|
Bildirim
|
sizin gibi bedavaci zihniyet yüzünden tr ye gelmiyor hocam
|
:) Neredeyse hiç online oynamıyorum arada fifa atarım ama plusa 170 tl veriyoruz. PS4 e yeniden yapılmayan oynayıp bitirdiğim oyunları oynamak için ayrıca psnow a para vermem. Bizde stabil olarak çalışıp çalışmayacağı bile belli değil. Üstüne çalışırsa da büyük ihtimalle de ayın ilk 8 günü kota dolana kadar çalışabilir. her ay 8 gün için yine 1 aylık ps now almam. Bedavacı değil biraz akıllı olmak gerek. Oyunlara sevgimiz ilgimiz var. Elimizde olan imkanlar ile oyun oynayamıyorum diye ağlamak yerine elimizden geldiğince tek hobimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. 7 günlük psnow ı sürekli olarak kullansam sony bana hiç bir yaptırım uygulayamaz şikayet edip ıspatlasan bile. Ama senin veya benim oyunları sec pri olarak satmamız direk ban sebebi ve yasal değil. Asıl bedavacılık o. Oyunları alıp 10 tl altına satmanın korsandan ne farkı var? Sony bunu yasaklıyor oyunları alıp satmayı. Hem kutulu hemde digital hepsi için geçerli. Bu bedavacılık konusunda samimi isek oyunları kendi hesabımıza alacağız indirimdeyken bir ömür bizim hesabımızda kalacak.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 1 Eylül 2016; 16:52:32 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creatous -- 30 Aralık 2017; 13:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|