Şimdi Ara

Prototype 2 (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
1
Favori
32.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

fraps acık değilse 30 fpsden sonrasını anlamazsınız kaç fps olduğunu.isterse 35fps olsun isterse 75.30 fps üstüne siz akıcı değil diyorsanız bizim bilmediğimiz bir gözlük falan takıp oynuyorsunuz sanırım.

İnsan gözü saniye başı 60 kareye kadar görüntüyü rahatlıkla seçebilir yani 35 FPS ile 75 FPS arasında ki fark için ultra teknolojik bir gözlüğe ihtiyaç yok, kendi gözümüz bunu bize sağlıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

fraps acık değilse 30 fpsden sonrasını anlamazsınız kaç fps olduğunu.isterse 35fps olsun isterse 75.30 fps üstüne siz akıcı değil diyorsanız bizim bilmediğimiz bir gözlük falan takıp oynuyorsunuz sanırım.

İnsan gözü saniye başı 60 kareye kadar görüntüyü rahatlıkla seçebilir yani 35 FPS ile 75 FPS arasında ki fark için ultra teknolojik bir gözlüğe ihtiyaç yok, kendi gözümüz bunu bize sağlıyor zaten.

sinemada izlediğiniz filmlerin kaç fps olduğunu biliyorsunuzdur umarım

• Bir hikaye ancak bu kadar Yeşilçam filmi vari olabilirdi tebrikler yani

Bende öyle bir güç olacak ona ortak koşucam birini hadi canım ordan resmen hikaye bulamayıp mıçmış sıvamışlar.
  • Oyunu bitirdim de %71 de bitti yan görevleri nasıl yapacağım ayrıca DLC'si vardı bunun nerde.?
  • Ben hayatımda bu kadar embesilce yazılmış bir oyun sonu görmedim.Bildiğin adamı mal yerine koyup bırakıyor.

Hepsini geçtim ara videoda virüsü temizlediğimiz gözüküyor bu videonun hemen ardından NY'de virüsle yaşam aynı tas aynı hamam devam ediyor.
  • Oyunu 5dk oynayıp sildim.
  • Oyun hikaye olarak çok zayıf sadece işleniş biçimi hoş olmuş .Görsel ve ses olarak tatmin olcağınız kesin fazlasıyla.Birbirini tekrar eden bir görev yapısı var hatta görevler şöyle denebilir;

1)x kişisini sonar aracılıgıyla bul ,onu sindir ve konu hakkında ne bildigini ogren ve bunun ustunden gorev yap
    2)helikopterden düşen kargoları belli zaman aralıgında topla
    3)mutantların yuvalarını yoket
    4)üsse görğnmeden gir oradaki x şeyini yap x şeyini gerçekleştir .

Bundan ibaret.

Onun dışında oyun kolay.

oyunun son bossu alexi sırf zıplayıp hareket cakarak gectim afedersiniz ama oylece bakiyordu bana arada kırbac attı onlardan da sıyrılınca pek bi sorun olmadı

skill sistemi olarak ilk oyundan sonra gerileme var bazı ozellikler hiç belli bir skill point yatırılma gerektirmeden direk adam enjekte edilmiş yada birleştirilmiş bu da oyunu daha konsolvari daha kolay kontrol edişe hiç bir şekilde kullanıcıyı zorlamaya sürüklememiş.sadece tendrille oyun bitirdim devastator kullanma geregi duymadım. kısacası turu sevenler için bir kez oynamalık bir oyun olup buna gore puan verirsek ilk deneyim için belki 8 verilebilir ama genel 7 idealdir gibime geliyor.

Ha şu da var pc'ye bu tarz oyunlar çıkmıyor çıkmışken de bitiriyoz biraz da ilk oyunun hikayesini merak ettik ondan ama olsun.Son sinematik de ağır dandik olmuş.Alex'in kız kardesinin son soyledigi seyden sonra patadar siyah ekran oldu escye fln mı bastım dedim yanlıslıkla youtubedan izleyince anladım ki boyle dandirik sey olmaz ama 3.ooyunu bekliyoz bakalım o da buyuk ihitmal aynı yoldan devam eder ama iste bi kez baslayınca seriye bitirmek istiyor insan :D

ha bi de oyuna başlıycakalr için oyunda direk HP veren skill pointlere yuklenin zaten onalra yuklendiginizde bi sure sonra hic oyle uslere dur asker olayım da gireyim oyle sinsice consume edeyimler kalkıyor .Bu dediğim yaklaşık oyunun 100 de 20 sinden itibaren olan şey .100 de 70 'de bitti işte siz düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 6 Ağustos 2012; 10:36:14 >

• Sonlarıyla alakalı

Benim anlamadım oyunun sonlarına doğru Alex bizi öldürmeye gelipte öldürememişti ya. Neden öldüremedi bizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

Sonlarıyla alakalı

Benim anlamadım oyunun sonlarına doğru Alex bizi öldürmeye gelipte öldürememişti ya. Neden öldüremedi bizi?

