Şimdi Ara

----- Ps 3 mü XboX mı? ----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun konsolu almayı dusunuyorum fakat çok arada kaldım ps3 mu xbox mı dıye bu konuyla ılgılı acılan başlıkları ınceledım fakat bu baslıklr genel olarak 1.5 2 yıl oncesıne ayıt ve o zamandakı genel kanaat kısa vadede xbox uzun vadede ps3 alınmasını tafsıye edıyor şu andaki durum nasıl? Ps3 un oyun fiyatları cok gozumu korkutuyor ama xbox aldıkdan 6 ay snrada elımde patlarsa cok uzulurm.Şu anda piyasaya göre üst seviye bi bilgisayarım var sadece konsol oyunlarını oynamak ıcın alcam 2 sınden bırını Tafsiyeleriniz gercekten kararımı etkılıcek yardımcı olursanız sevinirm . Ayrıca ps3 yada xbox alırken nelere dıkkat etmelıyım bılen arkadaslar kısaca yazarsa sevınırım .

• bu konunun ömrü uzun değil gibi geliyor.
  • kendinde söylüyorsun zaten. ps3 ün oyun fiyatları gözümü korkutuyor, xbox ın 3k sorunu gözümü korkutuyor diyorsun. birinden birini seçeceksin
  • Wii al
  • uzayda yaşam varmıdan sonra cevabı merak edilen konulardan biride bu ; bu kaç bininci başlık ben artık sayamadım ve sıkıldım .
  • Zaten bu başlığı playstation konusuna açtığın için çoğu kişi ps3 diyecektir diye düşünüyorum o yüzden mantıklı olan sana + ları ve - leri söylememiz gibime geliyor.Bildiklerimi yazayım ben de,ps3 ile xbox arasında grafik açısından dağlar kadar fark var denemez fakat şu sıralar daha kaliteli oyunlar geliyor ps3 için.Senin de dediğin gibi ps3 daha uzun vadeli bir konsol bana göre.ps3 oyunlarını kafana takmana gerek yok diye düşünüyorum zaten başta al bir kaç oyun 2. el falan ardından onları takaslayarak gidersin.Yani oyun almak için servet dökmezsin.Xbox için bu oyun konusu tabi çok çok daha masrafsız ve bildiğim kadarıyla multi oynamak istiyorsan xboxta da orjinal oyun alman gerekiyor..Onun dışında ps3 ün sarı ışık olayı ve xbox ında 3k olayı var tabii.Fakat xbox a nazaran ps3 ün bozulma olasılığı çok çok daha az.Zaten alacaksan slim al derim ben çünkü fatlerde görünen aynı hataları sony nin slim konsolunda da gözden kaçıracağını hiç sanmıyorum ama tabii kesin konuşmamak gerekir.

Sonuç olarak benim tercihim ps3ten yana olmuştu.Sanırım birde xbox live sistemi psn den daha iyi bir sistemmiş(live ücretli-psn ücretsiz) bunların hepsini göz önünde bulundurarak karar vermelisin bence.Son olarak söylemek istediğim şey ise bu orjinal oyun alma konusunda ps3 sahiplerinin çok azının şikayetçi olduğunu düşünüyorum çünkü oyununuzu orjinal alınca bi köşeye atıp oynamamazlık yapmıyorsunuz ve daha bir bağrınıza basıyorsunuz açıkçası Sizin gözünüzde daha değerli bir hale geliyor kutusuyla kitapçığıyla falan..

• walla ben ps cıktıgından berı kullanıorum acıkcası xbox ıda ınceledım ama ben ps3 yum oyun olayınıda sorun edıosan bıtırdıkce takas yaparsın sadece serı multı oyunları elınde tutarsın sahsen ben ole yapıorum sıngle bıtırıp takas edıom sadece elımde mw2 war onuda takas yapmıcam cunku multısı cok zewklı ve sureklı oynuıorum o yuzden onu takasta kullanmıcam ayrıca sadece onlıne oynıcam dıosam xbox da gerek yok ps3 den bedava oynarsın xbox lıve para verıcegne sahsen ben ps3 derım 0 alcaksan bıseye dıkat etmene gerek yok 2. el almanı tavsıye etmem sonucta elektronık alet ıkı gu sonra gozu bozulur uzulursun 0 al kafan rahat olsun garantılı alırsan dahada ıcın rahat olur he bıde pal makıne alman senın ıcın daha ıyı olur sahsen ben amerıkaqdan getırttım dvdlerı bolge kodundan dolayı calıstırmıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Yeterince açık oldum mu?
  • Multiplatform oyunlar hepsinde aynı bu yüzden xbox mı ps3 mü demene gerek yok. Extra olarak Ps3' te kaliteli exc. oyunlar oynarsın.
    Xbox için avantajın FW' li konsol kullanacaksan kopya oyun oynamak olur fakat online oyun oynamayı unutacaksın. Zaten orjinal oyun kullanacaksan Türkiye için Xbox360 almanın pek bir mantığı yok. Live sistemi ile Psn arasında ahım şahım farklar yok kafan karışmasın. Buna göre seçimini yaparsın.
    Geri kalan farklılıklar daha önce açılmış konularda mevcut.
    İki konsoluda sıfır alacakasan pek fazla birşeye dikkat etmene gerek yok. Xbox' ı jasper anakartlı, Ps3' ü de Slim almanı tavsiye ederim.
  • Yine mi bu soru masallah hic bitmiyor. ikisinide al bence.
  • PS3
  • her ikiside.
  • xbox kullananlara göre xbox, ps3 kullananlara göre de ps3.. zaten herkesin tercihini kullandığı konsola bakarak görebilirsin. benim şahsi kanaatim xbox ps3'le boy ölçüşemez sony kesinlikle bi kaç adım önde sadece exclusive ler için bile ps3 alınır. xbox kullanan arkadaşlarımda var onlarda konsollarından çok memnunlar tabi zevkler ve renkler tartışılmaz..
  • ikiside gavur icadı ikisinide alma sokma eve günah.evin beti bereketi kaçar.
  • Ve bir baska 4. sinif kompozisyonu ile karsinizdayiz, biliyorum istiyorsunuz bunu;

PS3 mu yoksa XBOX360 mi?

(Giris)
    PS3 ve 360 birer oyun konsollaridir. Bu aletleri televizyounumza takarak oyun oynariz. Street Fighter fln. Ama cok uzun sure oynamamaliyiz yoksa gozlerimiz bozulabilir ya da annelerimiz dizilerini kacirabilirler.

(Gelisme)
    Konsollar arasinda ayirim yapmamaliyiz, eger beyaz seviyosak 360 seviyosak ps3 alabiliriz. Ya da tipini begendigimizi de alabiliriz. Ama en onemlisi bu konuyu foruma bir daha acmamaya yemin etmeliyiz. Yoksa
    kotu seyler olabilir.

(Sonuc)
    Sonuc olarak karar bizimdir, istedigimiz konsolu alabiliriz - dikkatli oldugumuz ve kondom kullandigimiz surece.
  • ikisinide oynamış birisi olarak aralarında en ufak fark yok arkadaşların dediği gibi online oynayacaksan xbox un hiçbir artısı kalmıyor orjinal oyun alman gerekir, yok ben 4-5liraya oyunlarımı halledecem dersen xbox daha iyi tabi, ps3'ün tek artısı şuan exleri gow3 v.b bu oyunlar onun dışında kalite olarak bir fark yok
  • Ayni basligi xbox bölümüne acmissiniz cevabim ayni.Tekrari halinde kilitlemekle kalmayacagim.

http://forum.donanimhaber.com/m_37081501/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.