Bildirim
PS de yeniyim.Bilmem gereken ne var?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
made in china ya takılma. hiç bişi olmaz. önericek bişi yok. zaten 5-6 tane oyun var. oyunlar ocaktan sonra çıkmaya başlıcak. yaza kadar 50 yi geçecekmş -
Cin uretimi olunca ne oluyor benimkide cin._ -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeiist
Cin uretimi olunca ne oluyor benimkide cin._
Japon üretimi olanlar ninja yıldızı atıyormuş -
ps4 almısın hayırlı olsunda sen bana olan ve odemedıgın borcunu nezaman odeyeceksın Alp kardeş... -
Sanki bu durumu daha öncede görmüş gibiyim. Üstadım bu konuda ciddimisin? -
malesef ciddiyim bu arkadaş biraz üzüyor sonunda üzülen taraf o olacak ama ya farkında değil yada iş işten geçmiş olacak kendi bilir,,hayırlısı bakalım.. -
Valla şaşırdım. Demekki tanıdık biri üstadım, hakkınızda hayırlısı diyelim. -
Killzone ShadowFall BF4 Cod Ghosts Lego Marvel Knack Nfs Rivals AC4 bu oyunlardan hoşuna gideni al benim önerim
Killzone+BF4+NFS+AC 4
alman -
Kendisiyle 1 ay süreyi aşkın bir zaman önce alışverişimiz olmuştu ancak kendisi türlü bahaneler sunarak halen borcunun bir kısmını ödemedi ve yazdığım PM'leri de görmesine rağmen cevaplamıyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de foruma konu açıp PlayStation 4 aldığını yazıyor ve dolayısıyla beni yasal işlemler yapmaya mecbur bırakıyor... arkadas bırde adımı vererek bazı kısılere sorunsuz alısverısım oldu dıyerek benı referans gosterıyor dikkat edilsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: lokooo
Kendisiyle 1 ay süreyi aşkın bir zaman önce alışverişimiz olmuştu ancak kendisi türlü bahaneler sunarak halen borcunun bir kısmını ödemedi ve yazdığım PM'leri de görmesine rağmen cevaplamıyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de foruma konu açıp PlayStation 4 aldığını yazıyor ve dolayısıyla beni yasal işlemler yapmaya mecbur bırakıyor... arkadas bırde adımı vererek bazı kısılere sorunsuz alısverısım oldu dıyerek benı referans gosterıyor dikkat edilsin..
Eğer cidden böyle birşey varsa konuyu açana yazıklar olsun. Mebla ne kadardı hocam ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
battfield al çatırsın biraz ezilirsin ama aldırma -
quote:
Orijinalden alıntı: lokooo
Kendisiyle 1 ay süreyi aşkın bir zaman önce alışverişimiz olmuştu ancak kendisi türlü bahaneler sunarak halen borcunun bir kısmını ödemedi ve yazdığım PM'leri de görmesine rağmen cevaplamıyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de foruma konu açıp PlayStation 4 aldığını yazıyor ve dolayısıyla beni yasal işlemler yapmaya mecbur bırakıyor... arkadas bırde adımı vererek bazı kısılere sorunsuz alısverısım oldu dıyerek benı referans gosterıyor dikkat edilsin..
geçmiş olsun diyelim cenk bey...ama anlamadığım alışverişte borcunu ödemeyen kişilerin forumda ne diye hala duruyor. mebladan daha çok bu tür kişilerin süresiz uzaklaştırılması gerekmez mi ?
-
Tesekkurler Bayram bey....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X