Bence Alex kendisi virüsün baş yayıcısı olduğundan ve Heller 'in ondan bile daha fazla güçlendiğini gördüğünden bence bi bakıma kendini consume ettirdi ama ölmedi bi nevi simbiyotik yaşam olarak içinde Heller'in 3. oyunda baş belası olabilir yine ama tabi alex'in öldüğünü iddia edenlerin de sayısı azınsanmayacak kadar fazla.yine de böyle çok püf noktalar yakalıyanlar varsa sonu hakkında onların da önerisini bekliyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 6 Ağustos 2012; 10:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Ben hayatımda bu kadar embesilce yazılmış bir oyun sonu görmedim.Bildiğin adamı mal yerine koyup bırakıyor.

Hepsini geçtim ara videoda virüsü temizlediğimiz gözüküyor bu videonun hemen ardından NY'de virüsle yaşam aynı tas aynı hamam devam ediyor.

arkadaşım oyun bittikten sonra free roam moduna geçiyor. senin dediğin gibi olsa oyunun zevki çıkar mı sence??
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Oyun hikaye olarak çok zayıf sadece işleniş biçimi hoş olmuş .Görsel ve ses olarak tatmin olcağınız kesin fazlasıyla.Birbirini tekrar eden bir görev yapısı var hatta görevler şöyle denebilir;

1)x kişisini sonar aracılıgıyla bul ,onu sindir ve konu hakkında ne bildigini ogren ve bunun ustunden gorev yap
    2)helikopterden düşen kargoları belli zaman aralıgında topla
    3)mutantların yuvalarını yoket
    4)üsse görğnmeden gir oradaki x şeyini yap x şeyini gerçekleştir .

Bundan ibaret.

Onun dışında oyun kolay.

oyunun son bossu alexi sırf zıplayıp hareket cakarak gectim afedersiniz ama oylece bakiyordu bana arada kırbac attı onlardan da sıyrılınca pek bi sorun olmadı

skill sistemi olarak ilk oyundan sonra gerileme var bazı ozellikler hiç belli bir skill point yatırılma gerektirmeden direk adam enjekte edilmiş yada birleştirilmiş bu da oyunu daha konsolvari daha kolay kontrol edişe hiç bir şekilde kullanıcıyı zorlamaya sürüklememiş.sadece tendrille oyun bitirdim devastator kullanma geregi duymadım. kısacası turu sevenler için bir kez oynamalık bir oyun olup buna gore puan verirsek ilk deneyim için belki 8 verilebilir ama genel 7 idealdir gibime geliyor.

Ha şu da var pc'ye bu tarz oyunlar çıkmıyor çıkmışken de bitiriyoz biraz da ilk oyunun hikayesini merak ettik ondan ama olsun.Son sinematik de ağır dandik olmuş.Alex'in kız kardesinin son soyledigi seyden sonra patadar siyah ekran oldu escye fln mı bastım dedim yanlıslıkla youtubedan izleyince anladım ki boyle dandirik sey olmaz ama 3.ooyunu bekliyoz bakalım o da buyuk ihitmal aynı yoldan devam eder ama iste bi kez baslayınca seriye bitirmek istiyor insan :D

ha bi de oyuna başlıycakalr için oyunda direk HP veren skill pointlere yuklenin zaten onalra yuklendiginizde bi sure sonra hic oyle uslere dur asker olayım da gireyim oyle sinsice consume edeyimler kalkıyor .Bu dediğim yaklaşık oyunun 100 de 20 sinden itibaren olan şey .100 de 70 'de bitti işte siz düşünün

+1000. 2. oyunda skiller az örneğin zıplarken yere gümletme yok onu da geçtim gümletirken yerden çıkan dikenler bile yok. claw da da öyle. basılı tutunca dikenler çıkıyordu maalesef o da yok. anca wolverine gibi atlıyor o kadar. tırmanmayı kaldırmışlar ve de vücudunu kaplayan kalkan da yok. new york'un tamamını da gezemiyoruz. uzun lafın kısası fazlası yok eksiği var denilebilir. ayrıca 3. oyun gelemeyebilir çünkü Radical Entertainment firması kapandı. ha başka bir firmaya verirlerse belki gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 6 Ağustos 2012; 12:51:03 >

