Şimdi Ara

Ps 3 umu satacagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Elden cikartmak istediğim bir ps3 um var.2011-2012 model.320 gb slim.2 adet orijinal kolla birlikte.Yaninda mw3,gran turismo 5, pes 2012 var.Oyunlar pek fark yaratir mi bilmiyorum.Tahmini ne kadar fiyata satabilecegim hakkinda fikirlerinizi beyan ederseniz memnun olurum(Internetten veya teknoloji magazasina) Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 450
  • 400-450 eder bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350

• Tesekkurler.Peki internete koyup beklememi mi onerirsiniz yoksa direk magazaya falan mi satayim ? Fiyatta ne kadarlik bir dusus olur?

• Polipeptide P kullanıcısına yanıt
    forumun 2.el bölümü var. oradan sat mağazada fiyatı epey düşürürler. 450 ye gider makinen forumda
  • Polipeptide P kullanıcısına yanıt
    ben donanımhaberde bırsey satacağını sanmıyorum sahibinden sıtesıne koyun yada mağaza 400 verıyorsa hiç uğrasmayıp verın bence.Pek pıyasası kalmadı data kodu kırılmaya musaıt degılse .genede sız bılırısnız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİFİR KUTUSUN DA 13 PRO MAX
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 450 ye ps3 satsın elimdeki ps3 slim 2012 hemen satışa çıkartıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 8 Nisan 2016; 22:41:11 >
  • Şu an hangi PS3 ü almak mantıklı beyler ?
  • Hiçbirini

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Şu an hangi PS3 ü almak mantıklı beyler ?

Exc oyunları oynamak için mantıklı ama söyleyebilirim ki pc ye de çıkan oyunları oynamak işkence olabiliyor ps3 te (fps-drop)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93
    online oynamayı düşünmüyorsanız kırık slim de olabilir.

online oynamayı düşünmüyorum fakat güncel oyunları oynamak isterim, kırık slimler iş görür mü? Fiyatları biraz pahalı gibi. Kırık slimin en iyi modeli hangisi acaba?
  • Hangisi iyi konusunda bilgim yok ama kasa olarak slimler iyi. Kırık slime gerek yok aslında 400 lira civarında slim bulabilirsiniz. Oyun fiyatları da düşük.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.