Şimdi Ara

PS STORE HATA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen gun yapilan ps store bakimindan sonra ps store dan herhangi bir icerik indiremiyorum themes bolumune hic girmiyo ve 80023102 nolu hatayi veriyor. Ben yeni bir playstation 3 kullanicisiyim genis bir bilgiye sahip degilim bu genel bir arizamidir yoksa benim makinemden kaynakli ise cozumu konusunda bilgili arkadaslar yardimci olabilirlermi... Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

• Sorunu tam olarak anlamadım,biraz açabilir misin?Bakım dün sabah saatlerinde bitti,PSN'ye girmiyorsa sende sorun var demektir...
  • Bendede bu hatayi veriyo.Aldigim hicbisey gozukmuyo ve alisveris yapamiyorum.
  • PSNe giriyor ps store da açılıyor ama herhangi bir içeriği indiremiyorum 80023102 nolu hatayı veriyor, store da themes bölümü hiç açılmıyor yine aynı hatayı veriyor. Mesela fifa 12 demosunu indirmiyor 80023102 nolu hatayı veriyor...
  • Birkaç kere üst üste açmayı dene.
  • Dunden beri surekli deniyorum ust ustede denedim hep ayni hatayi veriyor... Bu hata kodu ile ilgili biraz arastirma yaptim ilk psn turkiye acildigi zamanlarda genel olarak ortaya cikan bir hataymis kesin bir cozumunu bulamamislar ozaman.
  • Konu hakkinda bir bilgisi olan arkadas yok sanirim... Peki psn turkiyeye nasil ulasa bilirim bu sorunu kendilerine iletsem belki bi cozum sunabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 subatta psn alt yapisi degisicegi icin icerikler indirilemiyo ondan olabilir hatta konusu var " PSN Tarih oluyor, SEN Geliyor "degisicek diye sorun bundan kaynaklaniyo bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 4 Şubat 2012; 18:36:06 >
  • Aynen bendede download listden hiçbir içerik gözükmüyor hata veriyor.
  • Evet psn sistemi yenileniyormus okudum yaziyi ondan olma ihtimali yuksek herkesde olmuyo daha yeni kullanicilarda oluyo sanirim benim alali daha bir ay olmadi... Bikac kiside olduguna gore genel bir problem psn store la ilgili sanirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.