Sinema sistemimde optik digital cikis yok, PS3 u baglama imkanimiz var mi sinema sistemine optik kablo haricinde arkadaslar?
Evet var , sub'ın arkasından 1 fotoğraf çekip koyabilirmisiniz, girişler eski analog tarzımı ona göre giriş yerlerini tarif edeyim.
Bende ses sistemi bağlamak istiyorum ama optik dijital çıkış olan ses sistemi sayısı oldukça az ve fiyatları pahalı. Şu anda güncel alınabilecek alternatif ses sistemi tavsiyesi olanlar paylaşımda bulunabilirse çok memnun olurum.
optik digital giris demek istiyosun herhalde. ses siteminde hdmi giris varsa oradanda baglayabilirsin ama olmadigini farz ediyorum. su halde aklima gelen tek secenek ps3 le gelen RCA kablodan stereo sesi alip sistemine baglamak.
eğer hoparlörün hakikaten güçlü bir şey ise bir adet anfi alarak dijital dts dolby sesi çözümleeyip analog hale getirip 3.5 mm çıkışlara sahip höparlöründne alabilirsin.
Söylediğinizi uygulayacak ucuz bir amfi tavsiye eder misiniz?
Benim ses sistemi aşağıda...
Creative DDTS-100 çok uygun bu sistemi baplamak için ama malesef bulunamıyor piyasada...
Selam Arkadaşlar,
Bir Sistem kurmaya çalışıyorum PS3 için fazla aşırıya kaçmadan.. Aşağıdaki 5 artı 1 sistem PS3 e uygunmudur ?
Birde HDMI özelliğini PS3 tede kullanabilirmiyim bu ses sisteminin? Malum PS3 te tek bir HDMI çıkışı var oda TV ye bağlı olmuş olacak.?? Biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
hdmi özelliğini kullanamazsınız.Zaten nasıl kullanmayı düşündünüz ki?İkisi de görüntü kaynağı yani transmitter.TV ise receiver, İki görüntü kaynağını birbirine bağlayıp ne yapmalarını bekliyosun ki?
HD ses olayını bilmiyosun galiba... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme