embesilce yazılmış bir oyun sonu görmedim.Bildiğin adamı mal yerine koyup bırakıyor.

Hepsini geçtim ara videoda virüsü temizlediğimiz gözüküyor bu videonun hemen ardından NY'de virüsle yaşam aynı tas aynı hamam devam ediyor.

arkadaşım oyun bittikten sonra free roam moduna geçiyor. senin dediğin gibi olsa oyunun zevki çıkar mı sence??

O zaman o ara videoyu koymayacaksın yada mantık çerçevesinde farklı bir son yapacaksın.

İlk oyun bu oyundan çok daha güzeldi bana göre hem hikaye hemde oynanış olarak.

ona bakarsan assassins creed de de öyleydi adam animustan kaçıyordu bittikten sonra geri dönüyordu. suikatçı olarak devam ediyorduk. ilk oyunda tabi ki 2. oyun dan kat kat güzel yani 2. oyunda çok eksik var anlayacağın. skill açısından oynanış açısından. ayrıca hikaye de çok kısaydı ve de 1. oyundan da çok kolaydı.

Gereksiz tartışma peşindesiniz.Verdiğiniz örnekteki gibi 'free roam' olayı AC serisinde mantıklı bir şekilde işliyordu.Oyundan çıktıktan sonra Desmond tekrardan Animus'a bağlanıyor bizde serbestçe takılıyorduk.

Ben o yazdığım yorumda senaristlerin beceriksizliğinden bahsetmiştim.Oyun sonundaki 'free roam'a uygun bir son geçtim adam gibi bir son yazsalardı bari.Oyunun sonunda sadece "What do we do now?" cümlesini duyup hemen ardından credits görmek bu oyuna para vermiş adama küfürden başka birşey değildir.Free roama gerek kalmadan sinirden sildim oyunu zaten.

tamamda niye sinirleniyorsun şimdi gereksiz tartışma açsam ağzıma geleni söylerdim. ben örnek olarak assassins creed dedim geri kalanda sana hak verdim. neden kızıyorsun anlamış diilim bişi yazsak hemen sinirleniyorsunuz. adamı şimdi cinnete getirtip canını sıkmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

FLT versiyonunu kurmuştum %42 lerede gelmiştimki oyundan attı birde açtımki şimdi baştan başlıyor. Sorunun çözümü ve yine %40 larda save dosyası lazım arkadaşlar.

ben bitirdim oyunu ama saveler duruyo yani save yaparken üzerine kaydetmedim. pm den atayım istersen. belki new game+ olarak baştan başlayabilirsin.
  • quote:

quote:

FLT versiyonunu kurmuştum %42 lerede gelmiştimki oyundan attı birde açtımki şimdi baştan başlıyor. Sorunun çözümü ve yine %40 larda save dosyası lazım arkadaşlar.

ben bitirdim oyunu ama saveler duruyo yani save yaparken üzerine kaydetmedim. pm den atayım istersen. belki new game+ olarak baştan başlayabilirsin.

Kaldığım, devam etmek istediğim yerden yani %40 lardan devam edebilirsem yolla.
  • quote:

quote:

quote:

Kaldığım, devam etmek istediğim yerden yani %40 lardan devam edebilirsem yolla.

%34 ve %48 var kabul ederseniz yollarım hemen

• Tmm %48i yollayın.

Aynı sıkıntı tekrar edebilirmi, etmemesi için ne yapmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 7 Ağustos 2012; 13:55:25 >
  • quote:

Tmm %48i yollayın.

ben hepsini atiyim size çünkü slotlar halinde var hangisi olduğunu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Amd Phenom X6
    8 gb ram
    6870 ekran kartı ile felaket kasıyor oyun.

Aa'yı kapattım.Vynsc'yi kapattım.Motion Blur kapattım. Banamısın demedi.

Oyun optimizasyon konusunda 0.

anlamıyorum hocam niye kasıyor sizde.ben 1366.768 de medium high ayarlarda vsync ve blur acık 0 kasma oynuyorum .üstelik laptop yani.i5 2410m işlemci,4gb 1333 mHz ram gt525m ekran kartı

yamasını kurdum kasma yarıya yarıya azaldı. Zaten yaklaşık 3-5 gün önce bitirdim.

• quote:

quote:

Tmm %48i yollayın.

ben hepsini atiyim size çünkü slotlar halinde var hangisi olduğunu bilmiyorum.

Tamam teşekkürler bekliyorum.
  • prototype.exe hatası alıyorum bıktım . çözüm ?
  • Şu an yorumları okumuyorum spoiler yememek için.. Oyun hikaye bakımından zayıf ama oynanış bakımından gayet tatmin edici yalnız acayip bir optimizasyon sorunu var. 10-15 fps'de oynayarak oyunun sonlarına geldim. Oyun bende şu an 4 gb harcıyor simge durumuna küçülüyken.. Tüm ayarlar en düşükte yine de bu sistemle oynayamıyorum. Ben ilk defa bilgisayarın 5.5 gb ram tükettiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 7 Ağustos 2012; 21:08:54 >
  • beyler oyunun başlarında bir batıyı gösteriyor oraya git Q ye bas vs diyor anlamadım nasıl geçebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amele gibi dolaştırıyor vay Dr.Sheffieldi bul vay başka birini bul pek eğlendirmedi oralar beni.Çık çatının tepesine bul falan fazla sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teas

Amele gibi dolaştırıyor vay Dr.Sheffieldi bul vay başka birini bul pek eğlendirmedi oralar beni.Çık çatının tepesine bul falan fazla sarmadı.

Bencede o bulma işi sıkıntılı en azından bulabilmek için tüyolar felan olsa. Ben bu bulmalar için Youtube açıp ordaki ekleyenlerden faydalandım yoksa ara ara oyundan iyice soğurdum.
  • quote:

quote:

Amele gibi dolaştırıyor vay Dr.Sheffieldi bul vay başka birini bul pek eğlendirmedi oralar beni.Çık çatının tepesine bul falan fazla sarmadı.

Bencede o bulma işi sıkıntılı en azından bulabilmek için tüyolar felan olsa. Ben bu bulmalar için Youtube açıp ordaki ekleyenlerden faydalandım yoksa ara ara oyundan iyice soğurdum.

Bende googleden kordinatlara baktım ama çok saçma olmuş yani orası.Galiba o sistem görüş sistemi o aranan kişi orda olduğu zaman hızlanıyor ve hemen kapanıyor.Ama uğraşılmaz yani öyle bişiyle
  • quote:

quote:

quote:

Bende googleden kordinatlara baktım ama çok saçma olmuş yani orası.Galiba o sistem görüş sistemi o aranan kişi orda olduğu zaman hızlanıyor ve hemen kapanıyor.Ama uğraşılmaz yani öyle bişiyle

Arkadaşlar; q ya bastığınızda hedefin olduğu taraftan yayılıyor, dikkat ederseniz anlayacaksınız, o yayıldığı yerin merkezine kadar gidin, heddefi bulacaksınız

• beyler oyunun başlarında bir batıyı gösteriyor oraya git Q ye bas vs diyor anlamadım nasıl geçebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.