Şimdi Ara

Proxy Cilent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz araştırdım ama konuya da yabancı olduğumdan pek de detayına giremedim işin açıkçası. Ben bir program arıyorum ve olay şöyle;

okulda internete proxy ayarı yaparak, lisans sertifikası yükleyerek ve kullanıcı adı/şifre girerek bağlanıyoruz. işin kötü tarafı okulda rapidshare gibi siteleri kullanmak yasak, daha doğrusu bloke. Biraz araştırdığım ve anlayabildiğim kadarıyla bunu geçmek için, bizim nasıl yasaklı sitelere girerken tunnel kullandığımız veya dns değiştiriyorsak bazı programlar var ve bunlar da bizim bu durumda yasaklı sitelere girmemizi sağlıyormuş (muhtemelen yanlış anladım ama dediğim gibi bu işten pek anlamıyorum maalesef). benim durumumda çalışıyor mu deneme fırsatım olmadı daha ama şöyle bir sorun var benim bulduğum program ( HTTPTunnelInstallerv444000 ) limitli kullanım. eğer bu programa crack falan yaparsam da çalışmayacağından eminim çünkü beni direkt kendi serverları üstünden kullanıcı adı/parola kullanarak yönlendirdikleri için muhtemelen crack falan yemeyecektir. Hatta sanırım bu sebepten dolayıdır ki hiç bir yerde crack'ini bulamadım.

Sizlerden ricam şu ki; bu işi becerebileceğim bir program, crackli olan tercihimdir tabii ki ama olmasa da yapacak bir şey yok, veya bu konuda bana bir tavsiyede bulunmanız.

Teşekkürler

• Cevap çok açık :

"Milli eğitim esas olduktan sonra; lisanını, yöntemini ve araçlarını milli yapmak zorunluluğu tartışılamaz. "
    M. Kemal ATATÜRK
  • Nasıl yani?
  • art niyet bence istemlere zara veriyor bende bilgi işlerm operatörüm aynı zamand sistem acıkları uzmalığına hazırlanıyorum ama hakkımı cevap vermeyerek kullanıcam saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPENWRT client modda ip almıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.