• James heller :) Alex mercer bildiğimiz mercer değil artık.
    Sonunda intikamımızı aldık. Çok zorladı ama bitti ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

quote:

Ben hayatımda bu kadar embesilce yazılmış bir oyun sonu görmedim.Bildiğin adamı mal yerine koyup bırakıyor.

arkadaşım oyun bittikten sonra free roam moduna geçiyor. senin dediğin gibi olsa oyunun zevki çıkar mı sence??

O zaman o ara videoyu koymayacaksın yada mantık çerçevesinde farklı bir son yapacaksın.

İlk oyun bu oyundan çok daha güzeldi bana göre hem hikaye hemde oynanış olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

James heller :) Alex mercer bildiğimiz mercer değil artık.
    Sonunda intikamımızı aldık. Çok zorladı ama bitti ;)

valla beni hiç zorlamadı 2 tokat attım yere yığılıp öldü
  • quote:

quote:

quote:

O zaman o ara videoyu koymayacaksın yada mantık çerçevesinde farklı bir son yapacaksın.

ona bakarsan assassins creed de de öyleydi adam animustan kaçıyordu bittikten sonra geri dönüyordu. suikatçı olarak devam ediyorduk. ilk oyunda tabi ki 2. oyun dan kat kat güzel yani 2. oyunda çok eksik var anlayacağın. skill açısından oynanış açısından. ayrıca hikaye de çok kısaydı ve de 1. oyundan da çok kolaydı.

• quote:

quote:

quote:

Bi internet efsanesidir gidiyor bu FPS olayı. Her okuduğunuza inanmayın.

http://en.wikipedia.org/wiki/Frame_rate

Alın kaynak.

Ekleme: Ayrıcahttp://boallen.com/fps-compare.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cave Johnson -- 6 Ağustos 2012; 13:43:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cave Johnson

quote:

quote:

quote:

Bi internet efsanesidir gidiyor bu FPS olayı. Her okuduğunuza inanmayın.

http://en.wikipedia.org/wiki/Frame_rate

Alın kaynak.

Ekleme: Ayrıcahttp://boallen.com/fps-compare.html

30 fps altı oynayamıyorum.Bazıları 50-60 fps altı oynayamıyor.varmı benim gibi böyle oynayan

Not:oyunu 50-60 fps ile bitirdim sabit

• quote:

quote:

quote:

quote:

ona bakarsan assassins creed de de öyleydi adam animustan kaçıyordu bittikten sonra geri dönüyordu. suikatçı olarak devam ediyorduk. ilk oyunda tabi ki 2. oyun dan kat kat güzel yani 2. oyunda çok eksik var anlayacağın. skill açısından oynanış açısından. ayrıca hikaye de çok kısaydı ve de 1. oyundan da çok kolaydı.

Gereksiz tartışma peşindesiniz.Verdiğiniz örnekteki gibi 'free roam' olayı AC serisinde mantıklı bir şekilde işliyordu.Oyundan çıktıktan sonra Desmond tekrardan Animus'a bağlanıyor bizde serbestçe takılıyorduk.

Ben o yazdığım yorumda senaristlerin beceriksizliğinden bahsetmiştim.Oyun sonundaki 'free roam'a uygun bir son geçtim adam gibi bir son yazsalardı bari.Oyunun sonunda sadece "What do we do now?" cümlesini duyup hemen ardından credits görmek bu oyuna para vermiş adama küfürden başka birşey değildir.Free roama gerek kalmadan sinirden sildim oyunu zaten.

• Beyler şu Hunt and Bilmem birşey görevinde ne yapmamız gerekiyor adam yerde sürünüyor öyle napcam arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPlexen

Beyler şu Hunt and Bilmem birşey görevinde ne yapmamız gerekiyor adam yerde sürünüyor öyle napcam arkadaş

Arkadaşım Q harfine basacaksın. Heller şehre kalp atışı gönderiyor. Sonra geri dönüyor kırmızılık. Sen kırmızılıka değilde hangi taraf aydınlanıyorsa o tarafa gideceksin. Radar misali. Saçma yapmışlar o olayı. Bende zorlanmıştım.

Burada acayip spoiler dönüyor. Kardeşim spoiler vermesenize açıktan. Kutuya alın.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.