ps3 ümü 2 hafta önce kahraman elektronikten aldım. elimde 3d megamind filmi killzone 3 ve resitance 3 oyunu var. geçen hafta megamind i izlemiştim ve killzone 3 oyununu 3d oynamıstım ama dünden beri ne filmi izleyebiliyorum nede oyunlarda 3d secenegi cikiyor 3d tv algilanamadi yazisi cikiyor bunun sebebi nedir bileniniz var mı? tv lg 32lw4500
quote:
Orijinalden alıntı: Cmon boby
meraba arkadaslar
ps3 ümü 2 hafta önce kahraman elektronikten aldım. elimde 3d megamind filmi killzone 3 ve resitance 3 oyunu var. geçen hafta megamind i izlemiştim ve killzone 3 oyununu 3d oynamıstım ama dünden beri ne filmi izleyebiliyorum nede oyunlarda 3d secenegi cikiyor 3d tv algilanamadi yazisi cikiyor bunun sebebi nedir bileniniz var mı? tv lg 32lw4500
Display ayarlarıyla biraz uğraş.İlk açışımda bende de 3D algılanamadı çıkıyordu.Görüntü ayarlarında 3D ile ilgili birsey bulmuştum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
kurcaliyorum suan ama so nuc aynı
sorun çözüldü açma kapama düğmesine basili tutup görüntü ayarlarını sıfırladım düzeldi.
dostum bir kaç sorum olacak, killzone 3 bende de var 3d'si çok başarılı, sormak istediğim oyuna girince 3d açıksa tv 3d ayarı çıkıyor, bu 3d megamind filminde de bu şekilde mi.