Şimdi Ara

----- Ps 3 mü XboX mı? ----

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun konsolu almayı dusunuyorum fakat çok arada kaldım ps3 mu xbox mı dıye bu konuyla ılgılı acılan başlıkları ınceledım fakat bu baslıklr genel olarak 1.5 2 yıl oncesıne ayıt ve o zamandakı genel kanaat kısa vadede xbox uzun vadede ps3 alınmasını tafsıye edıyor şu andaki durum nasıl? Ps3 un oyun fiyatları cok gozumu korkutuyor ama xbox aldıkdan 6 ay snrada elımde patlarsa cok uzulurm.Şu anda piyasaya göre üst seviye bi bilgisayarım var sadece konsol oyunlarını oynamak ıcın alcam 2 sınden bırını Tafsiyeleriniz gercekten kararımı etkılıcek yardımcı olursanız sevinirm . Ayrıca ps3 yada xbox alırken nelere dıkkat etmelıyım bılen arkadaslar kısaca yazarsa sevınırım .

• şu andaki durum eşit hatta oyun sitelerine göre xbox artık ps3den daha az bozuluyor.
  • inan bana bunun cevabı yok , tavuk mu yumartadan yumurta mı tavuktan misali..
  • Her iki konsol icin üst basliklar mevcut.Acilis zamanlari eski ama icindeki bilgiler güncel.Merak ettiklerinizi orda sorabilirsiniz.Bu tip basliklara izin vermiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Plus'da kardeşlik var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 gün önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.