Şimdi Ara

Ps plus kod süresi bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne saçmalıktır ya ps4 aldım dün içinden çıkan kodu ps storeye girmek istedim bi baktım süresi geçmiş martta bitmiş bu ne saçmalıktır ya yemekmi bu son kullanma tarihi ekliyosunuz arkadaşım saçmalık şimdi 15 günlük bedava denemeyi istiyorum kredi kartı bilgilerini istiyor benim yaş 16 malum kart yok babama diyorum tuzaktır o veremem falan diyo bişey olmaz diyorum anlamıyorrrr Bi yerden bulamammı kod ben online bf4 oynamak istiyorum ya

• Ininal yada paybyme kart al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xincinatx

Ininal yada paybyme kart al

Ben 16 yaşındayım gidip alabilirmiyim kendim bide hangisini alıcam bissürü ininal kart var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeilHitleer

quote:

Orijinalden alıntı: xincinatx

Ininal yada paybyme kart al

Ben 16 yaşındayım gidip alabilirmiyim kendim bide hangisini alıcam bissürü ininal kart var?

git migrosa ininal kart alıcam de 5 yaşındaki çocuğa bile veriyorlar.Ne kadar yükletmek istiyorsunuz dicekler.Diceksin işte 150 tl artık ne kadar istiyorsan.Sonra kartını vericek oldu bitti normal kredi kartı gibi kullanıcaksın.
  • Beyler bir şey soracağım, amazondan alışveriş yapmak istiyorum bir ürün almak için ama meblası biraz yüksek taksit yapmam gerekecek. Ininal'e yüklediğimiz parayı taksitle ödeyebiliyor muyuz mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Beyler bir şey soracağım, amazondan alışveriş yapmak istiyorum bir ürün almak için ama meblası biraz yüksek taksit yapmam gerekecek. Ininal'e yüklediğimiz parayı taksitle ödeyebiliyor muyuz mesela?

Bildiğim kadarıyla ödeyemiyorsun taksit taksit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS PLUS 14 GÜNLÜK DENEME
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.