Şimdi Ara

PS-4 UYDUNET NAT 3 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar uydunetin 3 ay bizden kampanyalı 50mbps hız 150 gb Akk. Lı tarifesini kullanıyorum. Ps4 E kablolu veya kablosuz bağlantı yapsamda NAT3 sorununu bir türlü çözemedim. Genelde FIFA oynuyorum ve oyun içinde Yavaslik ve gecikme yapıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

Modemden mi kaynaklanıyor ?
    Modem öneriniz varmı?

PS-4 UYDUNET NAT 3 SORUNU PS-4 UYDUNET NAT 3 SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan8773 -- 4 Eylül 2016; 14:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun modemden kaynaklı ancak yapılabilecek şeyler var. İki yıl Uydunet kullandım genel anlamda iyi bir sağlayıcı ancak bazı servislerde eksiklikleri var. Bir de bunun üstüne PSN'in rezil altyapısı eklenince son kullanıcının yapması gerekenler olabiliyor.

Öncelikle modemin tüm güvenlik duvarını kapat.
    PSN'in ve oynadığın oyunların kullandığı portları aç. Tabii PS4'ü statik IP'ye ataman gerekiyor.
    UPNP ayarı varsa ve açıksa önce kapat, modemi resetle, UPNP aç, modemi resetle.

Düzelmezse tekrar yazarsın.

• Arkadaşın dediklerine ek olarak farklı bir Dns kullan hocam Uydunet oto dns'den pek verim alamadım.

195.175.39.39
    195.175.39.40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 4 Eylül 2016; 16:01:08 >
  • Modemin güvenlik duvarını kaldırınca sorun düzeldi. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.