beyler oyunun başlarında bir batıyı gösteriyor oraya git Q ye bas vs diyor anlamadım nasıl geçebilirim?
eğer benim anladığım görevse q ya bastıktan sonra bir adamı kırmızı gösteriyor, yanına gidip e ye basman lazım hocam.
günaydın arkdaşlar dün attıgım mesaj silinmiş bende oyunu bitirdim artık
quote:
Orijinalden alıntı: iPlexen
Beyler şu Hunt and Bilmem birşey görevinde ne yapmamız gerekiyor adam yerde sürünüyor öyle napcam arkadaş
Önceki sayfalarda harita paylaşmıştım oralarda yeri net olarak var.
oyun bana çok sıkıcı geldi hep aynı tarz şeyler oluyor ilk oyun daha iyiydi bence
OYUNUN İSTEDİĞİ EN DÜŞÜK İŞLETİM SİSTEMİ NEDİR YAZAN OLURSA SEVİNİRİM.
Oyunu bitirdim ve ilk oyundaki tadı alamadım desem yeridir. İkinci oyun hep aynı tarz görevlerle doldurulmuş. İlk oyundaki kadar çok sayıda kendini tekrar etmeyen görev yoktu. Resmen hayal kırıklığı oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: iPlexen
Beyler şu Hunt and Bilmem birşey görevinde ne yapmamız gerekiyor adam yerde sürünüyor öyle napcam arkadaş
q basıcaksın sonra sarı ısık gidicek geri geldiği bölgeyi dikkatlice bakarsan tam bittiği yerde aradığın adamı kırmıza işaretlenmiş bir şekilde bulursun
anlamıyorum hocam niye kasıyor sizde.ben 1366.768 de medium high ayarlarda vsync ve blur acık 0 kasma oynuyorum .üstelik laptop yani.i5 2410m işlemci,4gb 1333 mHz ram gt525m ekran kartı
yamasını kurdum kasma yarıya yarıya azaldı. Zaten yaklaşık 3-5 gün önce bitirdim.
hangi yama o söylerseniz bizde yararlanalım
quote:
Orijinalden alıntı: akibeel
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmurat360x
quote:
i5 2500k 4.5ghz 8gb 1600 ram hd 6990 kasıyor
Kasmadan değil oyun malesef 24 hz kilitlendiğinden ağırlaşıyor,sizde kastığını zannediyorsunuz.Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier oyunundada aynı sorun vardı fakat radeon pro programı ile sorunu çözdüm.Radeon pro Prototype 2'de malesef işe yaramıyor.Catalyst 12.4 sürümünden sonra Radeon pro programı eskisi gibi her oyunda çalışmıyor.Program oyun seçer oldu.En güzeli 12.4 yükleyip Radeon pro ile bu sorunları aşmak.
denersen bana geri dön ok
12.4 ile zaten denemiştim sorun yoktu.Daha sonra çıkan 12.6 whql hariç tüm driverleri denemiştim.Bende en son 12.7 beta yüklüydü denemediğim sadece 12.6 kalmıştı.Size yazmış olduğum yazıdan sonra 12.6 denedim ve radeon pro gayet güzel çalıştı.Yapacağınız 12.6 whql driver ve radeon pro yükleyip profil oluşturup radeon prodaki Tweaks bölümündeki Display refresh rate yanındaki kutucuğa 60 yazmanız.İyi oyunlar.
quote:
quote:
quote:
quote:
i5 2500k 4.5ghz 8gb 1600 ram hd 6990 kasıyor
Kasmadan değil oyun malesef 24 hz kilitlendiğinden ağırlaşıyor,sizde kastığını zannediyorsunuz.Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier oyunundada aynı sorun vardı fakat radeon pro programı ile sorunu çözdüm.Radeon pro Prototype 2'de malesef işe yaramıyor.Catalyst 12.4 sürümünden sonra Radeon pro programı eskisi gibi her oyunda çalışmıyor.Program oyun seçer oldu.En güzeli 12.4 yükleyip Radeon pro ile bu sorunları aşmak.
denersen bana geri dön ok
12.4 ile zaten denemiştim sorun yoktu.Daha sonra çıkan 12.6 whql hariç tüm driverleri denemiştim.Bende en son 12.7 beta yüklüydü denemediğim sadece 12.6 kalmıştı.Size yazmış olduğum yazıdan sonra 12.6 denedim ve radeon pro gayet güzel çalıştı.Yapacağınız 12.6 whql driver ve radeon pro yükleyip profil oluşturup radeon prodaki Tweaks bölümündeki Display refresh rate yanındaki kutucuğa 60 yazmanız.İyi oyunlar.
teşekkürler
Oyunda ram sorunu var kullandığı rami daha sonradan boşaltamıyor bu yüzden bir süre sonra oyun kasmaya başlıyor oyunu kapatıp tekrar açınca sorun kalkıyor ama bunu düzeltmek için hala bir update çıkmadı galiba
sadece hikaye kısmını bitirsek oyunun yüzde kaçı bitmiş yazıyo ?
Arkadaşlar oyunun başında adamın boğazını sıkıp kaldırdıktan sonra 'consume the blackwatch trooper' şöyle bi yazı çıkıyo ama hangi tuşa basmazı gerektirdiğini söylemiyo nasıl geçerim burayı.
quote:
Orijinalden alıntı: MoÇü
Arkadaşlar oyunun başında adamın boğazını sıkıp kaldırdıktan sonra 'consume the blackwatch trooper' şöyle bi yazı çıkıyo ama hangi tuşa basmazı gerektirdiğini söylemiyo nasıl geçerim burayı.
"E" diye hatırlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ixs_kishi
quote:
Orijinalden alıntı: MoÇü
"E" diye hatırlıyorum.
Sağ klik
Arkadaşlar oyuna yeni başladım, bir parkın ortasında 2 yaratık geldi öldürdüm, daha sonra "attack the blackwatch trooper" yazısı belirdi ve oyunda belirttiği şekilde askerleride öldürdüm, fakat aynı yazı silinmiyor takılı kaldı, bu bugmı sebebini bilen varmı, nasıl geçicem burayı ?
Koy grafiği gerisi mühim değil tarzı çıkan oyunlardan birisi daha. İlk oyunda grafikler çok güzel değildi ama hala ara sıra kurar pc me oynarım bu 2 nci oyunu zorlasan 2 kere anca oynarsın. Hikaye desen callio nun cizgi filmlerinde daha güzel hikayeler mevcut.
1. oyun daha başarılıydı.
3. oyundada Hellerden intikam alırız herhalde:) Heller kafasında belkide birşey kurdu.Bizde onu oynadık.Alex Mercer bir başkaydı.Geri verirler bize inşallah onu
quote:
Orijinalden alıntı: myres
3. oyundada Hellerden intikam alırız herhalde:) Heller kafasında belkide birşey kurdu.Bizde onu oynadık.Alex Mercer bir başkaydı.Geri verirler bize inşallah onu
Prototype serisi bitti, 3. oyun gelmeyecek diye biliyorum maalesef.